62

Чудя се

преди 12 години

Чудя се, защо гръмна този фишек сега. Бонусите са масова практика в държавните учреждения. Защо се огласяват избирателно? А не масово, например? Госпожата или се е изложила пред шефовете /истинските, които дърпат конците/, или ни баламосват-с каква цел после ще разберем, или някой трябва да бъде шамаросан.Извинете за мнителноста, но аман от разработки. И подигравки с овчия народ.

61

Анонимен

преди 12 години

Ако продължават да "умуват" срам за Герб, срам за Бойко. Бойко направо да разпусне цялата си парламентарна група, защото и те са омазани с "..."

60

Кабули

преди 12 години

ГЕРБ умували!?

59

След дъжд...

преди 12 години

Сега работата ще стане гузен негонен бяга, тия шматки се усетиха че сега ще почната да гърмят една след друга подобни Нешки и се чудят как да замажат положението, че да може безпрепятствено и без да им се нарушава духовния мир кражбите и обирането на народа да продължи с пълна сила. Само че май ножа опря до кокала и тоя път няма да има прошка за тия обирджии. Народа трябва да потърси сметка за парите си, само тогава ще започнем да живеем нормално!

58

misho

преди 12 години

Какво още умувате,бе ***?!!!!Колко още трябва да се наака тая та да изчезне?!!

57

Манолски

преди 12 години

да се маха !!! Вън !!! Нещо ми наглее и не ми изглежда особено морално чиста

56

Анонимен

преди 12 години

в крайн сметка от в това правителство има ли някой, който да е свестен ?

55

Илиян

преди 12 години

как няма да е стабилна системата като почнаха да цоцат вместо 6 по 8 % от всички, вкл и от безработните!!! Нешева защо не дари бонусите преди да се разчуе, а при Бареков се направи на много загрижена за благотворителността в БГ ? Аман от такива, когато цялата държава изнемогва да се смучи по възможно най-наглия начин !!! Колко хора живеят без бонуси и се налага да са коректни граждани. Дори да и дава закона право, двете квачки взели 1.5 %, а останалите 2700 члена на НЗОК 15 % от парите

54

Като си помисля

преди 12 години

Законите се ,,коват''в Народното събрание.И защо се ,,коват''закони ,които облагодетелстват само малка част от обществото.Нито образованието,нито здравеопазването,нито съдебната система,нито социалните грижи,нито пенсионната система са наред.Значи ковачите не могат нещо да коват и създават условия за такива парадокси.Те затова и умуват.Пък докато се наумуват,лудите ще се налудуват.Тежко си на народа.

53

Болен здрав носи

преди 12 години

Моят доктор иска бонуси от мен. Аз що трябва да храня тази бездънна каса и тая лелка Нелка, дето си определила и заслужила наградата.

52

Анонимен

преди 12 години

В нормалните държави *** го събират в кофите, у нас го събират в парламента.

51

PABLO

преди 12 години

ГЕРБАДЖИЙСКИ НЕЩАСТНИ ГАЛОШАРИ- ВЪН ОТ КОШАРАТА!

50

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ царува , ГЕРБ умува и ТЕРБ патки на есен ще пасе

49

Анонимен

преди 12 години

Заради такива кифли като тая и заради умоваците от ГЕРБ спирам да си плащам осигуровките. Сам ще си управлявам и разпределям моите си пари.

48

До Лара

преди 12 години

Тя взела 13000 и заместничката 15000 ей ти 28000а за колко не се е чуло

47

Анонимен

преди 12 години

Да я предложат за орден "Стара планина" хептен за смях да станем

46

Анонимен

преди 12 години

Питам аз ! Ако *** Нешева е взела 12000лв бонус, какъв е бонуса на Министър-председателя ????

45

Лара

преди 12 години

Как от 30000 станаха 13000 лв,нещо се сещам за Майка Тереза--МАСЛАРОВА още ли не е в затвора,че май я мернах да се хили в парламента????

44

Анонимен

преди 12 години

Има един разказ от Лем, "Тримата електрорицари", там един така умува, умува, мозъка му прегря, леда под него се разтопи и потъна в бездната, та и ГЕРБ натам са се запътили с многото си умуване.

43

0т 53

преди 12 години

Следващият пак ще е потърпевш, защото законът му дава тази възможност. Освен това в самия закон също трябва да е заложено стимулиране на медицинския контрол. Ако това го няма ще се получи нещо като здравния инспекторат и министерството на здравеопазването. Там никой не се интересува от пациентите, знаете.