229

патриотБОЍ

преди 12 години

Бре маскара бре наглец ........ копан.

228

Анонимен

преди 12 години

Изчакай, скоро ще ти пратят сметката.

227

до АНТИ-КОМУНИСТ

преди 12 години

ако имаше ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ СЛЕД 89Г.сега щяхме да сме прекрасна държава,но всичките,без изключения се оказаха пребоядисани комуняци,ламтящи за пари пренебрегвайки всичко и всички.заради тях сме най бедната държава в почти целия свят

226

BULGARIA

преди 12 години

DRUJBATA NI S BORISOV TRIABVA DA E NA BAZA SMETKI!

225

до 233

преди 12 години

Важно е това,което произвеждаш да има на кой да го продаваш т.е. ако няма осигурен пазар за ток няма смисъл една държава да произвежда повече,отколкото са собствените й нужди.Не си мисли,че нашите лакомии нямаше да се възползват,ако имаше как т.е. ако се очакваха в бъдеще да има потенциални купувачи на ток(останали без доставчици или повишили потреблението си),алчните ни управници с удоволствие щяха да задоволят нуждите им и то на изгодна цена,за сметка на нас естествено...

224

Мамантос

преди 12 години

Народът и неговата тиква.

223

Анонимен

преди 12 години

Гсподин пътник, земеделието беше разсипано някъде към 1950-1955 години и сега ще ядем турски домати щото турците не се занимаваха като нас 45 години с идиотии.

222

Пътник

преди 12 години

Айде без енергетика вече. Както ядем сега турски домати защото си разсипахме земеделието така ще внасяме и ток след накоя друга година, пак от там. Турцитя май по умни от нас ще излязат.

221

до 248

преди 12 години

Абе човече не виждаш ли какво става по широкия свят, всеки който има малко мозък в главата си бяга от АЕЦ само вие като сте се хванали за тия руски блокове и реактори умувате как да продължавате живота на нещо което вече е умряло. Нищо не може да спаси атомната енергетика, тя си отива там където и е мястото в небитието. Щеше да бъде голямо национално предателство точно сега ние тепърва да започваме нещо което светът е осъдил вече на смърт.

220

Десен

преди 12 години

Токът от АЕЦ Козлодуй наистина е евтин, но тук изпускаме една подробност централата е строена в една друга епоха с едни други пари и вече е изплатена на 100% т.е. себестойността на тока е само в разходите за производтво. Въпроса с АЕЦ Белене обаче стои на друга основа тук става въпрос за едни 20млр. които трябва да се избият, а те са почти 1/3 от год. БВП. Минавенето на варианта за нова мощност в Козлодуй е много по приемлив на този етап за Бг.

219

Анонимен

преди 12 години

........... die !

218

Рерлика

преди 12 години

..."руска страна се посочва цена около 12 млрд. лв...с кредит и лихва...сумата ще отиде на 20 млрд. лв."...и като се добави това, че такива голями проекти в края на краищата излизат най-малко двоно по-скъпи, то тогава дгуги ще ги дъвчат привържениците на АЕЦ Белене !

217

АНТИ-КОМУНИСТ

преди 12 години

А НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВО СПЕЧЕЛИ БЪЛГАРИЯ ОТ 20 ГОДИНИ СЪЮЗ СЪС ЗАПАДА ??

216

Анонимен

преди 12 години

Удължаването на живота на 5 и 6 блок е много проблематично. Когато от запада ни поставиха ултиматум да затворим първите 4 реактора,взеха преди това дори проба метал от корпусите им.Спомняте ли си? Очакваха,че металът е изхабен,а се оказа напълно годен. ВЪПРЕКИ ТОВА НИ ПОСТАВИХА УЛТИМАТУМ ДА ГИ СПРЕМ. Въпреки отличните проби метал взети от корпусите. Когато срокът на 5 и 6 блок изтече те винаги могат да бъдат затворени по настояване на ЕВРОКОМИСИЯТА. Не забравяйте че са по 1000 мегавата!

215

марш в леглата

преди 12 години

Цецке и Фидоске,това се отнася и за вас

214

до 241 ф

преди 12 години

Лека нощ, господин руски подлизурко, много беше учтив утре пак заповядай да си побъбрим.

213

Анонимен

преди 12 години

Дружба с тия пияндурници не ни требе! *** тъгуват за целувките на Брежнев и Тато...

212

Анонимен

преди 12 години

Боку , русогъзолизците сметки не правят, като опре за матушката им - винаги са готови :)

211

ужаса ГЕРБ

преди 12 години

Татяна Дончева: Публична тайна е, че Румен - Пашата зее зад всяка обществена поръчка в енергетикатаДата: 19-03-2012 21:42Цветанов иска, след като е взел пожарната, бедствията и авариите, и ДАНС. Не знам какво ще я прави.Борисов и Цветанов провеждат съзнателна политика на унищожаване на ДАНС! Публична тайна е, че Румен Николов-Пашата, близък съратник на Тодор Живков, вече зее зад всяка обществена поръчка в енергетиката. А пък същевременно има и фигури от ДАНС, които имат много големи апетити в енергетиката и я наблюдават много изкъсо. Но, както се казва, Пашата обича енергетиката от ранното си детство, от електротехникума и той защо ще дели с някого?

210

Анонимен

преди 12 години

На гол тумбак, чифте пищови, щеше да това Белене! Много далновидно решение... Корумбашев и Кутев да си лягат и да не пишат глупости по форумите :))