94

Димитров

преди 12 години

Чудно ми е защо скачате срещу цените на това или онова, а не скачате срещу цените на храната, примерно, или пък не скачате срещу ниските доходи. Имитираме гражданско общество с абсолютно безсмислени теми, а за важните ни няма никакви. Къде бяхте за шистовия газ, къде бяхте за ГМО-то, къде сте за Витоша, къде бяхте за замразяването на пенсиите и новите правил и т.н. Все теми за които протестите ще свършат работа, а не цените на това или онова, аз организирам протест срещу цената на хайвера.

93

Анонимен

преди 12 години

Цените са си съвсем нормални. Едно боядисване на кола е 1000 лева!

92

nemaznachenie

преди 12 години

А бе вие луди ли сте? Какъв протест срещу цените? Смях без ***! Нали сме демокрация и капитализам? При сегашния икономически и политически ред, цените са свободни. Ако аз имам една стока, никой неможе да ми каже колко пари да искам за нея. Ако ще протестират за нещо, да протестират за нещо реално.

91

Анонимен

преди 12 години

Дръжте се малко по-културно един с друг! Почти всяко мнение е съпроводено с обидна квалифиакция. Уважавайте и мнението на другия, вместо да го наричате "***", защото не мисли като вас.

90

dani123

преди 12 години

prosto sam potresen ot povecheto komentari koito prochetox.....uverix se che v bg e nai-prostia narod.tezi koito pishat che cenite sa normalni sa nqkakvi bolni xora i az imam vazmojnosti no ne e tam vaprosa obichate da mi machkat qvno prost narod sme si i tova e

89

Хитър Петър

преди 12 години

Кара се, че пушек се вдига. От водна пара!

88

Настрадин ходжа

преди 12 години

Петре, как я караш на тая смес, бря? То тоя бълвоч е гаден за пиене.Аз я карам на ракия и после сменям на вино.

87

Хитър Петър

преди 12 години

Купувате си един турски инвертор (български няма), газов клапан и маркуч. Керамичен съд за вода, два електрода от неръждаема стомана, закрепвате, свързвате и това е!

86

до 95

преди 12 години

Защото целта на всяка една компания е да печели, престанете да гледате паничките на другите, а си погледнете собствените

85

с.

преди 12 години

Пацо,като малък на глава изпускали ли са те бе!?Явно!Цените на горивата влияят пряко на всички други!Поскъпнат ли горивата скача всичко друго!***!Дори да не караш кола си засегнат пак!

84

Хитър Петър

преди 12 години

Аз карам на 50% пропан и 50% вода и хич не ме интересува цената на нафтата (най- мръсното гориво след мазута!!) 100 километра ми струват 5 лева.

83

nikolon

преди 12 години

До 28 , защо когато борсовите цени преди това паднаха значително , от Лукойл коментрха че техния петрол не се влияе толкова от Брент и "амер. лек" защото тяхния е сорт "Урал". И второ все пак тук има рафинерия със заплати и други разходи/ по български / не европейски стандарт + отдлено някои екологически неудобства за хората. тогава защо да не са значително по-ниски от борсовите ?

82

Анонимен

преди 12 години

Пичове ,ами ЗАПИЯЕТЕ цената при тая цена на барела и когато падне отново ,а цената не падне под 2и 60 го направете,защото сега е пикова цена тя рано или късно ще рухне въпроса е какво става после.Айде 1 барел е 160 литра , цена на долара , акциз и производствени разходи ,транспорт и печалба.

81

ass

преди 12 години

Пацо, да те пацат анадолските майстори по пацане. Колата отдавна не е лукс а необходимост.А високите цени на горивата правят всички стоки по-скъпи. Не го разбираш това нещо. Затова пацане ти трябва та да поумнееш!

80

Анонимен

преди 12 години

89, акциза отива в националният бюджет, а не към европа, някой нещо те е заблудил, ние имаме вноска на база БВП, а не на база колко акциз си събрал.

79

Анонимен

преди 12 години

Скъпи съфоромци, мисля, че всички се сещат какво ще стане, ако не зареждаме за месец та дори и за два!

78

Анонимен

преди 12 години

Реалната цена на горивата не е висока, проблемът е шибаният акциз ако се премахне ще поевтинее значително, но това няма как да стане защото както знаем акцизът отива директно в джоба на европейския съюз а от там директно за подпомагане на гърците със 130 милиарда от къде мислите са тези пари от данъкоплатците на ЕС

77

Пацо

преди 12 години

Аз пък съм ЗА да са по високи цените. Така има по малко коли по улиците, върша си по бързо работата защото няма задръстване, харча по малко гориво, има по малко инфарктни ситуации пак защото са по малко колите, по лесно паркиране в центъра. Иначе секои се качил в кола и бръмчи безцелно на някъде. Колата е лукс а не кефец. Ай 3.5 литъра и няма грижи.

76

Анонимен

преди 12 години

Не знам защо скачате, но бензиностанциите продават на толкова, на колкото могат, с други думи, ако всички спрат да зареждат, те ще смъкнат цените, но за сега това са поносими цени. Това е простата логика на пазарната икономика и след като не ви харесва, отивайте в северна корея.

75

Анонимен

преди 12 години

uuuuuuu