171

Astarot

преди 12 години

Който не може да живее като човек, да му се обособи един палатков лагер на 200-300 декара площ ограден с бодлива тел (Ама с ток, че да не я откраднат и нея). А Соростутките да им изпращат хуманитарни (Макар, че понятието като смисъл се отнася само за хора) помощи.Да се улеснят разрешителните за лично оръжие и да се озакони самоотбраната на частната собственост. Да видим тогава естественият подбор в действие.

170

ДА!

преди 12 години

Отговорност трябва да се потърси и от общинските власти, допуснали с бездействието си този вандализъм и разрушаване на общинска собственост! Незабавно да се спрат каквито и да било проекти относно това античовешко племе! Много ясно трябва да кажем,че не желаем повече да финансираме примитивния и животински начин на живот на ***!Още един път ви призовавам, да започваме с писмата и с протестите! Да организираме национален митинг против това вече нетърпимо толериране на ***!

169

Ivan Grozni

преди 12 години

Гадните расисти са им прецакали блока... няма ли спарведливост... къде е Уорлик...

168

Анонимен

преди 12 години

Предлагам на покрива на "сградата" с хеликоптер да се остави някой друг тон храна.Всички прегради да бъдат премахнати за да се осигури свободен достъп на "наемателите".Ако не се срути всичко до час, да се достави още един тон храна. И така докато не се съберат необходимия брой "наематели" и не се срути сама. И още ... пуснете тока за всеки случай, нищо че няма кабели

167

Анонимен

преди 12 години

Като гледам по цял свят се задава ужасен сблъсък - между цивилизовани и еволюирали индивиди (не бих искал да обиждам ***) и някакви *** креатури към които някакви "мъдреци" ми натрапват някакви си интеграция на несъвместимост.

166

Анонимен

преди 12 години

Абе, правозащитника ти що не вземеш и жена си да пуснеш на тези ***, като толкова много ги обичаш а? Знаеш ли какви 10% ще им дам......

165

Анонимен

преди 12 години

196 - то това го проима откакто избухна криворазбраната "демокрация" - от 22 г. е

164

ДА!

преди 12 години

Ясно ли е сега защо постоянно поскъпва тока и водата? Просто плащаме консумативите и на ***! Призовавам да изпращаме протестни писма до всички инстанции за които се сетите,като се започне с омбудсмана и се стигне до Народно събрание и президент против очевидното толериране на *** етнос!...Трябва също така да се изпращат тези вандалски факти и на Европейска комисия и другите европейски институции! Това трябва да стане масирано,просто пишете писмата и прикачайте тази страница!

163

ДО ПРАВОЗАЩИТНИКА

преди 12 години

ВЪРВИ СЕ ГРЪМИ,БЕ *** ***.В БЪЛГАРИЯ МЯСТО ЗА ТЕБ НЯМА

162

до 197

преди 12 години

България е била монархия до 44-та година. След това става социализъм, а след 89-та див капитализъм/т.е. мутирал социализъм, но това е друга тема/. Когато е била монархия такива простотии не е имало, а хората са живели добре. Жалко само, че разни шумкари прецакаха всичко, което изгради Цар Борис III и ни върнаха в годините след освобождението. Казвам го за да не стават грешки.

161

емигрант

преди 12 години

Избирайте си пак комунисти и след това се вайкайте и си драскайте по форумите. Затова винаги последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

160

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Кмета на Бургас е решил да се построи *** блок.Пари на вятъра.

159

Лисан

преди 12 години

Решението се нарича "динамит". Желателно е да се използва нощем, когато наемателите са си у дома.

158

ЗА ЦИГАНИТЕ В ТУРЦИЯ

преди 12 години

ЗНАЕТЕ ЛИ В ТУРЦИЯ КОЛКО МРАЗЯТ *** И КАК НЕ СЕ ЦЕРЕМОНЯТ С ТЯХ.ДОРИ В СЕЛАТА НЕ ДОПУСКАТ ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ ***,А НАЛИЧИЕТО НА РОМСКИ ГЕТА Е НЕМИСЛИМО.КОГАТО ИМА НУЖДА ОТ СЕЛСКОСТОПАНСКИ РАБОТНИЦИ ИМ СЕ ОТДЕЛЯ МАЛКО ЗЕМЯ ИЗВЪН НАСЕЛЕНОТО МЯСТО И ИМ СЕ РАЗРЕШАВА ДА ОПЪНАТ КАТУНА ЗА ОПРЕДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ.СВЪРШАТ ЛИ РАБОТАТА СИ СТЯГАТ ПАРТАКЕШИТЕ И СЕ ИЗНАСЯТ. ТАМ ОБАЧЕ ИМА ПОЛИЦИЯ,ЖАНДАРМА,АРМИЯ,КОЯТО ПАЗИ НАСЕЛЕНИЕТО СИ И ИЗДЕВАТЕЛСТВА ОТ *** Е НЕМИСЛИМО.ТАМ *** СА ТИХИ,КРОТКИ БЕЗГЛАСНИ

157

Анонимен

преди 12 години

За три години тия гербави комунисти и *** им псевдонационалисти-атакисти, не остана нещо което не доунищожиха. За съжаление се оказаха много по-зле и от станищевци

156

Анонимен

преди 12 години

Следващата година на изборите ще гласувам за националисти, иначе изпускаме държавата! Всички други - леви, десни, герберисти, монархисти и пр. ги видяхме вече, че не работят за интересите на България!!!

155

Ran

преди 12 години

Това ще е дереджето в бугаристан, докато управляват бивши комунисти, милиционери и техните изчадия. Такова чудо и разсипия и през турско не е било, със сигурност.

154

Анонимен

преди 12 години

Давайте им милиони на тия маймуни за нови къщи...по-добре управляващите да ги откраднат, поне няма да идат на вятъра

153

Анонимен

преди 12 години

Между другото, аз искам да се направи референдум дали да им се отпуснат жилища или средствата да се пренасочат в помощ на деца или родители в неравностойно положение. Защото, както се вижда и доказва неколкократно тия не са способни да пазят и да ценят даденото им. И съм сигурен, че доста голям процент от българите ще гласуват да се помогне на сънародниците им, а не да се помага на мрънкащите ***.

152

Супер

преди 12 години

Евала на *** - не се съобразяват със робските сметки за ток,вода , наеми , храна и т.н.Те имат право да живеят както си искат и никой не може да им налага начини по които ще живеят.А умните българи като са толкова умни , нека си плащат робски сметки за ток , вода , джиесеми , парно , а да и здравни осигуровки , иначе ще отидете в затвора . Ххахаха