122

do 131

преди 12 години

Стига си писал глупости! Сред читателите има и болни хора, които можеш да подведеш и това да им коства живота! Когато се разболееш и пиеки сода бикарбонат оздравееш, тогава се върни и сподели опита. До тогава обаче не смей да злоупотребяваш с човешката болка и нещастие!

121

Svilena

преди 12 години

Vqrvai mnogo, shte uspeesh. Qvno jivota ni podlaga neprekasnato na izpitaniq, veche napravo i az ne znam zashto, aa, za da se nauchim da vqrvame silno. Uspeh, horata okolo men mnogo te haresvat i podkrepqt.

120

Николова

преди 12 години

Успех в тази трудна битка, Нана! Много сили и късмет! Поздравявам те за смелостта и силата да говориш за заболяването си. Работата ми е такава, че почти ежедневно се срещам с жени с такова заболяване. Повечето се опитват да скрият от околните, че имат такава диагноза, а това ги фрустрира и напряга допълнително, познатите им пък, ако знаят, се държат с тях като с обречени. Добре е, че известни жени говорят открито за проблема си, защото това не е срамна болест, а битка за която трябва и подкрепа

119

Анонимен

преди 12 години

Повръща ми се от такива "новини"! Как е възможно да правите от личната драма на един човек сензация? А тук изпростелите до крайност форумни мишоци се надпреварват кой да напише по-голяма глупост.

118

Йовка

преди 12 години

Нана бъди силна.Когато те гледах по телевизора,имах чувството че и моят свят се срина .Пожеламам ти да се излекуваш и пак да те виждаме по телевизора ,защото аз те виждамкато силна жена.успех в борбата с тази коварна болест.

117

132

преди 12 години

cancer simoncini fungus в гугъл, там ще видите нещо различно с високи стойности на позитивен край (на заболяването). Не пийте кола и други силни киселини, спрете да се окислявате, яжте по-малко месо и повече зеленчуци. Киселинната среда, позволява на раковите клетки да се множат. По-високата алкалност в организма ги елиминира,

116

До Нана

преди 12 години

Здравей, Нана, ако четеш това, моля те потърси контакт с проф. Симанчини от Италия. Не знам как да немря твой контакт, затова ти пиша тук.

115

Des

преди 12 години

Колко млади хора за една година се разболяха от тази коварна болест.Баща ми почина преди 3 месеца от рак.И той се страхуваше,не знаеше какво му предстоеше,бореше се до последно.Една от причините за коварния резултат е забавянето на една лекарка от Ботевград,която беше на специализация тук в гастрото на Исул.Забави го да го прехвърли към хирургичното,за операция.Един месец го държа всеки ден на едни и същи изследвания,гладен всеки ден до 16ч. и организма му се изтощи.Закъсняхме с операцията....

114

Мими

преди 12 години

Не пожелавам това на никого и се надявам да се оправи, но трябваше ли наистина да се отдели толкова време в национален ефир? Колко други болни има, за които знаят само близките им и околните не се интересуват от съдбата им? Сега всички тук ще и съчувстват и ще се изпишат стотици коментари, а болните са много повече.

113

Манолски

преди 12 години

аве Рака по *** ходи ли или само по хората ?

112

Илиян

преди 12 години

успех и от мен в борбата с коварната болест

111

Анонимен

преди 12 години

Велики боже, силна вяра тури в сърцата на хилядите българки покосени от коварната болест.Влей им живителна сила и им дай огромен копнеж за живот.АМИН

110

д-р Николов

преди 12 години

г-це Нана, започнете веднага лечение с "Деодан" в максималната доза препоръчана от производителя. Не спирайте приема на препарата, особено когато Ви предпишат химио- и лъчетерапия. Повярвайте ми, не спирайте препарата въобще, при никакъв случай.

109

ivanka

преди 12 години

jelaja ti kasmet v borbata

108

фармацефт

преди 12 години

Ако попитате, кой е най-популярният метод за отслабване, практикуван от жени и мъже, то отговорът е Диета с кленов сироп. Тя е идеална както за намаляване на телесното тегло, така и за прочистване на организма. При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Това се дължи на активното намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото. Диетата с кленов сироп може да се прилага три до четири пъти годишно.Диетата с кленов сироп има положителен ефект върху кожата, косата, работата на храносмилателната система, психическото и физическото състояние. Прилагайки диетата ще имате повече сила и енергия. КЛЕНОВ СИРОП - НАЙ-ДОБРОТО КЪМ ВЪРХОВИ РЕЗУЛТАТИОсновната съставка, необходима за диетата е Кленов сироп клас A или C. Изследванията на канадските институти показват, че кленовият сироп клас A и C е най-богат на хранителни съставки. Разликата между клас A и С се състои в интензивността на вкуса, чистотата и качеството на почвата, а това от своя страна влияе и върху цената на продукта.

107

шиена

преди 12 години

ще се оправиш момиче,имай силна вяра в бога и всичко ще мине нормално,колко много жени са се излекували от тази болест.ходи в руската църква при дядо серафим много помага

106

sapiko

преди 12 години

Zabravi straha!Kolkoto i naivno da zvu4i,predstavjai si,4e si zdrava,dokato si povjarva6!I nikakvi samnenija!!!

105

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Рецепта с кленов сироп и сода против рак:Смесете 3 части кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45о С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане.Променете диетата си като не приемате месо и особено никаква захар!, а също и никакво бяло брашно

104

Анонимен

преди 12 години

Не я харесвам тази и долното и предаване , с което събуждат хората в единствения им свободен ден, с разни селски и просташки скандали между пенсионери , *** и т.н. ...хич ама хич не ми допада тва предаване , но в крайна сметка на никой не пожелавам болест като рака , дано се оправи.

103

Анета

преди 12 години

Бъди силна Нана, не се предавай и ще пребориш коварната болест! Животът е пред теб!