445

до 479 от Л.

преди 12 години

Пич, различна е обстановката в момента ;) Него 3ма пияни са го нападнали, а и още не се знае на 100% дали Илко го е намушкал с ножа ;)

444

до 482

преди 12 години

Като не можеш да пиеш, няма да пиеш...Прибирал съм се пиян, но никога не съм чупил и не съм се бил! Не съм и тормозил съквартиранта си, а просто съм влизал в стаята и съм си лягал! Но за това се иска малко акъл, а не да смяташ, че всички са ти длъжни да ти търпят пиянските изцепки и да не спят заради теб!

443

Анонимен

преди 12 години

Няма казарма, няма бригади...Тия неща са лоши...А че студентите не са научени на труд, а само да пият и да се дрогират, това сигурно е нормално! Е, виждаме резултатите!

442

Анонимен

преди 12 години

Пълна липса на възпитание! И аз съм живял в студентски град, и ние сме се напивали, но най-много да пуснем по-силна музика, какви боища, какви 5 лева! Човек пие за удоволствие, а не да си избива комплексите, да се бие и да троши всичко, което му се изпречи на филма! Ама то се иска да имаш нещо в главата си, а не само да харчиш парите на тате по чалготеки!

441

до 466

преди 12 години

Абе като видях по телевизията как е избита вратата, мисля че си е бил доста агресивен, а и има още нещо били са пияни и са били 3-мца, от личен опит знам, че перничани в подобни ситуации се взимат за терминатори

440

Анонимен

преди 12 години

Абе направо тоя студентски град да се закрие и да се помисли за някаква алтернатива. То не е за студенти там, а за такива, дето сега им е паднало да си отживеят... Ако случайно попадне там някой, който наистина иска да учи тежко му и горко...

439

pele

преди 12 години

момчето сигурно се е защитавал ,а те системно са го тормозели и накрая чашата преляла

438

ani

преди 12 години

Може и да е неизбежна отбрана - те са трима, той - един, пияни са, съответно неконтолируеми. Въпросът е на кой е извадил ножа? Ако Илко го е извадил, за да се защити - вероятно превишаване пределите на неизбежна отбрана, ако е на другите - може да е действал в пределите на неизбежна отбрана и тогава не носи отговорност.

437

;(

преди 12 години

И сега пернишкия винкел ще се издигне в култ!

436

до 466

преди 12 години

Ами само виж как са счупили вратата отвън с ритници, има снимка в БЛИЦ. Като са танцьори какво, да не идват от манастир??? Точно са искали да го пребият като куче и затова са ритали вратата, ама айде...

435

до 463

преди 12 години

Естествено, че трябва да поемете вината .. ВСЕ ПАК СТЕ УБИЙЦИ. А провинцията къде я мешаш не знам .. къде го чукаш .. къде се пука ..

434

от Л. до 468

преди 12 години

И защо да не излезем прави ?

433

Анонимен

преди 12 години

Като приемат за студенти алкохолизирани *** така ще е...По средата на седмицата на среднощни запои, вместо да спят по стаите! Че и после трошат и чупят, защото знаят, че няма никой да им каже нищо!

432

...

преди 12 години

Младо момче на 19 е починал да тва си е факт, но замина и живота на още едно 19 годишно момче сигурна съм, че той ще има такива моменти, в които ще си каже по-добре да бях умрял вместо да нося вината да други цял живот!!!

431

до 458

преди 12 години

Има портиер, ако незнаеш при портиера и на рецепция винаги има резервни ключове, така е във всеки хотел или общежитие, ................ама на, тия като са се натрескали са се взели за Батмани пък и викнали още някой да им помага.Искам да съм ясен не оправдавам каквото и да е убииство, но момчето е действало в условията на неизбежна отбрана, а и още не е сигурно дали той го е намушкал

430

Л.

преди 12 години

451 Мога да ти кажа, че Илко не е червей както твърдиш, много си е свясно момчето :) И извинявай ама на теб ако ти скочат 3ма пияни ти какво ще стоиш и ще чакаш да те начупят ли ? Тук всеки пише каквото си иска, ама накрая ще излезе истината и ако Илко е виновен, ще е било при самозащита !!! :) Какво като сме от провинцията, това не означава, че ние трябва да поемем вината... !!!

429

Анонимен

преди 12 години

Aбе тук много винкеуи пишат.. То едни конспирации, то пък планове правил Илко как ще ги убие, то пък пияндетата невиннички милите... Така само винкеу може да разсъждава (макар, че "разсъждава" е силна дума дума за винкеу)

428

до 258

преди 12 години

Това не е хотелска стая, а стая на общежитие! В нормалните държави след 22:00 в общежитие не може да влизаш! Какво е това, ще пием, ще чупим и като се изморим ще се приберем да си легнем. Да бе да, затова плащат по 30-40 лева наем, за да ползват стаята като спалня след пиянски оргии!

427

Анонимен

преди 12 години

Трябва господа управляващите да се замислят кое налага хората да имат край себе си оръжие, било то и нож. За една седмица - две тежки престъпления именно с хладно оръжие. Чехов казва, че ако на сцената има пушка, до края на представлението тя трябва да гръмне.

426

Анонимен

преди 12 години

Пияни с 2 промила алкохол, а много вероятно и дрогирани...Като добавим и агресивни при това...Ами те хората са казали "Който нож вади - от нож умира" ... Ако бяха се прибрали като нормални хора без да чупят, блъскат, притесняват и заплашват, никой нямаше и с пръст да ги бутне!