165

Анонимен

преди 12 години

184 не си патриот

164

Роби

преди 12 години

Обречени сме да бъдем роби и тук и навън, разликата е че навън ще бъдем по-скъпо платени роби !!!Ако бяхме свободни хора, щяхме да изметем тая ***, "дето ни в таз робска люлка люлее" !!!За да живеем богато и свободно се иска да сме готови да дадем живота си за каузата, да бъдем единни и мислещи !!!

163

Анонимен

преди 12 години

А бе що богатите си пращат децата в чужбина да учат, защото там е по нормално да си намерят работа и да се реализират, защото знаят, че дупката България е ***.Кадърните и можещите ще успеят независимо дали са учили или не в чужбина - факт!

162

181

преди 12 години

айде напиши го още 5-6 пъти пред 10 коментара, може и да ти олекне... нищо общо няма патриотизма с мизерията

161

Анонимен

преди 12 години

В страни със силна икономика работа винаги ще има за надъхани и коректно хора, тъй като България не спада в тази категория, то з амладите оставям изводите.Важното е да знаят, че трябва да учат език и да не се шлаят, а да работят, защото с труд там се постига, тук за съжаление сте роби!

160

CBC

преди 12 години

И аз още малко и духвам на запад далеч от България какво да правя тук нито работа като работа нито заплащане като заплащане,мизерия на всякаде!!!

159

Анонимен

преди 12 години

не ста патриоти не ми се правете на патриоти по другите форуми!

158

UK

преди 12 години

Цитат: "В момента вече съм 7-ми месец в Англия, намерих си работа, като помощник в полагането на ел. инсталации по строежите. Изкарвам около 465 паунда на седмица, изкарах и сертификат за инсталатор. Стигат ми за наем, консумативи, храна и да заделям и изпращам на нашите в Карлово..." - ами каквото е това е ;)

157

175, чети Ботев

преди 12 години

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

156

БогатРаботодател

преди 12 години

Късам работниците от работа, не смеят и болнични да вземат. Давам заплатите редовно, но всичко им излиза през носа. От работник изкарвам около 400% печалба. Те да му мислят, на мен ми е добре. Просто в живота някой трябва да раздава баницата и това е.

155

andrei

преди 12 години

Do 173--Abe bratle-patriot-patriot--ama ako si legnesh 4-5 pati gladen---ste ti ti iz4ene -PATRIOTIZMA

154

Анонимен

преди 12 години

ами съвсем логично е да не искат да живеят така, както живеят родителите им, обезверени, изтощени от оцеляване и без особена перспектива за пенсиониране, ако доживеят съответно възрастта

153

до 173

преди 12 години

значи не са патриоти

152

emigrant

преди 12 години

edinstvenia protest koito az osa6testviavam e 4e pla6tam danaci i osigorovki na 4uzda darzava taka pone ne pla6tam za *** i kradci mutriili politici ....a pak i ziveia po dobar zivot ....a i kato gledam po moga da se vidia s nekoi priatel v evropa ot kolkoto v bg .....begaite brate opravia nema samo si gubite zivota v piene v bg ....ne 4e e lo6o no to nikoga ne moze da vi izbega .......

151

Анонимен

преди 12 години

Да истина е, че в момента се наблюдава рязък скок на продажбите на еднопосочни билети в нискотарифните авиокомпании. Обикновено дестинациите са в Европа.Мои приятели в чужбина споделят, че рязко им се налага да посрещат познати и да им помагат в началото! Изход има и той е зад граница, това съветвам младите в България.

150

до работодател

преди 12 години

Вие вероятно сте от тези, който искат да им работят , защото са много чаровени, но будалите намаляват...........

149

andrei

преди 12 години

Abe samoletite otlitat ot BG,palni-a se wrashtat s 10-15 4oweka

148

163

преди 12 години

"Патриотизмът също така е този, който всъщност кара имигрантите да помагат на техните близки и познати"хубаво е, че го правят, но това не е патриотизъм, а просто обич към роднитите и състрадание, бъркаш генерално понятиятаколкото до първата част на определението за патриотизъм - зависи какво разбираш под отдаване, твърде е субективно, за да бъде верно

147

ххх

преди 12 години

само да съм ви видял по другите форуми да ми се правите на патриоти!!!

146

До Работодател

преди 12 години

...именно, защото не съм кадърен в България и заминавам за чужбина, където тази моя некадърност някакси я оценяват хората ;)Именно заради такива работодатели комплексари е и темата, защото младите са в безпътица и не виждат смисъл да стоят в "дупка", която се нарича държава, но стоят защото това е тяхната Родина и искат да помогнат не само на себе си с едно по нормално бъдеще, но и на своите родители, които по една или друга причина страдат от неморално и неадекватно поведение от държавата