20

СТРАНДЖАТА-ГЕРБ

преди 12 години

България в икономически подем,финансов напредък и с все по - висок жизнен стандарт........И това откакто Бойко и Герб дойдоха на власт. Българина при това правителство започна да живее нормално,лятото всеки си позволи луксозна почивка било в страната или чужбина ......Доходите нараснаха,заведения ,ресторанти и механи се пукат по шефовете,улиците пълни с автомобили, гражданите носят скъпи дрехи....Народа не е толкова глупав и го показа на изборите....Президент от Герб и 2/3 кметове от Герб...ПОБЕДА

19

бай-Али

преди 12 години

Бе хората хортуват че тоя някой го пълни със сирене,ама знам ли.То вечно няма угода за такива като него,искат,после не искат,с една дума поведение на чисти ***,аман от *** !

18

Анонимен

преди 12 години

Бг политическата система не струва.Всички политици само рушат.А народа има право само да крещи и нищо друго.Трябва смяна на системата.Не казвам да върнем социализма, но да не е това, което е сега.

17

Анонимен

преди 12 години

До вчера искаха да сменят Трайков поради некадърност,днес пък ревът защо го сменили *** ги разбери тия,комунистически *** все некой им крив,серГея да 1.5милн.евра за Глашатай-мошеник от виена,и 90 000 евра за една вечеря във виена,и пак ревът герб били виновни,егати и гьонсурата левашка му работа...

16

Анонимен

преди 12 години

Къде мога да се запиша за министър и аз мога да си чопля носа и да ходя по плажовете с държавни пари, държавата кучета я яли моля ви кажете ми искам и аз да лапам бонуси не да плащам данъци.

15

минувач

преди 12 години

Хайде да си ходят всички,че да се оправи България!..............Браво бе, умник. Кой ще ни оправи, след като и тия си отидат? Правилно - сами ще се прекараме!!!!!

14

до № 9

преди 12 години

откъде знаеш колко пари е похарчил Станишев за вечеря за Хохегер. А можеш ли да си направиш сметка колко пари струва един самолет кияци да изпратиш в Катар само да ядат, пият и плажуват. В общи линии това е резултата от екскурзията в Катар. А видя ли празните столове предназначени за катарските бизнесмени ?

13

Varna

преди 12 години

То , все селяните изгарят на плажа !Питайте Жоро Алармата от Симеоновград .

12

БоСимеонов

преди 12 години

Хахаа. Всички се пекли, Трайков изгоря. По-правилно от това няма накъде. Тези гербаджии стават все по-смешни.

11

Анонимен

преди 12 години

когато си в отпуска, може да си ходиш на плаж, колкото си искаш (ако си публична фигура, е редно да се съобразиш да не си по без бански), а когато си член на официална делегация, плажа ще го гледаш от по-далече ;-)

10

Анонимен

преди 12 години

Ти *** ли си, или да. Естествено, че по-голям скандал е тоя *** дето е ходил на плаж. В чужда страна отива официална делегация, а наш Бай *** гледа да потопи *** в морето. Невероятен скандал и провал. А за Станишев, то това не е скандал. Имал 90 000 евро за вечеря - платил ги. Като има да дава - дава. Какъв е проблема. Никакъв. Или просто си от малкото останали платени драскачи на партийка геЙб

9

Анонимен

преди 12 години

Всичките сте ла.на.И ДПС, и БСП, и ГЕРБ, и ДСБ, и Атака и т.н.Къде е поне един политик дето да става?

8

Анонимен

преди 12 години

С Трайо учихме заедно в английската. Високоинтелигентен, но много своенравен солов играч. Абсурд е да се сработи в колектив.

7

Анонимен

преди 12 години

ходенето на плаж в работно време и за чужда сметка е провинение, да!

6

Анонимен

преди 12 години

До къде стигнахме народеее чак опозицията да прави скандал, че някои хора са ходили на плаж ..... WTF ..Кое е по голям скандал, че Сергей Станишев платил 90 000 евро за вечеря с Хохегер или, че някой от ГЕРБ е ходил на плаж?Ако ходенето на плаж е провинение, кой от нас е невинен?

5

Анонимен

преди 12 години

Оставкаааааа... Ще ме карат да плащам данъци те...че и да работя... Ай сиктир!! Искаме си БСП!!!

4

Анонимен

преди 12 години

"Борисов каза, че Катар е капката преляла чашата." Това е доста интересно. Значи *** обяснява как сме цъфнали и вързали, как всичко е наред и как сме икономическият тигър на балканите. А в същото време чашата е прелялааааа. Такаааа. Значи тази чаша е била пълна с грешки и провали, за които тиквун не си е признал. Слабо борисов, слабо. Проста Тиква

3

hm...

преди 12 години

Щом и ДПС започнаха да си правят гаргара с герб, ситуацията много се сговнила...

2

Анонимен

преди 12 години

Злото куче отнася първо злия прът!Честито Трайчо !

1

Анонимен

преди 12 години

Хайде да си ходят всички,че да се оправи България!