87

Анонимен

преди 12 години

Сега руската мафия ще се разправи с всички долни комунисти, които са взели комисионни против интереса на България за АЕЦ Белене. Треперете долни комунисти! :)

86

Петко

преди 12 години

Основните износители са ЧЕЗ и другите разпределителни дружества, които плащат тока на държавната НЕК. Нищо не може да се изнесе без ЧЕЗ, ЕОН и другите западни фирми.

85

наблюдател

преди 12 години

Къде ни е Киро на кярия да правим газова централа,след като се вдига газта?А газът от къде го взимаме-пак от Русия.Ставаме още по зависими.Нека погледнем други държави където такива централи се държат като така нареченият студен резерв и се ползват единствено и само,ако има недостиг на ел.енергия,тъй като самата енергия е прекалено скъпа и непродаваема. Явно лобизмът надделява над националните интереси.

84

Прасчо неразумний

преди 12 години

Ей ,колега , ами миналата година децата ти като гризкаха продукти с радиация от ЯПОНИЯ ,ЩО НЕ РЕВА ? Или според теб японската радияция не е радияция?

83

До 86

преди 12 години

Точно. Също ЦРУ направи с ХААРП земетресение да преебе японците. Иначе е НЕВЪЗМОООЖНО да стане авария с АЕЦ. Невъзможно! То и с шистовия газ нямаше никакви опасности само дето поляците вече знаят що е то замърсяване с химикали. Сигурно пак ЦРУ нещо се е намесило? Може за там да са повикали и ФБР за компания.

82

Анонимен

преди 12 години

Агентите на ЦРУ освен всичко друго наливат на руските мужици насила водка в устите, та затуй 58% от руснаците са алкохолици

81

Говедарин

преди 12 години

... до 10 г. минаваме на свещи ...Хахахахаха... А га работиа сите 6 блока на Козлудуй що имахме режим на тока бе, гнили червени кратуни?До сега само га вие сте били на влас е имало режим... И ако туй Белене беше толкоз убаво, що не го построихте за тея 33 г. ? Мръши...

80

ГЕЦ???

преди 12 години

За всички псевдопатриотари, защитаващи решението на Тиквата !!!Газовата централа ще ни направи толкова зависими от руснаците, колкото и АЕЦ, поради факта, че възможният газ е само и единствено руски !!!Неочаквате, че Иран ще ни даде, нали ?!

79

до прасчо от Анониме

преди 12 години

Радвам се, че поне ти не желаеш да си анонимен в този форум а се пишеш с името си

78

до 55

преди 12 години

Какъв "износител" е България на електроенергия, бе?Износители са фирмите на другарите от БСП, които сега реват като хималайски мечки, че няма да имат далавера! Регистрирани Бог знае къде и източващи парите пак там без да плащат данъци в България! Не се знае и какви комисионни са взели от братушките си за АЕЦ-а, та сега и страх ги тресе! АЕЦ Белене трябваше да се построи преди 20 г. и сега да текат срокове за закриването и! А не тепърва да се строи и евентуално след 5-10 г. да произвежда ток!

77

Анонимен

преди 12 години

Докато продължаваме да изразходваме 5 пъти повече ел.енергия за единица продукция и две нови АЕЦ няма да ни стигнат!

76

АнтиГЕРБ

преди 12 години

Чернобилската авария беше предизвикана от агенти на ЦРУ и западните тайни служби. По подобен начин ЦРУ се опитаха да изкарат от строя или разрушат АЕЦ в Иран преди няколко години като с кибератаки заразиха компютрите в централата с вируси и реакторите станаха неуправляеми.

75

кое си требе

преди 12 години

Безспорно е, че имаме нужда от нова АЕЦ, както и от мост над Черно море, който японците са готови да ни построят срещу $ 400 млрд...

74

Анонимен

преди 12 години

Къде е властта на народа, гарантирана по конституция? Как може при явна нагласа на хората да има АЕЦ Белене да се отказва референдум и да се решава самосиндикално? Това какво е? Нарушение на Конституцията! Незабавно Борисов да си отива!

73

прасчо

преди 12 години

До анонимния тъпук... Не съм чул някой 38 годишен човек да е умрял от ядене на свинско месо,но в последната година 4 човека,които познавам лично и са на 45-48 години им откриха мозъчни тумори....И когато срещнеш тази мъка тъпуко,ще се изпари мозъчния ти мензис и червенито перде !!

72

Патриот

преди 12 години

Референдум в България по съществен въпрос никога няма да се проведе поради простата причина ,че има ограмна пропаст между нагласите на народа и политическата върхушка!

71

тютюн

преди 12 години

спирането на АЕЦ Белене е както тезата на противниците срещу забраната на пушето в заведенията. - било вредно за здравето.Като толкова е вредно и опасно защо не излязат с инициативата да закрием Булгартабак и тютюнопроизводството. Много по хуманно ще бъде.Та и тука опасно било то - АЕЦ, и слънцето и водата са опасни ама ги търпи човечеството. Идва края на началото на ГЕРБ.Много добре е чел меморите на Бай тошо, Боко и сега ни налива живковизма в действие.Прав е 63 - идва шистовия газ

70

Анонимен

преди 12 години

Московските агенти дрискат кръв, а :)))))))

69

Анонимен

преди 12 години

Този проект просто е невъзможно скъп. Ако беше изгоден, щеше да има тълпи от инвеститори, къде са инвеститорите за Белене, попита синият лидер. Ми то си имаше инвеститор *** Бат Бойко го изгони.А инвеститори не идват в България /не сабо за Белене а изобщо/ защото в тая несигурност няма условия за бизнес.Ядрените проекти в Румъния и Турция са по-скъпи от нашия но там инвеститори има.Просто ГЕРБ гони външните инвеститори и убива вътрешния дребен и среден бизнес.

68

безплатен газ

преди 12 години

На фидоска от гъ...о!