10

.

преди 12 години

Tribestan................

9

Анонимен

преди 12 години

То не било дупка в самолета, било дупка в крилото, ама не било дупка в крилото, а липсвал капак на двигателя дето по принцип според техническата документация на самолета излиза, че играе декоративна функция...ей, тва българските медии много си падате да създавате смут и интриги почвайки от заглавието и деградирайки важността на случката стигайки към края на статията!!!!

8

krumov

преди 12 години

"Говорителят опроверга твърдението на "Комсомолская правда", че преди да бъде открит проблемът, самолетът на два пъти се опитал да излети, но без успех."Не е вярно че се е опитвал, Излетял е само няколко пъти но само за два от тях се знаело.

7

Анонимен

преди 12 години

Само в Русия...

6

Анонимен

преди 12 години

Да те вози руснак - пилот - с дупка в крилото - с много дупки в главата - с водка в кръвта.....безценен е тоя билет за тоя самолет...той затова и Супермен си лети сам - смее ли да се качи на руски самолет

5

бай Иван

преди 12 години

то за това мине се не мине време и някой самолет вземе, че се приземи в някоя панелка..

4

Анонимен

преди 12 години

ами защо от днес бг не пишат за разбилия се преди няколко дни норвежски Боинг ? от днес .бг май внимателно подбирате статиките си ! ))

3

Анонимен

преди 12 години

Нищо страшно няма.Един познат летя със 747 от америка до тук.Беше снимал как някакво голямо парче от обшивката на двигателя почнало да се мандахерца налево надесно по някое време през полета -дори го беше снимал.По някое време паднало ама самолета си летял дори кацнал благополучно в Германия.Той (самолета) по принцип може да лети само по рама и мотор колкото безумно да звучи.Само ще подухва леко от време на време :))))

2

апашо

преди 12 години

И пак въпрос на комуникация, въпреки, че руснаците са луди. Малко като българското "Нищо му няма". Това е идея за интересен социален експеримент относно предполагаем риск и поведениета, асоциирани с него. И въпреки това, от статията става ясно, че дупката не е "в" самолета а "на" крилото. Браво бе!

1

Анонимен

преди 12 години

По ТВ съобщиха, че в Москва било -3 С и имало сняг. Карай да върви, важното е да има снимка, независимо каква! К'во да пра'иш - навик!