383

Дедо Йоцо

преди 12 години

Пешко, измисли нещо сам бре, чутуро помашка! Не можеш ли? Ами то слабоумието е отличителен белег на всеки ***, ще знаеш...Много поздрави на ***, тя знае!

382

хрватски сиганин

преди 12 години

***,по-***,най-***,македонец.По прости хорица от тех по целиот свет не съм видел.Инак са арбайтливи , а македонските девойките доста е...ливи(схватливи).

381

КОСЬО

преди 12 години

и какво излиза, че албанците знаят истината и са наши приятели, а нашата кръв макетата не ни обичат!! странно нещо е живота!! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!!!

380

Анонимен

преди 12 години

***,по-***,най-***,македонец-по прости хора от тех не сам видел.Инак са много арбайтливи, а девойките-е....ливи!

379

1

преди 12 години

->>>Кубрат, княз на хуните и племенник на Орхан, като юнуша бил кръстени възпитан в Константинопол в самите недра на християнството и израснал в императорския двор. той бил свързан с близка дружба с Ираклий (бъдещия император) и след неговата смърт, обсипан с неговата милост, оказвал признателна преданост към неговите деца и съпруга Мартина. Със силата на святото и животворящо кръщение, което бил получил, той побеждавал всички врагове и езичници.

378

Дедо Йоцо

преди 12 години

Колко и да се пенявите, помаци сръбски, истината е като олио във вода-винаги изплува отгоре. За вас остават адовите жилища, приготвени за отреклите се от майка и баща нещастници...Четете македонския българин Талев, в неговата тетралогия е показан вашия първообраз-сръбския *** Йосиф от Рапа. Четете, ако все още разпознавате българските букви на Св.Св. Кирил и Методий, други двама българи от Македония. Четете и братя Миладинови, и поискайте от уредника в музея да ви отвори заглавната страница...

377

Анонимен

преди 12 години

->>>Кабардино-Българската република, Чечения, Ингушетия, Осетия и Дагестан. Кан Кубрат израснал в Константинопол, изучил се там, образовал се и приел християнството през 619 година -през същата година, когато Мохамед започнал да проповядва в Мека исляма, а застанал начело на Велика България през 632 година, когато умира Мохамед.Хронистът Йоан Никиус (VIIвек) свидетелства:->>>

376

виолета димитрова

преди 12 години

аз като ви чета разбирам че от историа нищо не отбирате ама се изкарвате супер националисти 508 еправ неможе 20 000 да ни карат да си вадим изводи за всички но и македонците не познават своята историа

375

1

преди 12 години

През 630 година е основана ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ (Мagna Bulgaria), от кан Кубрат от рода Дуло. Столицата й е величественият град Фанагория на Таманския полуостров. Тази съществува - с много перипетии - чак до ХVI век. Простирала се е от хребетите на Урал до реките Сура и Ока, и от Кама и Вятка до Самара и изворите на Дон. Тези земи са сегашните територии на Татарстан, Башкортостан, Чувашия, Самара, Мари/Черемиш, Мордвиния, Удмуртия, Нижни Новгород, както и земи в северен Кавказ: ->>>

374

СТ

преди 12 години

Я вижте това филмче за шистовия газ.youtube/watch?v=WBS1VvZJvb4

373

1

преди 12 години

->>> устроена на здравите и високи нравствени принципи на древните българи да построи нова световна държава със справедливо обществено и държавно устройство.При неговото управление Българската империя стига до размери покриващи се с тези на родственика му Кан Мотун.

372

1

преди 12 години

Българската мощ достига своя връх при управлението на легендарния вожд КАН Атила (434 - 453 год.) от рода Дуло подчинил под властта си територия от Франция до Китай.Поставил на колене Константинопол и Рим, той остава в историята с прозвището Бич Божий (Flagellum Deum). Заветната цел на Атила била да Унищожи робовладелската Римска империя разсадник на расова разпуснатост, нравствена развала и разврат, да освободи поробените народи и да създаде от Европа и Азия една могъща Арийска Империя. ->>>

371

Дедо Йоцо

преди 12 години

У целата Македония са само българи, но по вардарско има и помаци-сръбски ***, които са копелетата на шумадийските *** и местни моми, неабортирали и отгледали тези *** за наш срам...За щастие тая *** е не повече от 20 000 такива ***, останалите са българи с промити от шумадийците мозъци.

370

до502

преди 12 години

Не се ли питаш защо цял свят учи същата история която е за нас прифатлива, а само вие учите друга?

369

ST

преди 12 години

Сложих ти едно плюсче,че си се старал да напишеш нещо,ама си *** като *** на слона!!!!

368

Анонимен

преди 12 години

" БЪЛГАРИТЕ СТОЯТ В ОСНОВАТА НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ" - ФРАНСОА МИТЕРАН

367

Дедо Йоцо

преди 12 години

Македонец означава българин от Македония, така че ти не може да си македонец. Явно си просто шумадийски ***, който иска да бъде македонец, но не може поради факта, че не иска да е българин?

366

МАКЕДОНЕЦ

преди 12 години

ВИЕ БУГАРИТЕ НАВЕРОАТНО УЧИТЕ САМО ИСТОРИА И ТОА САМО ЗА ВАС ПРИФАТЛИВА ИСТОРИА. А ВЕ МОЛАМ ОСТАВЕТЕ НЕ ДА ЖИВЕЕМЕ НА РААТ. И СРБИ И *** И ШИПТАРИ И ГРЦИ ИМА СИТЕ ДА НИ КЛЕКНЕТЕ ДА НИ СЕ МОЛИТЕ.МАКЕДОНИА Е БИБЛИСКА ЗЕМА, А МАКЕДОНЦИТЕ БИБЛИСКИ НАРОД. ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИА. ДА ЖУВЕАТ МАКЕДОНЦИТЕ.

365

до буг х2

преди 12 години

Смешното е че точно така македонските ви историчари измислят историята ви! А иначе е *** текста ти4 сигурно не си навършил 12 години.

364

1

преди 12 години

Около 375 години Великия Български Владетел Кан Ишка (110 - 144 г.) - от рода Дуло. управлява Великата Кушанска Империя достигнала най-голямото си могъщество при неговото господстване и обхващаща териториите на днешните държави Афганистан, Таджикистан, Киргизстан, части от Китaи , Казахстан, Узбе-кистан, Туркменистан, Иран, Пакистан и Индия.