158

...

преди 12 години

Явно следващото правителство ще е коалиционно и въпросната ще бъде някакъв фактор, не основен естествено. Предполага се, че господата политици са грамотни и се случва да четат коментари в нета. Ако нормален човек прочете такива коментари за себе си, би се скрил в миша дупка. Очевидно обаче в случая не става въпрос за нормални хора.

157

Муро

преди 12 години

с тая джуфка може да ми събуди паламарката ако съм на три ракии

156

Анонимен

преди 12 години

Тази опетнява престижа на комунистите ;-)

155

Анонимен

преди 12 години

БСП няма да влезне във следващият Парламент.Крадците на прехода ще се обединят във измислена Партия или Коалиция и ще направят последен опит да участват във власта.Както след 1989 година няма БКП,така няма да има и БСП

154

Анонимен

преди 12 години

Кунева не заслужава втори шанс! Тя показа, че не става за нищо след като прие толкова неизгодни условия като еврокомисар.

153

Pencho

преди 12 години

Габонска, искаш ли аз да те събудя с мощен шут в кривата мутра?

152

Анонимен

преди 12 години

Не ви е срам ,господа форумници.На път сте да откажете другарката Кунева да поведе народа към светли и още по светли бъднини.Ще вземете наистина да я откажете и тогава?Да се готви следващата снаха на Политбюро-първа резерва .

151

някой си

преди 12 години

колко ли трябва да си изкихал умствено,за да гласуваш за това недоразумение в българската политика?

150

анонимен

преди 12 години

ако работеха 6 -те блока на АЕЦ-а, сега нямаше да цепим дърва за огрев като през тъмните векове.ако монаси не бяха преписвали и разпространявали "История славянобългарска", сега щяхме да сме още в тъмните векове. Ама по днешната Акта, те са си пирати отвсякъде , нали така ?

149

Венелин

преди 12 години

Това за гражданското общество е хубаво, но то зае позиции по много въпроси (категорично), а Кунева не каза как ще зашити тези позиции...Само с разтягане на локуми не става!

148

ТАКА Е МИТАК 181...

преди 12 години

ТАЯ ЧЕРВЕНА *** ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КЛАН НА ПРЪМОВИ....ОТНОВО НИ ИЗЛЪГА ПО НАЙ-ДОЛЕН НАЧИН!ПОДПИСАЛА Е АСТА ....СЪС ЦЯЛАТА КОМИСИЯ В ЕС..!!!!!!!!!!КОШЛУКОВ , ПОКАЗА И ПОДПИСА И ...ЗАЕДНО С ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИСИЯТА ...ДАТА И Т.Н....ТАЯ ДОЛНА, ЧЕРВЕНА ***....ОТНОВО СЕ КАНИ ДА НИ ПЪРЗАЛЯ И ОГРАБВА ...КАТО ИСТИНСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!КАЖАТА НЕ...... НА ЧЕРВЕНАТА СНАХА!!!!!!ТЯ СИ Е ЧИСТА ,ЛЪЖКИНЯ.....!!!

147

Уикилийкс

преди 12 години

Пръмова затвори 4 блока на АЕЦ, съавтор е на АСТА, активна участничка в кражбите на НДСВ, а сега играе и в отбора на БСП...Няма какво да се добави към досието и, освен да стане постоянен абонат на Сливенския пандиз и да се конфискува окраденото...

146

Анонимен

преди 12 години

що тая утре сутринта не дойде да ме събуди.повече няма да смея да заспивам при вида й.

145

До 179

преди 12 години

Такива като теб не са Националисти ,а Анархисти

144

МиТак

преди 12 години

Кошлуков показа в неговото предаване документ с който доказа че Кунева е участвала в разискванията по АСТА това доказва че Кунева е една ДОЛНА ЛЪЖКИНЯ.

143

anonimous

преди 12 години

не пиши минуси! за да пишеш минуси наистина трябва да си много далече от истината

142

НФСБ

преди 12 години

Всички националисти ще се обединим на изборите /НФСБ,ВМРО,Сила,БНС и прочие/ и ще натикаме в миша дупка цялата политическа гмеж, довела България до катастрофа! Ако трябва ще минем и през граждански размирици. ТОВА,КОЕТО Е ЛОШО,НЯМА МЯСТО МЕЖДУ НАС!!!А Кунева - в Сливенския затвор!

141

Северняк

преди 12 години

Тази госпожа да се интернира да живее в Северна България с пенсия от 135.00 лв . Пратетея в наше село Татари , козарка ни трябва

140

пръмова

преди 12 години

един документ, който е публично достъпен от заседанията на Европейската комисия, от който се вижда, че при обсъждането на АСТА в списъка на присъстващите еврокомисари е и еврокомисарят по защита на правата на потребителите Меглена Кунева. И точката за разглеждане е решението да бъде изготвено и формулирано споразумението АСТА в окончателен вариант. И при това е поредното заседание, на което се обсъжда АСТА. Още повече, че самата тя се хвалеше, че включва в списъка и интернет потребителите, които тя защитава. Тя беше горда с това постижение. В кампанията си тя говореше, че ще защитава младите хора, но човек не може да избяга от биографията си. И когато човек се опитва да лъже, че може да промени много неща, но не и историята. Тя е комисар от 2007 до 2010-а, в периода, когато се изготвя АСТА и през цялото това време с нейното съдействие и с нейното участие са взимани тези решения.

139

Анонимен

преди 12 години

Така става като истинките престъпници не влизат в затвора. Вместо там за това че ни продаде интересите и заради нея сме по бедни и със закрити блокове на АЕЦ, ние продължаваме да и даваме трибуна..докога и какво ли щеше да каже Левски за нея днес!