17

Анонимен

преди 12 години

Миро, кажи за бонусите, бе, мани ги заменките. Кажи за бонусите как ни откраднахте парите, цяла година се правихте на големите спестовници и накрая си ги раздадохте. Кажи си...

16

до Комуна

преди 12 години

И като ги вземаше.Нямаше Договори,Нямаше Осигоровки.Нямаше трудов стаж.А сега Бойко ви виновен,че няма Пенсий и Заплати

15

БАБАНГИДА

преди 12 години

МИРО, КАЖИ ЗА КАЛИНКИТЕ И ХАРИЗАНОВЦИТЕ ;)) ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ САМО ТИ СИ С ВИСШЕ И ТО ЗАДОЧНО ОТ РАЗГРАДСКИЯ КОЛЕЖ ПО ТЕОЛОГИЯ ?! *** КАДРИТЕ ИМА ТОЗИ ГЕЙБ, ЩОМ ТЕЗИ СА НАЙ-УМНИТЕ - КАЛИНКИ ДУХАЧКИ В ГЕРМАНИЯ И ЖОРО МАНЕКЕНКАТА С МОТОРА....

14

до 12 от Комуна

преди 12 години

Какво ме бъркат мен тези заменки, аз при Тройната коалиция вземах по 40-50 лева на ден в строителството, комшията пенсионер вземаше 13-та песния, а сега деги тези работи?

13

Анонимен

преди 12 години

Действайте ГЕРБ безконпромисно,затова сме ви избрали.Във последнно време ,започнахте да се обяснявате повече на Опозицията,отколкото да работите.Не се връзвайте на гадните Комунисти.Те са Царе на Саботажа

12

Елена

преди 12 години

До Комуна:Ти наистина ли го вярваш това,което си написал?Ако е така ,явно не знаеш за Долно Сахране(извинявам се ,ако бъркам името на селото).

11

До 2

преди 12 години

Е как така бе ***,"било каквото било",с други думи-кой крал,крал,от нашите е,да не му се сърдим.Те заради такива като теб като дойдат на власт,крадат като за последно,защото знаят,че *** няма да ги съдят,напротив,ще им ръкопляскат.Няма отърване от червени безмозъчни.

10

optimist

преди 12 години

Кажи им Миро ;)

9

Анонимен

преди 12 години

абе Миро какви красавици...това са спермоядите на доганя и четин казак :))

8

Анонимен

преди 12 години

@КомунаИ като се събуди - краката ти отвити...

7

статуквото изгоря

преди 12 години

Царя и горите знаеш къде са , само да не те *** главния бодигард . Айде мирко заслужи си бонуса вземи горите на царо мастиката. аде .

6

непосветен

преди 12 години

а бе вие сигур сте комуня,че праите таквиз бележки за заменките.че те зер сал комунята го исмислиха и го направиха да отчетат дейност и напълнят джоба и дисагата на своите ора бре.айде со здраве от бай ви асен.

5

!!!!

преди 12 години

Идете на Узана да видите ИЗСЕЧЕНА гора!!! Хотелиерите там твърдят, че хора на дрислан - доган са изсекли гората!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Кво се пеняви тоя, най-много гори опапа Кобурга!

3

Анонимен

преди 12 години

Най-голямата калинка - горе на снимката !!! ДО 3 месеца чакайте 100 000 нови безработни от дърводобивния и дървопреработвателния сектор. От опит ви го казвам, в нашата фирма в която работим 15 човека до 2 месеца ще я затворят, защото продажбата на дървесина през борсата стана "прозрачна" Гарантирано от краваря Мирослав Найденов

2

Комуна

преди 12 години

Абе ей, Найденов , заменките са си заменки, било каквото било, сега гледаме какво става в момента, а то не е никак розово. Затова ще разчитаме пак на съдружие между БСП и ДПС, че там има кадърни и сповече натиск ще ги накараме по-малко да крадат и повече работа да вършат.

1

Анонимен

преди 12 години

Айде пак тия и ония виновни...ами цялата власт е у вас бе,осъдете ги...