186

Анонимен

преди 12 години

Чели ли сте "Новите дрехи на царя" ? Челили сте ?

185

Анонимен

преди 12 години

Няма българин, който да харесва Кристалина като бълг.политик, защото тя е европейски,а не бълг.политик. Не е направила нищо за България. Това, че раздава помощи на страни като Сомалия и Хаити не означава, че е полезна за нас. В анкетите я слагат, за да мие очите на правителството. Защото "богата банка кадри"на Борисов се оказа от разклони и от под мостове. Ако соц.агенции не лъжат в данните, които ни изнасят, означава, че анкетите се провеждат на партийните събрания на ГЕРБ.

184

Анонимен

преди 12 години

"Огледалци, огледалци от стената..." Защо нашето слънце се нуждае от помпане на самочувствие? Притеснен ли е?

183

бивш българин

преди 12 години

Българи, като чета горните редове - кого най-много харесвате, кого по-малко и кого най-малко, МИ СТАВА СТРАШНО. Може НЦИОМ да са лъжци и манипулатори, но и половината от написаното да е вярно, ЗНАЧИ БЪЛГАРИТЕ СА БЕЗМОЗЪЧНИ УМИРАЩИ ОТ СТРАХ ПРОШЛЯЦИ. Например: не 2/3 (както пише), а 1/10 да харесват КриСталина, пак е много - защото тя в България НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА. А това, че половината се кълнете в ГЕРБ, а другата половина - в БСП? Е, НЕМАМ ДУМИ. Може ли да сте толкова *** и РАБОЛЕПНИ?МОЖЕ ЛИ?

182

Анонимен

преди 12 години

Комуноидните изклесаци са толкова прости, ама толкова прости, че не могат да измислят нищо свое, повтарят като папагали-*** чуждите коментари! Ето едно стихотворение за тях:Имало един глупав червен платен папагал педалтой във форума Днес.бг ежедневно сралсрал, *** и накрая в работния си денза десерт взел че го изял!Каква е поуката? Ами, че червените папагали са толкова прости, че след като се изсерат, вземат, че го изядат! *** Кутев ги е подбирал, даже и пари им дава за това, че се излагат с *** си брътвежи! Само ББ е в *** им кратуни, толкова са зомбирани, че повтарят едно и също като развалени грамофони! Айде *** слагайте минусите и отивайте да духате на *** Кутев, белким ви удвои надницата!

181

Анонимен

преди 12 години

Премиерът Борисов откри училище за политика в Тунис:1-ва лекция :Ядат се филии с мас -много и се копат картофи.2-ра ..: Ставаш член на БКП- пазиш си старите "документи'3-та ; Как се държи бухалка и *** .4-та: как се организира банда- за рекет и застраховки ;5-та; Как се "купува' банка - на жена си - може и приятелка да е ..6-та ;Как се става от комунист- демократ.Как се слушат лекциите на бившите; как да ги пазим от народната любов;7-*** :как да останеш жив - като аверите ти се стрелят едни - с други ..8-*** : Как се тича на всяко произшествие - и как хората да те "заобичат"9.Как да не слизаш от телевизионните екрани ...10.Как се прави парл . група от "леко" корумпирани, ,мълчаливи, верни ,посредствени депутати ..11.Как се папа бюджетен излишък12-та лекция : Как никога да не бъдеш виновен - за нищо.13.Как се играе тенис , футбол - в работно време ..14.Как и мафията да е доволна , и народът да ти верва , че си "борец" срещу нея...15.....Лекциите са безплатни и са дарени на братския тунизийски народ от Борисов - премиер на България ....

180

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Баси платеното изследване... - къде ги видяха тия 17.5 процента за БСП?...

179

айде дагодух

преди 12 години

а сега платените червени шльоковци да се запитат има ли смисъл да се обезводняват от плюене по форумите като народа е казал герб е първи бойко е първи каде ви са червените политици бе ***.айде сополив да го барате

178

неанонимен

преди 12 години

Борисов е новия поп Кръстю, колкото и да ги е яд ***, това е факт. И той като поп Кръстю е истински патриот, честен и безкористен човек. Само с шепа турски заптиета се опълчи срещу цялата финансова, икономическа и криминална мощ на червената мафия, създадена от такива като него - бивши служители на Държавна сигурност, Маджо, Маргините, СИК, Пашата и номенклатурни кадри на герб. Поп Кръстю, пардон, пожарникарят, е единствената надежда на поробения ни от комунистическите тиквени червени гербави олигарси български народ за спасение от безпощадното ограбване от алчните и самозабравили се бивши комсомолски и партийни величия - сега мастити тиквени червени гербави бизнесмени с милиони в сметките си, които нямат насищане, които ограбиха страната ни, както и турците навремето не са ни грабили. Това пладнешко ограбване на България трябва да спре и единствения, който може да го направи е поп Кръстю, т.е. пожарникаря. Ако успее печели само той !!!!!

