84

,,LARI,,

преди 12 години

ZATVORI SI XOTELITE BE,NEKADARNIK.UNISHTOJI NARODA,***.

83

до 95 от sai

преди 12 години

Да де, всички американски шпиони ги повтарят, както и техните лакеи. А от къде боко тиквата ще намери милиард евро за присъединяване от газовата централа, а? А като плати на руснаците за всичко изработено до момента, което също ще е около милиард евро, кво прайм тогава?

82

Анонимен

преди 12 години

В Козлодуй няма как да се диверсифицира, защото ако не дай боже стане земетресение в Румъния или Козлодуй гръмне, Козлодуй ще спре, но Белене ще си работи или обратното.

81

Анонимен

преди 12 години

Mnogo lesno -шистов газ, връзка с Турция и Гърция, Набуко.

80

До sai

преди 12 години

Тези цифри всички ги повтарят, само руските шпиони от БСП говорят за 6 млн. като всички ,дори руснаците обясниха,че това е невъзможно към 2015 г. Само1 млрд.Евро е присъединяването към мрежата. Инвеститори няма и не искат,защото няма луди.

79

до 90 от sai

преди 12 години

Викаш, който има малко акъл у главата, и оспори мнение Бойково задължително е комунист :)))) А ако съм гласувал за боко тъпата тиква, тогава кво ще кажеш, а? Само дето не очаквах, че е толкова *** и безпринципен, щото в програмата на гроб пишеше, че ще строят АЕЦ Белене. И пак ти казвам, тия цифри и врели - некипели, да ги разправяш на колежките ти у офиса или на приятелите ти, с които пиете ракия и играете белот след тежка смяна в такситата. На мен и до утре да ми ги повтаряш, нема да са истина

78

До88

преди 12 години

Ти знаеш ли ,че Германия има само 35 % енергийна зависимост от мишките рУСНАЦИ? ЕС има основна цел ЕНЕРГИЙНА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ,колкото и да не ви се иска на вас комунистите-про -руски изменници. България заради такива леви мишки като вас е 90% енергийно зависима от руските пияници. Това се променя с десни правителства и про-западна политика както става.

77

Анонимен

преди 12 години

Костов и Борисов са софийски роми от съседни квартали на Факултето -Драгалевци и Банкя.

76

До sai

преди 12 години

Най-малко държави купуват руски реакотри! А България е 90% зависима от руските мишки енергийно,което се променя с дясното про-Българско,а не Про-руско-комунистически правителство! 6,3 милиарда в твоите мечти,комунист! 11 МЛРД ЕВРО невъзвръщаеми инвестиции! Плащай ти и другите комунисти ,купете си акции като искате атомни централи, така с общите пари много лесно само да разпределяш,***!

75

Анонимен

преди 12 години

Народът ще се надигне и така ще замрази Костов и Борисов, че ще станат на втечнен газ.

74

до 82 от sai

преди 12 години

Кое й е скъпото? 6,3 милиарда евро за 2 блока. Турция ще "плати" 20 млрд. за 4 блока. А това за зависимостта го разправяй на русите си колежки, с които бачкаш у офиса. Аман от секви форумни плъхове и продавачи на дрехи, да се изказват на тема "енергетика". По тая логика, половината свят скоро ще е зависим от руснаците, щото само миналата година подписаха договор за строеж на централи в 10 държави. И по - добре да си зависим от тях, отколкото да купиш реактор от САЩ, който самите те не одобряват

73

77

преди 12 години

77, Костов не е бил член на БКП !

72

Анти-комунист

преди 12 години

Гадно ли ви е комунистииии, гадно ли ви е,че руснаците ги пракараха и няма да има пари за Кутев да ви плаща.Кофти,а?

71

Веско

преди 12 години

Костов къде е тръгнал барабар Петко с мъжете. Такива покани да беше отправял преди 12 години, когато още не беше политически труп.

70

zz

преди 12 години

Turskiqt *** Kostov da gori v ADA!!!!!!!!!

69

До sai

преди 12 години

Никой не иска руснаците! Ние не сме трянския кон на руснаците в ЕС. Пълната енергийна зависимост от тия мишки руснаците е на път да се разруши. За това никой не иска да работи с тях. Даже и руснаците си признахам,че централата ще е скъпа.

68

arhar

преди 12 години

В сутрешния блок на БНТ1 преди няколко дни Гоце се опита да намекне, че един и същи човек / една и съща група / е поръчал клипа с брадвата през 2009 г. / ' Гласуващ за Бойко - получаваш Костов ' / и клипа с дуела между Серго и Гоце, където лидерът на БСП казва, че не бил архар .Истината ли каза Гоце или излъга за пореден път ?Когато гледаме клипа с дуела между Серго и Гоце , страх ли изпитваме или се превиваме от смях ? Аз лично доста се смях .Когато гледахме клипа с брадвата с през 2009 г., смях ли изпитвахме или някакъв страх ? Нима брадвата не се свързва с лоши неща ? Може ли тогава поръчителят на тези два клипа да е един и същи човек ?Нека да приемем хипотетично, че Станишев или хора, близки до него имат, нещо общо с клипа с дуела, където Серго казва , че не бил архар ! Нима някой е виждал Станишев да ходи с пушка в ръка или с брадва, за да убива животни ? Нима не сме чували Станишев редовно да разказва вицове, с които ни е разсмивал в публичното пространство , напр. оня виц , в който казва, че ГЕРБ били като кукувицата, дето снасяла яйцата си в чужди гнезда ?Така че, Гоце да не ни пробутва конспиративни теории, че Серго е поръчал оня клип с брадвата !А някой да е чул Гоце да ни разкаже някакъв виц в публичното пространство, за да ни разсмее ? Аз лично не съм забелязал Гоце да има чувство за хумор ! Убийство на животни и чувство за хумор - две напълно взаимно изключващи се неща !

67

Анонимен

преди 12 години

Sas Stanishev i Parvanov vseki si pravi bazik.

66

Анонимен

преди 12 години

Сашо Диков го направи смешен преди няколко седмици в предаването си 5 за 4.Мангасарина Костов с цялата си наглост заяви " Ако ще ме карате да се връщам към миналото пак, няма смисъл. Няма какво да кажа "......или нещо в този ред на мисли беше.

65

Анонимен

преди 12 години

Р.Овч. най-големия предател, няма технически аргументи при него играе само КЕША и руската школа,която е минал. Най-скъпия газ от Рсунаците получаваме чрез неговия договор!