228

chemtrails

преди 12 години

chemtrails НОМЕРА С ЧЕРНОБИЛ НЕ МИНАВА ВСЕКИ ПЪТ ПРЕДИ ДЪЖД НИ ПРЪСКАТ КАТО *** НАБЛЮДАВАЙТЕ НЕБЕТО И ЩЕ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ КАКВО ПРАВЯТ НА ХУБАВОТО СИНЬО НЕБЕ.

227

Томас

преди 12 години

после искайте още атомни

226

Анонимен

преди 12 години

Мангусто, явно не си следял какво ставаше първите седмици след Фокушима. Имаше всички неща дето си написал. Онкозаболяванията в Западна България скочиха много след бомбардировките над Сърбия с обеднен уран от американските терористи.

225

Анонимен

преди 12 години

Монтанско най-много пострада и от обеднения уран, довят от американските бомбардировки над Сърбия. Ама пък японският облак благополучно стигна до САЩ

224

Ари - ан

преди 12 години

Болният от остра левкемия капитан на Астън Вила и националния отбор по футбол Стилиян Петров е станал жертва на радиацията от ядрената катастрофа в Чернобил през 1986 година, съобщава английският таблоид "Сън", който цитира лекарят на националите Михаил Илиев.Ти да видиш! На тези лекари, никой ли не им каза че преди 1(една) година гръмна Фукушима?

223

густо

преди 12 години

а защо да не е виновна Фокушима? Изпуска над 1 ГОДИНА вече!

222

Хасму

преди 12 години

243-типри Кънчо, драги, при Кънчо.

221

mangusto

преди 12 години

"Вижте как действаха японците, по бетер от комунистите."да бе да, не внасяха френска минерална вода за премиера и правителството, нали? нямаше информационо затъмнение, нали? защо никой не публикува статистика как са се увеличили онко заболяванията след 90-та година?***

220

Хасму

преди 12 години

Боже, какви глупости. Ще рече човек, че сред родените след 86-та няма болни от левкемия, дори и по други континенти. Бай, бабо, да не те среща мечка, са казвали мъдрите стари хора, но явно са измрели отдавна и сега само *** се срещат!

219

Лош

преди 12 години

255-ти, човеко се е объркал, ама ние по принцип го разбрахме... :) Иначе е прав, верно, че Стенли е от малкото пичаги сред футболното ни гюбре!

218

!!!

преди 12 години

купувайте японски стоки, яжте океанска риба и.... да не ривете по Чернобил после!!!!!

217

Анонимен

преди 12 години

Успех на Стенли, а спорът за Чернобил и информацията е ***. Вижте как действаха японците, по бетер от комунистите. Сега поне имате сравнение, остава да почнете да мислите.

216

Църо

преди 12 години

Стига с тия легенди за тоя дъжд бре, бройлери! Целото политбюро беще на трибуната на мавзолея пос същия дъжд! Егати легендарния дъжд, егати фалшивия рефрен! Радиоактивен дъжд се лее от небето, а Тодор Живков маха на манифестиращите, а между горещите частици и голото му теме има само рехав чадър, от който капките пръскат по крачолите му!И тая история е като оня плакат с черепите, дето според него на всеки българин се е падал по един лагер, където са били убити най-малко по десет хиляди човека!

215

до 251

преди 12 години

Къв Стоилов бе?

214

Анонимен

преди 12 години

естествено пак чернобил е виновен, а Фокушима която ВСЕ още изпуска даже е полезна! Сега обаче други крият фактите!

213

стига

преди 12 години

стига с промиването на малки мозъчета!всички сме били подложени на радияцията,е как само стенли се скапа,стига с тоя комунизъм,БКП хострои това,което вашите идоли разсипаха,защо нямаме икономика а и нищо,защо по времето на бае ви Тошо и левски и цска биеха наред в европа,тогава бяха създадени идоли като сточков,сираков трифон балъка и т.н. тогава имаме и медали един куп от шампионати-а сега имаме *** и разруха и ***,айде мислете охлюви

212

5EL

преди 12 години

do 259...AWE ZATVALI DARJAVATA NAMALQ OT 9MILYONA NA 7MİLYON... RADİACİATA E PRIRODNO OKASTRQVANE....XAXAXA..

211

Петко

преди 12 години

Стоилов е може би единственият нормален български футболист! Няма нищо общо с цялото поколение лигльовци с татуировки, пиърсинг и затънали в чалга и ***! Един от малкото истински мъжкари, напомнящи за времето, когато Гунди и Пенев играеха един срещу друг. Затова ужасно ме е яд, че точно на него се случи и се моля да победи болестта! Вярвам, че ще успее!Гнус ме е обаче от цялата политическа помия, която ще се излее покрай него. Идват избори и седесарските гнусове няма да изпуснат този коз!

210

така беше и до днес

преди 12 години

Помня Беше пролет валя и дъжд. И ние научихме от близки които живееха далече в чужбина. Обадиха се разтревожени за нас а ние нищо не знаехме и не осъзнавахме. Звъняха всеки ден а ние си казвахме тези от запада какво пак лъжат ако имаше нещо нали другарите от бкп щяха да кажат поне по телевизията. Нищо! абсолютно нищо. Ядохме салати посипани от радиационен дъжд, децата играха навън под дъжда. Истина е че от тогава много млад народ си отиде но кой ти казва от какво, Много мъртви бебета се родиха

209

до 244

преди 12 години

тъпан,и ние сме били тогава тука и комунезете ,та как само тоя монтанския се разболя?