29

Анонимен

преди 12 години

Скоро "великите" Янки ще хапнат ***.А смешните *** от Израел ...седят отстрани , като пуделчета и чакат големия Американски доберман да напарне...ама САЩ ще мрът в *** ....и чуфутите покрай тех , че го хапнат и те !За всеки убит американски войник , ще празнувам с бутилка шампанско.А когато Иран , Китай и Русия го ВКАРАТ на САЩ , ще презнувам 10 дена !!!

28

Анонимен

преди 12 години

Е какво превъзхождат САЩ икономически като живеят от заеми и от заграбеното от света.......те ако бяха толкова добре нямаше да има икономическа криза, тръгнала именно от тях, престанете да гледате сащ в захлас, те са една западаща оцапана с кръв държава

27

ЯЯЯЯЯ

преди 12 години

За съжаление САЩ такава скорост са набрали, че никой не е в състояние да им се опъне. Дори всички държави срещу тях да тръгнем, пак са по-силни, а като се има предвид, че могат да подкупят колкото държави си искат!?....Аз допускам, че в близко бъдеще 20-30г.САЩ - Великобритания ще ни наложат някакъв нов вид диктаторство и те ще заповядват какво да става!

26

Вагнер

преди 12 години

Кенеди, синко!

25

зико

преди 12 години

От Франклин Рузвелт до сега янките сносен президент не са имали.

24

Анонимен

преди 12 години

Страхотна снимка, единствения пропуск е че не са хванали в кадър и прахосмукачката (Хилари е Хай тек вещица все пак)Хахахахахахахаха

23

до 21

преди 12 години

Да или като с Япония, после пак ще се наложи да пускат атомните бомби да си спасят ***, слаби душици са хамериканците с чипс и пуканки не става тая работа.

22

до 22

преди 12 години

Защо да ги нападат? Факт че и военно и икономически САЩ превъзхождат всички останали държави значително при това.

21

Вагнер

преди 12 години

Злото зове за мир.ха ха ха ха ха ха ха харептил

20

Анонимен

преди 12 години

Това, че през някоя година напада по някоя държава не оначава, че са най могъщи на света.......що не нападнат Русия или Китай като са най могъщи?

19

до 20

преди 12 години

Като е много могъща защо не иде да освободи една държава без НАТО а опса ще стане като Виетнам.

18

Анонимен

преди 12 години

Бабка бабка ама управлява най могъщата държава в света а вие по цял ден киснете пред компа чудейки се кои да нахраните.

17

да знаете

преди 12 години

ето виждате ли кой подклажда огъня , кървавите приятели от хамерика

16

do redaktorite

преди 12 години

Nie mnenieto na fashistkoto semeistvo Clinton ne iskame, sptrete s reportagite na tezi fashisti , koito nalivat pari v Turzija i v Kosovo s zel protiv nas i protiv Evropa !!!!!!l

15

Обама

преди 12 години

Дори да иска няма да спре защото ако спре ще го убият като Кадафи.

14

Анонимен

преди 12 години

САЩ не схванаха ли, че на всички вече им е писнало от тях? И скоро ще барат шушляка ако не си седнат на *** и не оставят на мира Сирия и Иран. Руският шушляк. Китайският шушляк. Индийският шушляк. В произволен ред.

13

Професора

преди 12 години

Че режима в Сирия не е демократичен не оспорвам.Но е спорно какво ще се случи с този народ след този режим-справка Либия.Американците искат да се справят със Сирия само защото тази страна е последната преграда преди атаката им срещу Иран.Американски командоси са истинските сили,които в момента се стрелят със сирийската армия.Защо САЩ не се намесят в други държави,където има наистина граждански войни като в Африка например-елементарно понеже там няма петрол и газ!

12

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

"Цивилното население" е получило нов вид ориз - при стрелба с тръбичка от химикалка оризовото зърно запазва поразяващата си способност до 600 метра. Сортът се нарича М16...

11

Анонимен

преди 12 години

Тази на снимката е извънземно ...И не само тя...Не съм луд.

10

Анонимен

преди 12 години

госпожа Киллари кажете как се чувства верния ви лакей Бойко Борисов ,,,верен ли е или е слуга за един ден ?