99

Вагнер

преди 12 години

Братя Българи не се занимавайте с тоя мафиот.*** където и да го изхвърлиш той си е ***.

98

az esm

преди 12 години

Ей,няма мира от този навлек и бузлуджанската им сбирщина.Като злокачествен тумор са.Колкото и да се лекуваме,пак се появяват!!!

97

Анонимен

преди 12 години

Гоцьо бил моралист

96

един

преди 12 години

кой го казва най моралния в тая държава

95

леля

преди 12 години

Не харесвам ГЕРБ, но ако може Гоце да не ми говори за морал, че повръщам!

94

НИКО

преди 12 години

Ей, тука има неколко ***, дето зимния студ ги е пожалил - сега като тръгнат вирусите нема спесение - чака ги Орландовци !

93

Znaiko

преди 12 години

Първанов беше само 10 години президент (директно избран)! БОКО ТИКВАТА със зор ще изкара 4 години премиер със ежедневни скандали, мутренски изпънения и ПРОСТОТИЯ !!! Пълен *** ! Смехурко !Сега изясни ли ти се Незнайко ? ха-ха ха-ха

92

Нат

преди 12 години

Всички водачи на БКП са били зависими и агенти на КГБ и Москва. Бай Тошо има *** жилка от Румънско и е бил агент на Гешев, след войната архивите попадат в Съветската армия.Нарочно Москва прави така, че той да е водач на партията щото имат компроментиращ инструмент в ръцете си и я Тошо не им играе по свирката знае, че го чака съдбата на Трайчо Костов. Гоцето е *** между *** и помакиня - вижте му гъстия перчем на 60 години.Нисто и тесно чело - кой има такива белези? нали знаете.

91

тити

преди 12 години

и най лошото е че това е агент на Москва. Сключиха неизгодни договори за БГ с над 30% по скъпи за нас.Мосва пък в замяна им вмръща ресто на парите - это как се издържат комунистите у нас - който не знае жалко ?

90

Me

преди 12 години

Ха ха ха... и тоз пезвенк за морал ми говори...Мъка мъка.. толкова мъка не едно място.. трудно се понася

89

СТАТИСТИКА

преди 12 години

"ГЕРБ губи битката с морала, рече Първанов" Може ли ? 1.Агент на ДС; 2.Помилвал убийци и похитители; 3.Индивид обграден от доказани убийци и престъпници - помака Алексей и Стоян сумото; 4.Лекувал се от трипер прихванат от 15 годишна ученичка по време на лов из Балкана; 5.Поръчител на убийстовото на Илия Павлов, Кюлев и Велев; 6.Взел подкупи, чрез военния си министър за Кугърите да има право да говори за морал ?

88

z

преди 12 години

Баш па тоа *** говори за морал *** и *** боклучив!

87

Незнайко

преди 12 години

Абе, кой е тоя георги първанов, та непрекъснато се вре по медиите ?Да не е известен с нещо ?

86

Анонимен

преди 12 години

Присмял се Хърбел на Щърбел, събраха се само демагози дето за една стотинка работа не са свършили през живота си ама ние ще ги носи, на гръб!

85

Анонимен

преди 12 години

ба мааму, днес и гоце и кунева за морал говорят. нещо не е наред работата

84

Сокол

преди 12 години

А ти отдавна си я загубил тази битка, предател и ченге! Тоя е по-гнусен и от Станишев, отвратителни комунисти, не измряха бе!

83

Arhitekta

преди 12 години

Заради такива като тебе "моралисти" , които все търчат около мекото на баницата и все го правят "заради доброто на народа" 20 години сме в тинята....

82

Анонимен

преди 12 години

Нископлатената държавна администрация!!! Е**ти цинизма, при тази безработица и инфлация при замразени и намалени доходи!!!! Техните протежета да не са с по два стомаха??...

81

най-сетне

преди 12 години

Сега вече разбрах , че щом не го понасям тоя наглец значи съм от ГЕРБ ... това малко ми прилича на "кой не скача е червен"...хахахахаа.

80

optimist

преди 12 години

Не знам каква дума да използвам за да опиша наглостта на Гоце. Той не е просто нагъл, безсрамен, безочлив, безскрупулен, нахален, досаден. Поведението и характера му са висш пилотаж на наглостта и безсрамието!