73

Анонимен

преди 12 години

Българинът е много дребнав.Мисли на дребно.Хутрува на дребно.Дано някога да се промени дребнавостта му.Иначе тази дребнавост изморява.

72

ПЕНСИОННА РЕФОРМА ..

преди 12 години

а защо военните, полицаите в България се пенсионират на 45 години, а след това до 75 годишна възраст ще работят и тук и там, получавайки по 500 лв мининум на месец; добавете към тази сума и "скромната" пенсия от 500-600 лв и се получава ..!Едни ще работят до 68 години, а други ще се пенсионират на 45 години ..?А как е в Братска Америка, а там та колко години се пенсионират военните, полицаите, търтеите, хората, които не произевждат нищо, абсолютно нищо ..?Пенсионна реформа ..?

71

Статистик

преди 12 години

ПАРАДОКС!При Тато уж бяхме зле, пък нямаше хора по кофите, нямаше рекетьори, нямаше и консултант - комисионери в народното събрание.Нямаше и милиционери, събудили се милионери.А сега уж сме цъфнали и вързали, уж сме отличници...Аааа!!!!Мръзнем, мрем, мизерстваме и оцеляваме...вече 20 години.Що така бе хора?

70

до 72

преди 12 години

Само така си мислиш. Каква икономика имаме сега, та да изкарваме пари ? От кварталните магазинчета ли? Като си толкова умен, сподели с нас името на едно предприятие, което произвежда нещо?! --БГ произвежда годишно стоки и услуги на стойност 250 милиарда лева. Списъкът с предприятията е мнооого дълъг.

69

до 53

преди 12 години

... имам колеги които са завършили образованието си в Свищовската Академия и ме питат "от къде да вземат това ..ДДС .."!Думи нямам ..!Познавам хора които са завършили уж в Габрово, ама и един ден не са ходили там, та било и за самата тапия ..; всичко е плащано кеш, ей така ..!Висше образование, простете, ама това какво е .?Задочно образование? А нима такова образование има на Запад, а ..?Задочно образование това е ... платено нещо ... за една тапия и нищо повече! Няма друго мнение ..!

68

43 до 65

преди 12 години

Коментара ми беше насочен до 34.Прочети 34 и тогава всичко в *** ти ще се проясни.

67

до 67

преди 12 години

Само да те поправя, не е било фашистко време, а царско. Това, че сме поддържали връзка с Германия не ни прави фашисти, нито нацисти или някакви подобни :)

66

Антикумонист

преди 12 години

до 37 - абе ти *** ли си или се опитваш да бъдеш.И какво като избягат от еврото и ЕС,нали ще настъпи такава инфлация,че един вестник който е струвал 0,50 цента ще струва 50 000.Да видим тогава какво биха направили с заплатите си.Ако Гърция напусне ЕС или се откаже от еврото и въведе драхмата,страната ще фалира и ще станат по зле и от нашата криза през 90 години.

65

до 63

преди 12 години

Само така си мислиш. Каква икономика имаме сега, та да изкарваме пари ? От кварталните магазинчета ли? Като си толкова умен, сподели с нас името на едно предприятие, което произвежда нещо?!

64

моето мнение е ...

преди 12 години

а защо военните, полицаите в България се пенсионират на 45 години, а след това до 75 годишна възраст ще работят и тук и там, получавайки по 500 лв мининум на месец; добавете към тази сума и "скромната" пенсия от 500-600 лв и се получава ..!Едни ще работят до 68 години, а други ще се пенсионират на 45 години ..?А как е в Братска Америка, а там та колко години се пенсионират военните, полицаите, търтеите, хората, които не произевждат нищо, абсолютно нищо ..?Пенсионна рефарма, нищо подобно, пълн

63

До 53

преди 12 години

"Не е нужно да си академик или мастит бизнесмен (защото мастите бизнесмени не са останали на пенсия).Достатъчно е да си висшист"! Аз имам средно образование. Половината от хората, работещи за мене, са висшисти! Не изпитвам и грам уважение към тапията на някой си! Да ми докаже какво може и тогава ще го оценя! Пълно е с висшисти, неставащи за нищо! Не заслужават по-високи пенсии от можещите хора!

62

до 54

преди 12 години

Обявяват фалит!И кредиторите пият студена вода!--За икономически неграмотните повтарям - обяваването на фалит не отписва дълговете.Могат да не плащат само, ако обявят война на Европа и победят във войната.Да, ама нещо не ми се вярва да победят.

61

Да попитам

преди 12 години

И никой неще да ми каже.ЧИЙ ГО ДИРИМ НИЕ В ТОЗИ СЪЮЗ?Освен цените им,с наркоманията и непросветеността им, с друго какво се "обогатихме" от тях?

60

Анонимен

преди 12 години

Комунизма разби душата на българина.Морално го унищожи.Или поне се опита да го унищожи.Разбира се хора за които "Парица царица" ще гледат през призмата на собствените си разбирания.Но дори и там те не са прави.Защото България е била най-добре икономически през 1939 г. т.е. по фашистко време.А комунистите са убили политическият, икономическият, интелектуалният елит на нацията.И след 1944 г. са започнали всичко наново.Достигат темповете на икономическо развитие от 1939 г. едва през 1978 г.

59

селкор

преди 12 години

до 61.имаш предвит филип боков нали

58

Анонимен

преди 12 години

До 1989г и в България беше чисто и подредено.--А какви облаци имаше - това сегашното облаци ли са?!

57

до 59

преди 12 години

Ей тая съсипана социалистическа икономика дето 22 години я крадат и все има още. --Бъркаш, крадат от това, което изкарваме сега.Пример, дългът, който Велчев обърна - загуби 1 млрд. лева, ние сега го изплащаме.Хонорарчето на Доган - 2 млн. също не е от соца.Водното огледало в Кърджали.Списъкът е огромен... и нищо не е от времето на соца.

56

Анонимен

преди 12 години

Свестните хора в България са малко.И затова положението е кофти.

55

Анонимен

преди 12 години

От лошото - фалирала Гърция има още по-лошо.Това е благоденстваща Бокова България.Европейските отличници на Дянков, на Цветанов, на Доган, Костов, Първанов и Станишев....мамка им!

54

до 46

преди 12 години

Ей тая съсипана социалистическа икономика дето 22 години я крадат и все има още.