53

Анонимен

преди 12 години

Хора неква ви кажа нещо,най-добре сами си направете даже reasearch-a,този терористичен акт,както и 90% от тези на земята, е планиран е ексекутиран от ЦРУ и американски агенти, просто вижте в интернет доказателствата и свидетелствата на оцелелите,които окриват.Не ви ли прави впечатление,че точно децата на управлявщите в Новегия за избити и много странно как така с две бомби загинаха само няколко човека,това е доста добре замислено, как така се е провалил с бомбите,Норвегия я наказаха заради Либия

52

Анонимен

преди 12 години

Tozi e za dogivoten ili kur6um ama niama da e zle parvo da poobikoli ciganskite mahali 2-3 pati.

51

Карл-ХайнцРумениге

преди 12 години

Свобода за Брейвик,малко останаха героите като него дето смело дигат сопа по мангалята.Той е месия,те тръгнали да го съдят човечеца че избавил света от 77 бъдещи терориста вместо да го направят почетен гражданин и да му подарят острова да си дигне една къща там...Като ви бръкнат след некоя година в *** отвестия мангалята...друга песен ще запеете но ще е късно...тогава ще цвилите и ще търсите,кам го Брейвика да помага ..ама ще му намерите рошавия тогаз ;)...;)

50

ФАШИСТ

преди 12 години

до 57- не гледам филми , не харесвам футбол, последно , преди 45 години гледах филма"Синята тетрадка" - сюжета беше за величието на другаря Ленин - в момента изследвам учението на САТАНИТЕ НА НАШЕТО ВРЕМЕ - Маркс , Енгелс и разбира се другаря Ленин :))))

49

Harmony

преди 12 години

Норвегия е жалка страна,как може това общество да роди такъв *** като Брейвик

48

sevtus

преди 12 години

Фашисте, знаем как раждате митовете за "страшния" Че Гевара. Убивал "невинни", ял "човешко месо".....хахах. А не е ли пиел кръвта на бебенца? Все пак бъдете докрай последователни и напарвете това, което са правили всички, които са искали да сатанизират една идея - да създадат легендата за Торбалан и да наплашат хората от нея. Общо взето такива легенди са създавани още от времето на първите християни, обвинявани, че в катакомбите са клали "невинни" хора...хех

47

FR-82

преди 12 години

Брайвик уби БЕЛИ, СИНЕОКИ И ОБРАЗОВАНИ норвежчета, часто от бъдещия елит на Норвегия и Европа. Кой, какво иска да си приказва това си е варварско убийство, контролирано от високо и целенасочено.....тук всеки може да си коментира, убийствата не са случайни и не ги е направил сам.Приказките о успешна за ислямизация на Европа целят да се дразнят и контролират една маса от хора, които след това ще гласува....Европа никога няма да се ислямизира, това е ясно....всичко друго е политика и то успешна

46

4efo

преди 12 години

Крайно леви или крайно десни, в общи случай са манипулирани от едни и същи на върха.Насаждането на омраза и страх прави много по-лесни за управление обикновените хора.Най-малко аз харесвам черните или ***, но тези които могат да спрат инвазията им в Европа не са хора като този на снимката.

45

айдее,

преди 12 години

до колкото е известно, със свит в юмрук ръка, интербригадистите и рот-фронтовци се поздравяват а не нацистите...тука некой нещо се е пообъркал.Въ в всъщност - се един дол дренки...

44

sevtus

преди 12 години

И хайде стига сте правили паралели между националсоциализма/фашизма от една страна и марксизма от друга. Марксизмът е теория, която се стреми да унищожи удобното за елита статукво. При това теория, която почива на научна обосновка, а не фантазии на някой луд. Националсоциализмът/фашизмът се стреми да защити социалното, икономическото и етическото статукво, родено от либерализма, но с различни от неговите средства...Къде точно виждате идеологическа близост между фашизъм и марксизъм?

43

Анонимен

преди 12 години

Това е човек без, работа, без кауза. изпълнен с комплекси и злоба, озлобен от собственото си виждане за собствената си немощ. Не е психично болен, но определено се е изтървал. Не знам какво да го правят, определено е за голямо наказание!

42

sevtus

преди 12 години

Брайвик, ***, на кого ги разправяш тия глупости за "марксистката тирания", бе?! Откога фашисткиге диваци сте противници на либерализма?! Нали вие, фашистите, бяхте създадени от буржоата, индустриалците и банкерите, тогава когато усетиха полъха на марксизма, за да защитят финансово-котерийните си интереси! И сега пак плашат хората, за да прегърнат идеята за твърдата ръка, въплътена в някой фюрер, на гърба на който буржоата да продължават да си редят доминото.

41

ФАШИСТ

преди 12 години

до 45- този ли офтичав червей "че, Гевара" е герой :)))) УБИВАЛ Е НЕВИННИ ХОРА , НЕ ВЪОРАЖЕНИ ,ЯЛ Е И ЧОВЕШКО МЕСО - мръсен "интернационалист-комунист" !!!

40

АНОНИМЕН

преди 12 години

От където и да се погледне, този си е за куршум в челото.

39

Анонимен

преди 12 години

до 48Оня в Катуница вече е осъден на 17 г. затвор.Информирай се,чети повечко.

38

Анонимен

преди 12 години

До 45 колко народа и от какво е освободил Че Гевара , че нещо май не разбрах , не тили стига че самите боливийски селяни го предават на полицията в неуспешния му опит за възстание , стига с тези чевени глупости

37

.

преди 12 години

ТОЯ ЩЕ СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО, А ОНЯ В КАТУНИЦА, КАКВО СТАНА, ЗАГЛЪХНА ВЕЧЕ ПРОЦЕСА ЗА НЕГО НАЛИ, КАКВО СТАНА Д ДРУГИЯТ УБИЕЦ НА БЕЛНЕЙСКИ, ОЩЕ ПРИМЕРИ ДА ДАВАМ ЛИ

36

Расист

преди 12 години

Андреш Брайвик ,щеше ни избави от ислямистката *** ,ако не беше хванат от продажните спец служби!Свобода за Брайвик ,и ние ще направим подарък на този герой-АК 47 и екскурзия до Столипиново,да се радва на маймуняците !

35

Анонимен

преди 12 години

Аз не разбрах как този се определя като привърженик на нацизма и същевременно фен на Израел. Как така крайнодесен се снима в масонска униформа, фен е на Израел и едновременно харесва Хитлер? Как едновременно е християнин и убиец на християнски деца?Според мен има неща гнило тук, според мен.

34

Анонимен

преди 12 години

Мръсникът на снимката избил десетки деца,е крайно-ляв фашист!