10

ETNA

преди 12 години

Браво! Ужасно е скелети на батерии да бъдат модел за подражание... Познавам доста хора, които страхотно са си изпатили от "диети".

9

Анонимен

преди 12 години

Девойката на снимката прилича на средностатистическо момче на 14, обляколко женско бельо. Гадост.

8

съвет

преди 12 години

Да си вземат манекенки от страни, където жените са високи, но с тънък кокал /грацилен скелет/. Красиви, слаби, нежни, гъвкави. Това си е ген, а не да ги уморяват от глад.Славянки и северни страни, и някои от тъмната раса.А висшата мода не е списание Бурда, не се приема буквално, това са просто насоки - имат право да изглеждат така. За мъжете се грижи Плейбой.

7

Анонимен

преди 12 години

От слаб до слаб има голяма разлика - който не може да я направи и да различи здравото от болното, да не става нито лекар, нито дизайнер, нито пък да коментира тук.

6

palestinec

преди 12 години

...i pravilno

5

Анонимен

преди 12 години

тая хич не прилича на извадена от лагер.секси слаба жена това е всичко.харесват ми краката и тънки стройни и силни,тялото е красиво и нежно абе изобщо сланината много загрозява.те са си измислили такъв закон щото манията им за превъзходство над останалите някак поизчезва като се погледнат в огледалото.

4

Скелет

преди 12 години

Браво на Израел!

3

Анонимен

преди 12 години

Скелета си е скелет!Отврат!

2

Анонимна

преди 12 години

Нас не ни ловят такива закони, ние сме слаби, защото не остават пари за храна.Сега остана да ми лепнат в движение по улицата глоба и за това, и ще е просто върха!1000 лв, като начало, това е базата за глобите май, може и разсрочено./не ни занимавайте с проблемите на презадоволените общества/

1

Ужас

преди 12 години

Бах какво е това на снимката, бе?! Тези жени нормални ли са?! За пари да си съсипят здравето и да изглеждат като извадени от концлагер! А и какви са тези извратени и прости мъже, които харесват тези ходещи скелети?! Какво сексапилно намират в торбата с кокали?! Чудя се и се мая каква е тази простотия?! Нека някой мъж или някоя жена да каже какво сексапилно и какво женствено откриват в този скелет?