183

до 200

преди 12 години

Нещата ще се променят ли ,ако дойде друг ,на нейно място .....?

182

Анонимен

преди 12 години

Да ви плащам осигуровки ли???? Да да... за да си раздавате бонуси... Иначе ако ми трябва лекарска помощ си плащам на ръка! Няма го тоя вариант да ви пълня аз гушите! А пък като я видах тая ,дето прилича на тлъсто свинче ,как нагло говори и се самооценява, направо ми се доповръща! Дай му власт и му гледай сеира...

181

Анонимен

преди 12 години

ПАК ПИТАМ: ЗАЩО НЕ ПИШЕ НИКЪДЕ ,ЧЕ ТЕЗИ БОНУСИ НЕ СА ОТ БЮДЖЕТА НА КАСАТА.ТЕЗИ БОНУСИ СА 25% от СЪБРАНИ ГЛОБИ .РАЗЛИКАТА СА ВНЕСЕНИ КЪМ БЮДЖЕТА.С ДВЕ ДУМИ : СЛУЖИТЕЛИГЕ СА СИ РАЗПРЕДЕЛИЛИ 2 МИЛИОНА като бонуси и са внесли 6 илиона към бюджета на касата!ЕДНО Е ДА ВЗЕМЕШ ДРУГО Е ДА ДАДЕШ !ТЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ОТ БЮДЖЕТА ,а БОНУСИТЕ СА ЗА СЪБРАНИ ГЛОБИ ИЗВЪН БЮДЖЕТА!С НИЩО НЕ СА ОЩЕТИЛИ БОЛНИТЕ,напротив от съвестна работа са увеличили постъпленията на касата!

180

Анонимен

преди 12 години

Сега най- интересното ще е ако Боко не и приеме оставката и я остави шеф... което много ,ама много им се иска да стане. Когато някой се крие зад име - Българската стопанска камара (БСК) ,за да си изкаже ,защита или обвинение ,НЕ му е чиста работата! Какво е това " комисията" призова , заяви... ?? Защо се бърка стопанската камара в здравните ни осигуровки? Защото въпросната нагла Нешева ,се е самооценила и си е дала нашите пари!

179

Кадърен

преди 12 години

Само да знаете колко много съм кадърен,ама не зная къде ми е бонуса. Надявам се БСК да ми го даде или поне да ми подхвърлят някоя и друга хилядарка аз само ще си взема бонуса , ако нещо артиса нека го вземе друг като мене КАДЪРЕН.

178

123

преди 12 години

Не оправдавам Нешева за лошата медийна изява..... но това което тя е взела като бонус за година го взимат много некадърни лекари за месец. Изписват ни рецепти от определени вносители и получават в плик бонусите ежемесечно.Без да ги интересува как ни действат тези лекарста тава по добре ли е......

177

Анонимен

преди 12 години

Заедно със 198, срещу 197!!Анонимният, или анонимната, най-добре да научи първо правописа и после да се изказва, там където не им е работата.

176

Анонимен

преди 12 години

Наглостта на Нешева.../ The impudence of Nesheva---Сложете горния текст в полето на чичо Гоогле, и изгледайте видеото.Кратко е, няма да ви отнеме много време.Коментарът е излишен :(

175

Анонимен

преди 12 години

Нямам думи. Мога само да кажа, че за одобряване /два реда текст на ръка и един печат/ на един протокол за лекарства касата на тая иска 24 листа документи и се бави повече от месец.

174

до 197

преди 12 години

...допълвам ---197---...1200 лева ,....на седмица !

173

Мдааа!

преди 12 години

Още една като Нешева!!!А Вие се напъвайте, бачкайте и с мизерните си кървави левчета пълнете бездънните продънени каси на осигурители и овластени здравни измамници. Нямате право на бонуси, но имате правото да мълчите когато някой се самооценя и самонаграждава с вашите парички.===Уволниха шефката на Агенцията по вписванията коментари/9Днес следобед министърът на правосъдието Диана Ковачева ще обяви наследника й20 февруари 2012, 15:05София, БългарияПрисъедини се към WebClub Blitzизпрати на приятелДобави в TwitterДобави в FacebookРазпечатайДесетина дни след скандалните разкрития, че шефката на Агенцията по вписванията си е давала сама на себе си големи бонуси, се разбра, че Виолета Николова е уволнена.

172

Анонимен

преди 12 години

Права е жената да си защитава трудът.Не може един строител със основно образование да получава 1200 лева и да не носи никаква отговорност.

171

Анонимен

преди 12 години

АЗ! АЗ! АЗ! КОЯ СИ ТИ *** МАЗНА ФЪШКИЙО? Я ИЗКАРАЙ 1 КУРС ПО РИТОРИКА,ПРЕДИ ДА СТАВАШ ШЕФ НА БЗК!

170

до 193

преди 12 години

Прав си ,но пък ТЯ, открито каза всичко ...прозрачно ,а не като предишните ,всичко на тъмно !

169

до 190

преди 12 години

Махат Н.Н ,и здравната каса ----ПРОЦЪФТЯВА ,както до сега .....!?Рибата не е под този камък !

168

Анонимен

преди 12 години

Тая сама си заби нож в гърба. 12000 не са нищо, ако ги обоснове с работа извън работно време, през почивни дни, на празници, командировки и т.н. Но тя много агресивно реагира и това подразни хората. Просто не е политик. Тя е лекар с много високо самочувствие, което и изигра лоша шега.

167

браво Нели,...

преди 12 години

...дръж си на ---АВТОРИТЕТА !Простия Бг ,ще запее друга песен ,а ако не я запее,то още 22г.преход!

166

за съжаление

преди 12 години

"Ключът от бараката", не е в Н.Нешева ,....доста по-високо е ,....имам опит вече ----22г.-преход !Не се ли "УСЕЩАТЕ ",как ви гъбаркат ......?

165

ufff

преди 12 години

Абе да я махат тая...незаменими хора няма.И друг може да договори цени на лекарствата...тая ли е най-Оправната....пфуууу

164

Анонимен

преди 12 години

ДНЕС.БГ Защо ми изтрихте коментара за това ,че Нешева е засегнала Лекарствената Мафия