33

Анонимен

преди 12 години

Хората обичат родните си места и никога не биха ги напуснали ако имат условия да останат. Израстна едно поколение чавета, което не е виждало родителите си да работят. Беритбата на органични и неорганични чужди собствености е била единствен начин на препитание на родителите им. Те са мауглитата на 21 век и трудно ще станат друго. Столицата е толерирана по всякакъв начин още от социализма. *** са като лешояди. Там където са живели няма какво да работят, от кого да крадат, какво да събират.

32

коко

преди 12 години

***/пардон/-ромският проблем ще стане проблем чак когато си направят катун в Парламента.Но ще бъде много късно да се направи каквото и да е по въпроса...

31

jan

преди 12 години

до 15 браво сетихте се , ама когато яйцата опряха плътно отзад.Бащите ви бяха интернационалисти, вие станахте демократи -- понятието националист беше *** дума. А националист е различно от шовинист. Е сега ще го ядете, времето му дойде.

30

Анонимен

преди 12 години

Изловете ги и ги настанете в лъскавите офиси на Хелзинкския комитет!

29

Честито

преди 12 години

Е софианци вие докарахте ГЕРБ на власт. Сега се порадвайте на прииждащите тълпи гладни чернобузи братя. Ще се постараем да ви изпратим с благословия още. Честита радост.

28

Анонимен

преди 12 години

Да и после Плевнята ще ви санира бараките браво Софията е вашето място.

27

Анонимен

преди 12 години

*** отивайте в София стига сте вилняли из провинцията плюс туй при дървените шопи са парите отивайте там.

26

Анонимен

преди 12 години

na sa..n(adolf ***)

25

Саркози

преди 12 години

Аз не искам да сте в шенген защото ще дойдат при нас тези "чергари" и ще трябва пак да ги наказвам.

24

Анонимен

преди 12 години

"Столичната полиция отчете увеличаване на лицата от ромски произход, които пристигат в София от Северозападна България."София е привлекателна. Пък и провинцията я опустошиха, ред е и на столицата.

23

Крум

преди 12 години

Време е общините да са на самоуправление и да си имат общинска полиция от местни хора на доброволни начела и като хванат една такава каруца ,другия път катуна ще обикаля града от 20 КМ.

22

Анонимен

преди 12 години

Що не ги пращат в Евросъюза?Една покана към Вивиан Рединг и идва първата компактна пратка със 10 000 души.Те нали там обичат ***.И *** обичат ЕС.Там ще се погрижат за тях..

21

Анонимен

преди 12 години

Мобилни бели щъкат из София в много по-големи размери. Всяка втора кола е с провинциален номер, а населението на града се е увеличило с 200 хиляди за последните 10 години според последното преброяване. Айде стига вече, в София всеки втори, независимо бял, черен, червен или зелен е анонимен!

20

Анонимен

преди 12 години

Щом се позволява и толерира няма лошо а и в е ад вече. Нека и в софето да им се порадвате малко.

19

Лошо

преди 12 години

Смятайте щом чак *** бягат от северозапада какво е положението там :X

18

мак

преди 12 години

Знаем, че има каруци в градовете и информацията за това не е нужна. По-добре ни информирайте всеки път, когато има глобен *** с каруца и същата му е отнета. С оплаквания проблема няма да се реши.

17

Анонимен

преди 12 години

Само крадат и лежат в затвора. Нищо не правят. Харчат се огромни средства за тях за храна за спане за надзиратели за дрехи за пътни за баня и т.н. А не работят. Нищо не работят не учат. Не знаят да пишат да четат. Неграмотни са. Отнемане на човешките права на хора без 4 клас. Едно гюле 30 кг на крака и да бачкат по 12 часа на ден с един час почивка с обяд закуска и вечеря. Но да си изкарат парите. Ей там да копаят. Пътища ниви. Да чистят сметища. Да сортират ***.Може да съм краен,но това е

16

пешо

преди 12 години

още столичани в повече! за сведение *** от векове са мобилни! явно някои чак сега са го разбрали!

15

Полковника

преди 12 години

Само Сидеров ще се оправи с тая *** !

14

Анонимен

преди 12 години

Еми нали герб си ги отглеждат, ние пък ги храним..