38

Българин

преди 12 години

Искам да ме вкарат в някое репеу и да ме порнат отзад няколко симпатяги с униформи.

37

Публиката

преди 12 години

Хайде вече да казват, с кого и защо се е бил, и да качват видеото в ютюб че стана много напрегнато.

36

не е верно!

преди 12 години

Какъвто началника - такива и подчинените:)

35

нещастници сте вие

преди 12 години

Що за пасмина сте вие бе?Да се радвате,че един български полицай е пострадал при побой и е с опасност за живота?Вие сте едни ***,които заслужават да бъдат тъпкани от мутрите,които ви тъпчат ежедневно.

34

Анонимен

преди 12 години

няма недосегаеми ,така че мислете преди да предприемете нещо

33

Българин

преди 12 години

42 - защото браовчед ти е научен да се бие кавалерски, да не удря паднал и да пази по-слабите. Ако беше строшил гръбнака на пияницата, щеше ли оня после да халоса с тръба?

32

Анонимен

преди 12 години

Последно време нещо биячите ядът повече бой от жертвите. Багата уж голям бияч - наръгаха го, Илко уж някакъв смотан студент - убил един от "лошите" съквартиранти. Ето сега полицая го пребили. Така че господа.. кой е по-силен е въпрос на кой му е по-хубаво оръжието. Братовчед ми тренира карате и е 110кг. Скоро след като нашамарил някакъв пияница, ония се върнал и му сцепил главата отзад с тръба.. Независимо че е бил 3 пъти по-слаб от него :).

31

Българин

преди 12 години

Напълно съгласен с 17. Свинете са ***, те са нещо като ***, само дето не се раждат, а ги назначават.Всеки ушев трябва да бъде задължен да дарява кръв 4 пъти в годината - така поне ще има някаква минимална полза от тях.

30

Анонимен

преди 12 години

shto za polizai e tova ? i takiva sa se vodijat profesionalisti ? tija nali gi u4ata v akademiata na obladanie na gneva

29

Майко мила

преди 12 години

Чудно защо полицаите се сърдят, че ги вземаме за...

28

Анонимен

преди 12 години

До тук коментарийте са под мотото: Сестра му е , не съм я....,ама така казват!

27

българче

преди 12 години

Родната полиция ни пази -ПАЗЕТЕ Я И ВИЕ

26

Ченге с куче

преди 12 години

Около парламента има само стрийптиз барове и чалгаджийници. Общото между тях е, че там цените са изключително високи и са посещавани основно от престъпници. Въпроса е как с полицейската си заплата, този човек с успява да плаща сметки в подобни заведения. Сигурно и на него тъста му дава някакви пари отвреме-навреме. Полицаите имат богати тъстове, един даже си купи 6 апартамента с пари от тъста.

25

Хихихи

преди 12 години

А защо в новината не се казва, че лекарите са оперирали ушев, за да извадят пушкалото, което някак в мелето му е било навряно отзад :-)))

24

Анонимен

преди 12 години

всички полицаи са фнуци на партизани,бой по каскета

23

аххх, каква драма

преди 12 години

Значи, този път вместо жени или хлапета, куката е посегнала на човек с достойнство. Драго ми става някак, топло на душата като чета такива новини :-)))

22

Ъъъ и сега ?

преди 12 години

Какво ще правим ? Ще лекуваме тъпия ушев, който не е внесъл една стотинка здравни осигуровки ?!Ай ситкитр бе ! Да умира прасето. И без това полза от тези няма !

21

браво

преди 12 години

Браво на побойника.За тази самозабравила се милиционерска *** само бой

20

Анонимен

преди 12 години

Забележете - инцидентът е станал на излизане от нощно заведение около Парламента. Какви са цените там? Нали полицаите реват, че са ниско платени? Аз съм със заплата 1000 и малко, но не мога да си позволя отиване в такова заведение.

19

valeri

преди 12 години

Не бийте полицаите, а като видите да бият полицай помогнете му. Те са нежни души и са свикнали да се бият само със жени и деца. Евентуално и със старци, но само над 80 години.