75

До 81

преди 12 години

Ти си типичен пример на деградацията в обществото - неграмотен си като ***, но претенции имаш.

74

Добра новина!

преди 12 години

Днес Парламентът на Румъния прие закон за лустрацията!Задайте си въпроса-защо им дишаме праха на румънците?

73

Анонимен

преди 12 години

А я кажете за 24 блок - пак на УНСС, ремонтиран по времето на бившия ректор Борислав Борисов - за сумата от.......... 7 МИЛИОНА ЛЕВА. РЕМОНТ!?!?!?!КЪДЕ СТЕ ЖУРНАЛИСТИ

72

Апис

преди 12 години

Преди 7 години и аз живях няколко месеца в общежитие там. Нещата на тоя, а и на оня етап бяха безнадеждни. Ако някой отиде в библиотека всички му се чудят, а такава трудно може да бъде открита или да бъдеш упътен. За сметка на това в 3 през нощта живота в студентски град кипи. Жалко е, но е факт. Ако някога имам деца студенти и учат в България те няма да живеят там. Там дори да искаш да учищ не може да стане, защото поне 3 купона има в тоя момент в общежитието. Не става така.

71

До 66

преди 12 години

Това ли правят ''студентите'' във студентски град? хахахахаха *** Много неграмотна работа - ВЪВ се пише когато следващата дума започва с В или Ф!

70

до 61

преди 12 години

Как се пише вис6е ще пишем както си искаме да не живеем в диктатура като не ти харесва демокрацията заминавай за сев корея.

69

ентъртейнър

преди 12 години

Тъпоумните хора нямат нужда от свобода и права.Те имат нужда от кумири и "псевдо сигурност"Историята го е показвала с векове, но тъпоумните не четат история. Тоест - няма начин тъпоумните да осъзнаят написаното.Трагедията на днешното общество - то никога няма да осъзнае или прочете.

68

хахаха

преди 12 години

Я направо сух режим за цялата страна .>:D И с пияните шофьори тъкмо ще си решите проблема .

67

Анонимен

преди 12 години

За 4-ри години станах свидетел на такива неща в студентски, че ме срам и гнус да разказвам. То не са били побоища, пиянства, курвощина, наркотици, казина... Едно приятелче прекара 4-ри години в Казиното до Флора Бургер и не изтрезня за 1 ден дори. Няма такова място в света повярвайте ми. Който не е бил не знае какво се случва в този свят...

66

Отново възмутена

преди 12 години

Да започнем от главата:1. Нужно ли е на малка България, такъв голям брой Университети /респективно студенти/;Да останат само 4 или 5 ВУЗ;2. Алчни Ректори и ръководства - приемат за такси който си поиска диплом; Трябва да има сито, но сито с малки дупки!!!!!3. Липса на контрол - помня времената, когато за три отсъствия от лекции, не ни заверяваха семестъра и после аут! Хайде да ги видим тогава тези "студенти" по цели вечери ли ще "учат"с чаши и цигари в ръце!Стига свободия!!!

65

ZLA

преди 12 години

Дойдат от село,видят малко свята и свободия и решат,че всичко им е позволено!На 19 години,през седмицата,нито е някакъв празник-да речеш.Пияни,заляни-и това ми било студенти.Ама не-точно това са българските студенти.що не идете в чужбина,да вдите как се учи и какво е студентски живот.Такъв беше преди 22 години и града наистина беше Студентски!Уж щяха да махат баровете,след убийството на Стоян Балтов!И кво стана-всяко чудо за три дни!Не се започва от причината,а отзад -напред!

64

пророк

преди 12 години

България ще се оправи когато не останат хора в нея...

63

флаш

преди 12 години

Абе те като си нямат акъл в главата, ако искаш и в 6 заключвай вратата пак ще се избият. Какво ще им пречи да се съберат по стаите и да се изпонапият и набият? Много си зависи от младежите, манталитета и възпитанието. Аз също съм живяла в студентски град, имаше всякакви студенти. Винаги е било така и така и ще бъде, не мисля че някакви по - строги мерки ще променят нещо.

62

Анонимен

преди 12 години

Днешните студенти са наистина без никакви ценности. Повечето от тях нямат никаква идея какво и защо учат...

61

j

преди 12 години

Жалко за момчето.....толкова нелепо.защо...

60

бг пандиз

преди 12 години

Ми те и без това приличат на затвори , строгия режим няма да ги направи кой знае колко по-ужасни отколкото са в момента.

59

Анонимен

преди 12 години

Вечерният час не е решение.Случилото се може да стане и пред всеки апартамен, в който са на квартира. Промяната трябва да започне от възпитанието в семейството и училищата. Там стои основният проблем.От хора на които им липсват първите седем години не може нищо добро да се очаква.Чудно ми е как хора без грам възпитание и култура, способни дори на убийство влизат в университети.

58

ДА

преди 12 години

Абе на всички тикви които им харесва статуквото що не си спретнете един ножарски дуел и да се поразчисти обществото от разни ножари, безсмъртни и т.н.?

57

АКБАР

преди 12 години

Който търси ,намира...,Който вади нож, изобщо не ми го съжалявайте ...

56

Анонимен

преди 12 години

Това ли правят ''студентите'' във студентски град? хахахахаха ***