88

Един Българин

преди 12 години

Приоритет ти е икономиката, а не енергетиката? Кой ти го спусна това? Как може да има конкурентноспособна икономика без развита енергетика, ***!!! Как ще продадеш реактора на друга държава? На каква цена и колко ще са загубите за България и данъкоплатците?!! От къде се взе тоя??? Бойко ти си виновен за Трайчо и Тома Белев, *** всички кадърни хора разкара! Защото кадърните пречат.

87

Читател

преди 12 години

"Добрев не помнел кой му предложил министерско кресло"Срамота е, г-н Министре, да не помните! Млад човек сте още - ако отсега така забравяте, какво ще стане нататък...

86

до 96

преди 12 години

Защо да спира - матряла нали е доволен?

85

Анонимен

преди 12 години

По думите му за строежа на АЕЦ Белене трябва да се вземе информирано решение. Той допълни, че българо-руски проект в сегашния му вид няма да има. Добрев допълни, че все още се чака експертната оценка на консултантите от HSBC, които да препоръчат най-изгодното за страната ни решение.ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ НЯКОЙ ОТ ВЪН ДА НИ КАЗВА КОЕ Е ДОБРО ЗА НАС.НЕ СЕ ЛИ НАГЛЕДАХМЕ 20 Г. НА ТАКИВА СЪВЕТИ И РЕШЕНИЯ ВЗЕТИ НА ВЪН В НАША ПОЛЗА ?

84

цвък

преди 12 години

няма ли да спре герберската подигравка с държавата и народа.До кога?

83

Анонимен

преди 12 години

СОКЕРЕС БЕ МАНГОМНОГО СИ ЦЪРЕН МАИ МНОГО СИ СЕ ПЕКЪЛ НА ХАСКОВСКИЯ ГЬОЛА И ДЖУКИТЕ СА ТИ УВИСНАЛИ И СА КАТ НАЩЕ *** СИНИ , МАИ ОЩЕ СУКАШ МЛЕКЦЕ

82

кибик

преди 12 години

Не знам Кутев как ги подбира, ама Бойко няма от какво да подбира - събра утайката само.

81

до 53

преди 12 години

Комунистите реват от този??? Личи си , че си жалък гербер :-))) Това детенце в уста ще го целуват - как и не ще да се занимава с енергетиката - ще я остави на братушките :-)))

80

Анонимен

преди 12 години

В битката надделя хасковското лоби,издигнаха един суполанко който няма собствено мнение.Запомнете,че това човече няма да направи нищо за града който го е избрал.

79

А бе

преди 12 години

Кутев как ги е подбирал тия форумци, сигурно бабки и дедки от поколението на Цола Драгойчева, голяма простащина и простотия.

78

Dedo Ivan

преди 12 години

К'ва икономика бе, пич???!!! Къде в България я видя тая икономика и от какви компоненти е изградена??? Лека, тежка промишленост, металургия, енергетика, селско стопанство, преработваща промишленост?? Транспорт или военно-промишлен комплекс? Къде са и кой ги развива? Николай Бинев или Иво Прокопиев? Или Алексей Петров и Левон хампарцумян? Егати циркаджията! Що се не гръмнете заедно с пожарникаря и Цецо милиционеро?!!

77

безпартиен

преди 12 години

Не харесвам политиката на ГЕРБ и не съм комунист . Борисов си назначава послушни марионетки , които да му играят по гайдата .Това е ясно за всички непредубедени .

76

Трабахо

преди 12 години

до ТомасТи познаваш ли го, че казваш, че е ***?

75

888

преди 12 години

Какъв ни министъра, такава и енергетиката - слаба, крадлива, некъдърна и в позо партер пред нашите покровители.

74

Анонимен

преди 12 години

Ние помним тези "МНОГО УМНИТЕ И ЗНАЕЩИТЕ", един Милен Велчев забатачи България с външния дълг... Едно лилипутено Ники с БТК ...*** ДЯНКОВ ФИНАНСОВ ИНВАЛИД *** НЕДОРАЗУМЕНИЕ Все големи и все завършили В ГЕТОТО САЩ и все мошеници и некадърници.

73

МАФИЯТА НИ ГАЗИ !!!

преди 12 години

ЗА ТОЗИ ЕНЕРГЕТИКАТА НЕ Е ПРИОРИТЕТ, ТЯ Е ПРИОРИТЕТ НА ТИЯ ДЕТО ГО НАЗНАЧИХА.ПОСЛУШКОТО Е ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ И ПО НЕАДЕКВАТНИТЕ МУ ОБЯСНЕНИЯ, САМО ИЗДАВА СЕБЕ СИ, КОЛКО Е СМОТАН И ИЗДАВА И КУКЛОВОДИТЕ. ТО И ДА СЕ ЛЪЖЕ НЕ Е ЛЕСНО И ТОЗИ ЮНОША СИ ЛИЧИ ЧЕ Е НОВ В ЗАНАНЯТА. ЩЕ НАДОБРЕЕ С ВРЕМЕТО.

72

Анонимен

преди 12 години

Хасково- 33 години- герб Какво да коментирам повече???

71

Анонимен

преди 12 години

После ще има оправдания от рода : Млади , неопитни , не се справиха!Още жълто имат около устата , ама ***!

70

dp

преди 12 години

Не помнел, баси *** "политическа класа".Тия от Лубянка съвсем я закъсаха с персонала тук - което е добра новина в крайна сметка.

69

Анонимен

преди 12 години

Наследникът на Трайков започва да спасява малките и средни фирми