12

Анонимен

преди 12 години

Мачкааай ! Направо ми писна от селяни със стари кошници и не мога да си паркирам джипарата. Мене тия цени не ме бъркат, щото пак ще ги взема от тия под мене, хахаха :)

11

Митко

преди 12 години

Софтуерът им не струва,Ако сгешиш неволно една буква от номера на колата си в смс-а ти се полага скоба.До сега беше 10 лева,а вече е 30.

10

Дано

преди 12 години

Надявам се ефектът от това да бъде всички селянчета прииждащи от всякъде да си оставят трошките пред блока и да не пълнят улиците.

9

Phil10

преди 12 години

Целият състав на СОС приел тази малоумщина да си подава оставката!!!! А оная кметицата, да прави синя, зелена, бенбена зона с такива цени в Самоков!

8

мак

преди 12 години

Честито, софиянци. А ако това не ви харесва, върнете се на село. Там няма сини зони.

7

бат Бойку

преди 12 години

Ш,духати супата национално и интернационално а аз ш,ви смукна и сребърния фонд

6

дту

преди 12 години

от години се чудя къде отиват парите от синп зона и винетки - смятал съм и съм закръглял на по-ниското - това са поне 100 хиляди на ден, съответно към два милиона на месец

5

:-(

преди 12 години

Тва вече изби рибата, почвам да живея на фотосинтеза...

4

Луд гербер

преди 12 години

Браво Бойко, мачка комунистите! Нищо, че в Холандия с минимална заплата се купуват над 5500 яйца, а тук с минимална заплата (каквато ти, о велики, ми плащаш), се купуват колосалните 600 яйца! Идеално! Мачкай Бойко! Днес си купих 6 яйца от щастливи кокошки за 3 лева! И едва се нахраних, ама и аз съм щастлив, защото знам, че някои хора от вашата партия ще дойдат и ще ме отпорят с щастливи ***, и ще ям щастливи *** и ще съм доволен! Браво Бойко! Мачкай! *** ми е братовчед между другото...

3

ВЕРДАСКО

преди 12 години

Масоните решиха! ХАУ!!

2

цъъъсс

преди 12 години

а честито и ко прайм сега / мълчим кат на ебани /а мълчете /а казват че мълчанието е злато /ДА АМА НЕ/

1

Луд гербер

преди 12 години

Браво Бойко, мачкай комунистите! Луд съм на бургия и ти се радвам! Днес си купих 6 айца за 3 лева и съм мега щастлив! Давай все така! Аз ще полудея още и ще ти се кефя още повече!