185

ГЕРБераст

преди 12 години

За нас бонуси и премии,а за вас ако не лаете много може и некоя пържолка.Айде сега лайте !

184

тцЪ

преди 12 години

Една парашутистка ще изгърми... Лошото е, че навсякъде е пълно с такива талпи като нея. Още по-лошото е, че заемат ръководни постове във всички министерства и организации

183

Анонимен

преди 12 години

Тикво кой е назначи тази а ? И всичките други некадърници всички са твои протежета ако не беше излязал скадала щеше ли да я уволниш а? Ако един мениджър не може да подбира персоналът си занчи нестава за нищо. Кой даде на любовницата си сделка за 50 000 000 която малко след това продаде банка си а ?

182

ха

преди 12 години

Интересно същество е българина.Когато види,че някой е уволнен и му е кофти веднага почва да хвали палача му.А същия този палач,отдавна е обезглавил целият народ и го е оставил да мизерува и гладува.Обаче,когато на някой му е гадно,като че ли българина се стопля от тази мисъл и някак си му става едно хубаво.

181

до 193

преди 12 години

И като се махне кой ще дойде? Какво ще стане? Или ти си говориш така наизуст просто без да мислиш

180

pitasht

преди 12 години

Ami s finansovite bonusi vav finansovoto vedomstvo,kakvo stava...

179

деси

преди 12 години

Мед сестра съм в общинска болница.Нито пътеки,нито бонуси,нощен труд за стотинки ,сега и храната за персонала спират.Работя за400лв на три етажа в белодробно отделение и в момента сме с 56 болни в отделение.За нас няма бонуси а госпожата много работила и се самонаградила.Като е много кадърна да си работи частен бизнес ,какво ми подскача като девственица!

178

мак

преди 12 години

Нешева защо чак днес реши да дари бонуса? Мисля, че се страхува да не я изритат, по-добре на този пост без бонуси /но с парички под масата/, отколкото ако излети от касата.

177

От сайта на НЗОК

преди 12 години

Управителните органи на НЗОК са:Управител на НЗОК -Д-р *** Петкова НешеваЧленства:Сдружение ГЕРБ от 2006Член и учредител на ПП ГЕРБ от 2007Подуправител на НЗОК -Марияна Василева ВасилеваЧленства и награди:Политическа партия ГЕРБ, район Витоша.

176

Анонимен

преди 12 години

То нагло,нагло, нагло от НАГЛИТЕ по-нагло!Браво Бойко!Гони ги такива!Това и от дома му да го изгонят! Толкова нагла жена не бях виждал!!!Нешева ли?Завинаги аут от постове във властта!!!!

175

Анонимен

преди 12 години

То в закона е записано, че имат право на тези бонуси. Сега хем бонусите не могат да им взеват, че ще е противозаконно, хем ще осъдят България, че неправомерно им взима парите.

174

Анонимен

преди 12 години

Ето заради този вид решения Борисов ще бъде винаги подкрепян. И разбира се плют от злобарите

173

Иван

преди 12 години

А някой знае ли какви бонуси са вземани 22 години във всички ведомства.Сигурно сме били достатъчно богати и задоволени и не сме обръщали внимание на тези неща.Бонусите им са стигали стотици хиляди.Но сега на много хора им отрязаха"бизнеса" комисионните и ровят ли ровят.А бунтарите по форумите се хванаха веднага.Има доста по сериозни въпроси за дискусия но поръчката е за Нешева.Кой ще спечели от тази истерия ?Ако Нешева печели 12 000 лв да си зададем въпроса колко ще вземат Гяуров Шарков и др

172

Анонимен

преди 12 години

до 199 Wiktor Платеният путляк!!!

171

Анонимен

преди 12 години

Ако работите в Частния сектор ако искате си раздавайте и по 1 000 000 000 бонуси,но кога се отнася до нашите пари от нашите данъци:Ние искаме тия пари да се изразходват правомерно и без никакви бонуси,13-та заплата или комисионни.Парите трябва да са за заплати и за инфраструктората на живота ни включваща всяка сфера от развитието на човека,като започнем от раждането та до смъртта....

170

именно

преди 12 години

това казвам, че парите там са недостатъчни за да влязат кадърни хора, защото кадърните биха били много по-добре със собствен бизнес. Ама не, тук трябва да плем за 12 000 иначе после ревеме, че нямаме железници като хората, ама те струват МИЛИОНИ и кой да ги защити тия пари, като за 12 000 ще му счупим главата...

169

ЕДИН ИЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

Ще гласуваме само гейтарите.

168

до 187

преди 12 години

*** кой гербер мрънка в защита на тая? Евала на Борисов, че и би шута. Това очакваха хората, това и стана

167

Хайде и аз да кажа

преди 12 години

Тази жена е адски безочливо гадно същество. Не знам защо иска да съди човека от Синята коалиция, който изключително ерудирано обясни за какво става дума в Здравей България. Тогава тя твърдеше, че тези пари са си нейни и няма да ги върне, а сега е обърнала изказването си. Много злобна жена.

166

смешно е

преди 12 години

Бойко никога няма да се научи как действа един истински премиер.Не може да сменяш шефа на НЗОК всяка година.Ами от кактпо ГЕРБ са на власт тва е третия шеф шеф на касата.Не може да сменяш три пъти министъра на здравеопазването.Не се получава така.А в същото време,Дянков раздаде бонуси тази коледа във финансовото министерство,него що не го уволнят а?Ами гафевете на Цветанов?Тях вече спрях да ги броя.Не се работи така ама то и резултатите са видни-няма ги!