92

чичо Тиквичка

преди 12 години

Голям пич, тоя Македонски бе, дали не е измислил и прашките?

91

Анонимен

преди 12 години

Биляна, пишеш ли във воденицата?

90

ew

преди 12 години

Абе тъпо фиромче, клипа за бог македон споснориран от националната ви ТВ го има качен в ютуб, кой лъжеш ти бееее? И освен това постнах адреса за статията в курир напишете в гугъл:"Martinkite za sreka simbol na mesec mart" да видите македонската статия.

89

Буда Тракиеца

преди 12 години

Пижо и Пенда,та това са нашите тракийски предци!Анадън му будали?

88

галактика

преди 12 години

На повечето от коментарите много се смях - просто са весели, не влагам ирония. На други бих препоръчала да не се гневят толкова - просто така пише в някои истории, и така са чели хората. За тях това е истината. В много коментари съм срещала различия по теми от нашата си история от наши си хора - кой каквото където чел нещо си, така си коментира. Искам да кажа коментарите да се правят без обиди, пък кой крив, кой прав, е друга тема. И сърбите и македонците имат прекрасни песни - не го пише, но...

87

до 96

преди 12 години

Не се излагай повече! Това е от вестник Курир "Во Македониа се верува дека Александар Македонски им плетел и врзувал мартинки на своите воници, пролетта кога тргнувале во вона. Со тоа вониците добивале воена сила, здраве и долговечност."

86

Пръви во сичко

преди 12 години

И на Луната пръв е стъпил Нилче Амстронговски!

85

Анонимен

преди 12 години

104,има статия, ама тук не могат да се качват линкове - влез в сайта им и виж най-долу вдясно. И не провокирай, че не ние си измисляме глупости

84

мислител

преди 12 години

Аз пък мислех, че Пижо и Пенда са кукли вуду, изплетени от Батман, дека е от гродот Прилеп.

83

до 99

преди 12 години

Супер е да си от субсахарна Африка и да си по-мургавичък а? Всеки с вкуса си.

82

Анонимен

преди 12 години

31, ти вземи разкажи как македонската писменост е на 77 000 години да се посмеем малко, не се опитвай да разсъждаваш

81

до 101

преди 12 години

Ето я статията в македонския вестник, кой лъжеш ти? Освен това си от БГ.

80

Очеизвадно

преди 12 години

Ле-ле-е-е-ееее. В този ред на мисли да ви кажа - явно и Аспарух е македонец, та от тук и Кубрат и т.н.. Чудо невиждано - цял свят знае за мартеницата като българска, а тя да се окаже македонска - егати и невежия свят. Глупости, глупости - срам и позор. Милите хора, жал ми е за тях - през какво ли са минали та да са толкова промити мозъци. Бог да им прости.

79

qq

преди 12 години

По-големи комплексари от тия македонци няма на тоя свят, ама то като й видиш държавата на картата колко е миниатюрна, сигурно заради това.

78

Биляна от Охрид

преди 12 години

До 83добавен от: Анонимен - Поздравявам те! Да пазиш завета им! И аз съм българка от Македония и се гордея с това!

77

Мен

преди 12 години

dnes.bg супер насериозни сте постояно слагате някой не-сериозни статии само и само хората да се карат тук по национална основа.Мислех Ве за посериозна медия!!! Аз съм Мекедонец и чесно да Ви кажа че Вие медиите и МК и БГ вместо да ги зближавате наште народи Вие не одалечавате и не карате.Престанете най-накрая А иначе някаде бях прочел че Бойко Борисов набил Чък Норис - може това да Ви е следваштата ГОЛЕМА новина !!!!

76

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

преди 12 години

Шотландският боец от македонски произход Дънкан МАКлауд и Александър Македонски седели в един ресторант от македонската верига "МАКдоналдс" и си говорели за филма "Гладиатор", в който се разправя за известния македонец МАКсимус.И това се случило на Луната...

75

Caci

преди 12 години

Po-golqma glupost ot dnes.bg neznam dali mojeha da izmislqt. Tova koeto pishe v tozi tekst mai e izmisleno ot vas... Cetoh statiqta v Kurir izooopshto ne e taka kakto kazvate!!!

74

те

преди 12 години

Още ли вярвате на това което напишат днес.бг!?!?

73

Македонац

преди 12 години

Според последни наУчни открития публикувани във вестник Курир, общоприетата теория за изчезването на динозаврите е напълно погрешна. Краха на динозаврите не е причинен от паднал метероид преди 65 млн. години, а от масовото им избиване с цел прехрана от страна на нарастващото македонско население на планетата!