20

Анонимен

преди 12 години

Че какво му струва на другаря Серго Игнатов това изказване? Нищо, той добре знае, че нещата няма никакъв шанс да се получат. От друга страна що пък да не посъбере малко популистки точки, като каже публично нещо, което и без друго всички знаят. Хем ще се появи по медиите, хем ще даде шанс на гъзолизците да поквичат, че видите ли, туй било единственото правителство, дето правело нещо, ама все му пречели.

19

Анонимен

преди 12 години

Брях! Формулирали са го като някакво чудо невиждано и едва ли не наглост и каприз от страна на министъра. А всъщност това е нормалното. В нормалния свят, в страната на свободата.. е немислима употребата на алкохол в рамките на кампуса - забранено е дори да се държи отворена бутилка с алкохол. Ама в нормалния свят де. Тук е почти нормална гледка ректорът да ходи с кръвясали очи, а преподавателят да се подпира на стълбището на на университета с биричка в ръка. Всичкото ни такова..

18

Анонимен

преди 12 години

*** милициионеро фашизоидна червена ***!Колко поколения млади хора унищожихте червени ***?Дано горите в АДА червени ***!АМИН!

17

уф

преди 12 години

няма ли да свърши най-накрая тази герберастия!

16

Анонимен

преди 12 години

Ми то по тези заведения се ходи с пари.Трудно се ражда дете,по-трудно се отглежда и възпитава и най-трудно се опазва.Родителите трябва да са на мястото си,защото народа е казал 'който сее ветрове,ще пожъне бури".

15

Анонимен

преди 12 години

На българина трябва да му бръкнеш в джоба друго не го оправя а именно при най-малкото оплакване от шум след 22:00 часа вън от общижитието да видим как се плаща квартира

14

1

преди 12 години

Не са виновни кръчмите , работа опира пак до " материала " .

13

Анонимен

преди 12 години

някакви безумни идеи хвърля, за да се направят на голямата работа пред обществото. Който е ходил в Студ. град, много добре знае, че повечето дискотеки са в собствени сгради, а не такива на университетите. А идеята да затваря ресторанти е безумна, защото от години вече студентски град не е студентски комплекс - там настроиха сумати жилищни блокове, където живеят нормални семейства - няма как да се "затвори" само за студенти вече. Мислете малко...

12

todor

преди 12 години

Тва са глупости - като няма дискотеки - има партита в блока и домашно поркане - пак ще пият и пак ще се трепят - това е просто новото поколение в България.Затова има еволюция - умните хора имигрират и се спасяват от *** :)

11

Анонимен

преди 12 години

И на най-големият си враг не пожелавам да е в Пиянски град.

10

smqx

преди 12 години

I AZ ISKAM MNOGO NESHTA AMA NEMA DUJE TAKIVA GLUPOSTI SHTE SLUSHAME SLEDVASHTITE 3 DNI I TVA E Q VZEMI SE SKRIII

9

Анонимен

преди 12 години

Те и да махнат кръчмите, нали магазинчетата не могат да ги махнат. Като не се черпят на маса, ще си се черпят вкъщи с бутилчица от супермаркета.

8

Тялото

преди 12 години

О не!!! Само си представям как ще плъзнат по съседните квартали.Не я щем тая напаст.

7

anonimen

преди 12 години

ami gospodin ministar vzemete primer ot rumania tam studenskiat grad e ogranicen samo za studenti i vanshni lica se dopuskat samo na ogranicen rezi i to prez denia za ne po vece ot 2 casa a tuk si e napravo disnilend, a dali mvr ne znae i narkodilarite no stom gi kontrolira i si dokarvat bonusi vsiko e ok a tova deto go govorite ce niama da ima kracmi e mizi da te lazem

6

Евстати Евстатиев

преди 12 години

На Стати Статев Статиста както и на доц.Саздов лично съм им броил по 1000лв. Мн бяха доволни като ги взеха.Въргаляха се в стотачките като болни прасета.Саздов е истинския октопод.

5

Анонимен

преди 12 години

Така трябва.Не може във Студентски град да има Кръчма до Кръчма и да има Образование.Не трябва да се продава даже и Алкохол

4

АНОНИМЕН

преди 12 години

Сергейчо, Студентскичт град не е манастирски комплекс. За да унищожим въшката, не моще да се изгаря палтото.

3

Анонимен

преди 12 години

ХА ХА ХА КАК ЛИ ЩЕ СТАНЕ

2

мечо пух

преди 12 години

Е това как ще стане?

1

Анонимен

преди 12 години

повервах му