177

бай Хой

преди 12 години

В Бг ,българите са ----ГЕРБ и БСП ,всички останали са ----роми,*** ,и *** ----!

176

анонимен

преди 12 години

НЦИОМ са платени аснипулатори. Плащаш и си даваш поръчката, Същото е като да отидеш на шивач. Панталонът можя га е дълъг, къс, впит, широк и т.н. Платено е и се изпълнява поръчката на клиента.

175

Алооо селяни ,.....

преди 12 години

.....като пишете ,толкова МИНУСИ ,защо ГЕРБ е на власт.....?Защото не знаете ,къде са ---урните за гласуване ,само си седите и чакате ,някой друг да ВИ свърши работата !

174

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

На последния си пленум БСП е обсъждала предизборната си стратегия за избори 2021 година... -за когато се надяват да бъдат забравени голяма част от золумите им...

173

девалвирали политиц

преди 12 години

На снимката двама девалвирали политици с нулева остатъчна стойност!

172

Българин

преди 12 години

Г-да и дами социолози,Нали знаете оная *** -" посмали *** "

171

Анонимен

преди 12 години

Борисов е новия Левски, колкото и да ги е яд ***, това е факт. И той като Левски е истински патриот, честен и безкористен човек. Само с шепа съподвижници се опълчи срещу цялата финансова, икономическа и криминална мощ на червената мафия, създадена от бивши служители на Държавна сигурност и номенклатурни кадри на БКП/БСП. Борисов е единствената надежда на поробения ни от комунистическите олигарси български народ за спасение от безпощадното ограбване от алчните и самозабравили се бивши комсомолски и партийни величия - сега мастити бизнесмени с милиони в сметките си, които нямат насищане, които ограбиха страната ни, както и турците навремето не са ни грабили. Това пладнешко ограбване на България трябва да спре и единствения, който може да го направи е Бойко Борисов. Ако успее печели цяла България !!!!!

170

САМО В Бг

преди 12 години

Новините всеки ден :Запалени автомобили,заклани ,намушкани ,изнасилени,обрани,избягали,пресирани от МВР,катастрофирали,гладни,безработни ,самоубили се ,..........НЯМА ЛИ НЯКОГА ДА ПРОЧЕТЕМ НЕЩО -----ПОЛОЖИТЕЛНО ,СЛЕД -------------------22г.ПРЕХОД.....?Искам си ----СОЦИАЛИЗъМА!......РАВЕНСТВО,БРАТСТВО,СПОКОЙСТВИЕ ,аман от ---хАМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ И ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ ....."фъф"---Бг!

169

Стани

преди 12 години

Веи нормални ли сте !?!?!?!?!?!?! Тези проучвания в ПГ на ГРОБ ли ги правят !?!?!?

168

неанонимен

преди 12 години

Абе ние жалките *** изклесаци от герб наистина сме много прости същества. Абе как не можем да проумеем с *** ни кратуни, че сме най-обикновени червени гербави тиквени павияни, които ще си останем завинаги там горе по дърветата и никога няма да слезем на земята и да станем хора! Като казвам хора имам предвид не ходещи изправени, а хора, човеци с чувства на дълг към отечеството си, родолюбци, а не родоотстъпници и предатели като нас: комунистите от БКП Пожарникаря, Цецо Лажецо, Цецка Цачева, Плевел Незнам си кой и внедрените агенти на ДС в ДПС, СДС, НДСВ и други политически ***, прикрити като уж демократични партии! Да продължаваме да дращим по форумите и да замеряме нормалните хора с редките си зловонни ***, като си мислим, че така ще спасим ЕТ герб във властта! Най-много да ядем за пореден път вкусния четвъртит *** на ББ!

167

тъп и прост

преди 12 години

ПИТАНЕ ???!!!!!!!!!!!!!!-ЩЕ СЕ ПЪТУВА ЛИ ТОВА ЛЯТО - 2012 - ДО МОРЕТО ПО АВТОМАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ????????ТАКА КАКТО ОБЕЩА СЛЪНЦЕ - ПРЕМИЕРЪТ ПРЕДИ 2,5 години ....