51

Анонимен

преди 12 години

Абе Плевна ко стана нали щеше да си презедент на референдумите и ти ли лъжец излезе. Обирайте си крушите предатели.

50

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Всички пътища водят към Рим... - пардон Шеврон...

49

Анонимен

преди 12 години

"В момента изнасяме най много ток за Турция мисля.Турците ще строят 2-3 нови ядрени електроцентрали с помощта на Русия!!!Ние на кой ще изнасяме тока от АЕЦ Белене тогава???"Всъщност точно за Турция не сме изнасяли. Докато сме изнасяли за всички останали държави.Може да се провери в годишният доклад на НЕК.*** до един сте национални предатели. Заедно с костовите зомбита дето за една комисионна са готови да затрият държавата.Ей с такива лъжи като твоите манипулирате хората.

48

до 54

преди 12 години

Опаааааа6-ти реактор на Козлодуй е от поколение 2а 2-та реактора за АЕЦ Белене са от поколение 2+това не ги прави "най-модерните в света" както казвашти сигурно си спрял да четеш за развитието на атомната енергетика след 1980г.

47

11535516541351531

преди 12 години

ДА ЗАЗИДАМЕ ГЕРБЕРИТЕ В АТОМНИЯ РЕАКТОР И ДА ГО ПУСНЕМ, НЯМАМЕ ДРУГА АЛТЕРНАТИВА

46

Анонимен

преди 12 години

Следващите месеци чакаме новините.- Токът поскъпва ударно.- Газът поскъпва ударно.- Горивата с нови рекорди.- Във връзка с поскъпването на горивата, тока и газът всички хранителни и подобни стоки удариха нов 20 годишен рекорд.- Мерките който правителството предприемат е, че са обещали на всеки един гражданин на страната безплатно място в гробищния парк според адресната му регистрация.

45

до 9К79 Точка У

преди 12 години

Ей манипулатор червеноармейски - защо си мислите че хората са толкова прости да ви се хващат на лъжите?Отдавна атомни реактори от поколение 2+ не са "най-модерните" в света.

44

??????????

преди 12 години

Мамка му и прасе...Произвеждахме компютри - спряхме.Произвеждахме кари - спряхме.Произвеждахме изкуствени торове - спряхме.Произвеждахме зеленчукови консерви за износ - спряхме.СЕГА И ТОК ЩЕ СПРЕМ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ...има ли българи в тая държава бе??????????????????????????????

43

Анонимен

преди 12 години

Евросъюза да не ни съветва нас ами да си спре руския газ да са независими те отде внасят егати *** незабавно трябва да излезем от фашисткия ЕС и да сме в групата БРИКС.

42

Анонимен

преди 12 години

Това правителство, съставено от пожарникари, милиционери, министри с неясни дипломи и още по неясен интелект ще закопае България за поне 20 години напред.Да се правиш на мъж на Путин , след като той ти е основния доставчик на газ е доста малоумно!Това става в момент, когато народа ти гладува, стачкува и мизерува.А да ликвидираш проект ,който ти дава евтина енергия и да платиш 400 000 000 милиона ОЩЕ неустойки по договора за Белене е просто клинично състояние на олигофрения!ДОКОГА?

41

чоко боко

преди 12 години

Опааааааааааааааааа.Грешкаааааааааааааааааа.

40

Анонимен

преди 12 години

Сега на Русия й остават още само 2 инструмента, с помощта на които ни държи в контролирана бедност и не ни позволява да дръпнем икономически.Червената продажна русофилска *** не може да го преглътне лесно.

39

Анонимен

преди 12 години

Просто като леща сега Путин му отразяхме квитанциите никакви руснаци и хамериканци тука УОРЛИК ВЪН прасе шевронско.

38

9К79 Точка У

преди 12 години

Бат`Бойко излезе от ситуацията като доста добър дипломат ... от една страна "новият ни голям брат" САЩ са доволни, че Русия е прецакана и няма да се строи руска централа нищо, че в момента това са най-модерните реактори в света! От друга руснаците загубиха, но не са валат получават възможност да монтират реактора си в "Козлодуй", което е все пак някаква утеха за тях или да ни го продадат и си вземат парите! Най-прецаканият е обикновеният нашенец, понеже всичко започва отначало и трябва да минат поне 15-на години, за да бъде пуснат в експлоатация, направо преебани са /извинявам се за казармената лексика/ живеещите в района на Белене, които разчитаха на тези по различни оценки над 10 хил. работни места. Газовата централа за която се споменава е просто една димка /бат`Бйко все пак е генерал/ чрез която иска да се изтегли незабелязано от бойното поле!

37

Анонимен

преди 12 години

Заглавието е некоректно.Би трябвало да е: "Русия загуби единия инструмент, с който искаше да държи България в икономическо робство през следващите 50г."

36

до qwerty

преди 12 години

А ти какво ще продадеш, дупето си ли пак? Те имат природни ресурси а ти само голия си е..ан ***

35

ИДИОТА БОЙКО

преди 12 години

ой коментира и думите на премиера Борисов в парламента, че новият реактор в АЕЦ "Козлодуй" ще бъде хибриден, с диверсифицирано гориво. "За момента това е просто очевидна фантазия" казва Грачов, според когото "изявлението на българския премиер засега напомня по-скоро набързо измислено основание, което да прикрие неспособността на българското правителство да вземе истинско решение по проекта в течение на няколко години".

34

Анонимен

преди 12 години

Кво да се ориентира в проекта ББ.Руски корупционен проект, който така е направен че да закопае държавата и народа а от него да се облагодетелстват само БСП и Русия.

33

Анонимен

преди 12 години

В момента изнасяме най много ток за Турция мисля.Турците ще строят 2-3 нови ядрени електроцентрали с помощта на Русия!!!Ние на кой ще изнасяме тока от АЕЦ Белене тогава???Или сами ще си го складираме някъде???Защо руснаците не казаха на Турция,изграждаме ви 1 АЕЦ.Строим и АЕЦ Белене в България затова ще внасяте останалия ток от АЕЦ Белене.Или ей така да подарим едни 6.5-9 млрд. евро на Русия,пък после да си се оправяме сами.Щото икономиката е наука,а не пазарлък на Женския.

32

до 41

преди 12 години

Още имало хора болни и слепи ,забравили много бързо като какъв работеше Боко по комунистическо време ,кой само можеше да има такава работа и че все още пази и не връща книжката на БКП/БСП... Избрахме го защото повярвахме, че ще прекрати кражбите но народа го е казал : Вълка козината си мени ,но нрава не.