7

Кратун

преди 12 години

Не е здрава гърбина неговото. На това му казват: "***"....

6

Анонимен

преди 12 години

Бат Бойко подхвърли репликата"нося на бой",когато беше при миньорите.И този да не остане назад.И той носи на бой.Папагалски работи.Факт-Мирослав Найденов има птичи мозък.

5

до 3

преди 12 години

А кога българинът е бил ДОВОЛЕН ,.....от каквото и да било.....?

4

БТА

преди 12 години

Алууууу, колегите! Поне цитирайте източника на информацията!!! БТА

3

възмутен

преди 12 години

Ето нашият велик вожд ББ какво казва по въпроса с телената ограда с Турция:В експозето си по точката финансист 1 посочва, че има и втора, по-важна причина екологична. Оградата ще препречи пътя на *** костенурки и на четири вида зайци.Оказва се, че създаването на такова съоръжение ще противоречи на редица екологични норми - на пътя на кафяви костенурки и на четири вида зайци. Това е за оградата за шапа в трите области - че ако се направи дълга ограда, ще имаме проблем с *** костенурки и с четири вида зайци. Всъщност има и доста други птици и т. н. Затова експертите мислят за друг вариант, мотивира предложението си министърът.Премиерът Борисов приветства решението. Доказваме, че сме най-екологично ориентираното правителство - ще помислим с отменянето на решение и за популацията на *** костенурки, четири вида зайци, врабчета, птички и всички останали, които тази ограда би затруднила, казва той и допълва, че са похарчени милиони, за да бъдат направени тунелчета за вълци и мечки по новостроящите се магистрали.И сега е важно само какви пътни знаци трябва да се приемат за преминаването на вълци, мечки, костенурки, прилепи, допълва премиерът.

2

ЕС

преди 12 години

''Прах в очите на хората,..... фъф----Бг!

1

ДО МИРО Н.

преди 12 години

Мирооо,,това ли е най-големият проблем в земеделието ,...........................................................ЩО СЕ ЗАНИМАВАШ С ЩУРОТИИ....?