66

до 72

преди 12 години

Ей за това говорим, заблудений юруде!Не е тяхна питата, ама ти им повярва, че е и че дават от нея :)))Няма да ти обяснявам защо не е тяхна, защото вече си с промит мозък и няма да ме разбереш, а обяснението е доста сложно. Именно от това се възползва и ГЕРБ, за да печели дивиденти с чужди усилия - че е сложно, а хора като теб не биха разбрали ...

65

нали!

преди 12 години

На И.Костов ,...............ВСЕ НЕ МУ СТИГА ,....НЕ СЕ НАЯДЕ ,.....РЕВЕ ЗА ЗАТВОРА !

64

до 72

преди 12 години

Безумецо, не е тяхна питата, а е наша, защото идва от НАЩИТЕ данъци! И вместо да променят закона, така че партиите да се издържат САМО от членски внос (както е в повечето европейски демокрации), те си намаляват печалбата с 1 милион като я инвестират в ПР. Станал ли ти ясно сега ясно, че са един дол дренки с БСП и ДПС?

63

аз

преди 12 години

*** не ми говорете как е било преди , това и не се сравнявайте с БСП, тях ги хранехме като бяха на власт. Важното е тук и сега. Вярно е, че и БСП са имали възможност да предотвратят това, но на тях им показахме народната любов преди 2.5 г."Бсп никога не е виновно, ама никога, все някой друг."***, нали току що слушах премиера ти как пак Станишев му е виновен ?Айде скрийте се че миришете вече!

62

до 69

преди 12 години

Няма значение аз за какво предпочитам да изхарчат парите от субсидията. Важното е какво пише в закона! Няма нищо лошо да дариш пари на бедстващите - напротив! Въпросът е, че тези пари, които се даряват не са на ГЕРБ, а на данъкоплатците! И проблемът не е, че се даряват пари на данъкоплатците /както казах - да се вземе решение по съответния ЗАКОНОВ ред и да се дари/, а че това се представя като дарение, извършено от ГЕРБ - дразня се на ПОПУЛИЗМА, с който тази партия управлява ...

61

Иван

преди 12 години

Абе всички вие дето плюете Борисов и Цветанов - кажете на висок глас та всички да чуят или прочетат къде и кой от тези опозиционери е дал и левче за хората които бедстваха и получиха помощ от хора с ниски доходи,пенсионери,ученици и от ГЕРБ.Кажете да прочетем !Всички сте се наежили - реклама си правели,те си били назначили шефа на сметната.А какво ще кажете за Румен Петков и изказването му че ако днес искат да проверяват първанов управляващите да очакват че утре ще проверят и техния президент...

60

Анонимен

преди 12 години

до 65 Питата си е тяхна и ще правят каквото си искат с нея. Щом са решили да дарят пари за хората така трябва да е. Те са си тяхни толкова колкото заплатите на всеки държавен служител. И на мен ме ми е хубаво да храним милион държавни чиновници, които не знаят на кой свят са и само като те видят и вече са се вкиснали ама това не се брои щот си такъв сигурно.

59

до 66

преди 12 години

размишлявай рационално! Получиха ли пострадалите един милион - НЕ. Получиха БЕДСТВИЕ, ЖЕРТВИ и т.н. На хората им помогна гражданска защита и до сега никой друг. Айде когато след година покажят по телевизията кадри как селото е оправено с този милион тогава говори в минало свършено време. Не мога да повярвам колко наивни и празноглави хора има!От този милион хората от селото няма да получат и половината!!!п.с. а за вината на правителството относно язовира нещо ще кажеш ли ?

58

до 66

преди 12 години

"Помогна им се както трябва" - това го кажи на семействата на хората, които УМРЯХА. А те умряха защото държавните власти не са си свършили работата! Не ми гвори за ценности, този един милион и стократно да го увеличат, умрелите хора няма да се върнат!

57

Анонимен

преди 12 години

до *** #61 Абе *** прди няколко години Цар калоян като ги издави тея от шведската тройка дали си поеха вината а? НЕсамо че не я поеха ами и виновни нямало. Айде платените драскачи да ходят у гьола от дето са дошли аман от *** с червени ***.

56

az до аз

преди 12 години

МС може да е на герб ама преди това е бил на бсп, дпс и ндсв. Не ми се прави на света вода, червена ***. Бсп никога не е виновно, ама никога, все някой друг.

55

До 49

преди 12 години

Размишлявай рационално! Получиха ли пострадалите един милион? Получиха! Ама от твоите пари били взели, от моите били взели, евтин Пи АР било, скъп Пи Ар било, умуване, оплакване.. Фактите сочат, че на хората им се помогна както трябва. Това, че ти не си доволен от това говори по-скоро за душевна замърсеност и грешна ценностна система

54

Анонимен

преди 12 години

Кой и кога сложи Валери Димитров на поста шеф на сметната палата? - ГЕРБ през 2011г. по предложение на комисията по бюджет и финанси, ръководена от Менда Стоянова!Какво да отговори Димитров на Цветанов? Че не може да даряват ли? :)))Но в тази държава, ако има работеща прокуратура, в момента, в който това дарение бъде направено, тя трябва да се самосезира!МС да се събере на извънредно заседание и да гласува помощ за пострадалите от държавния бюджет, но не ГЕРБ да правят с чужда пита - помен

53

аз до 63

преди 12 години

нямам, аз не гласувах за тях, защото ми беше ясно какви ментета са !

52

до 61

преди 12 години

е, ти нямаш никаква вина, че ГЕРБ ни управляват, радвам се, че ръцете са ти чисти ...

51

до 59

преди 12 години

и аз не съм привърженик или член на никоя партия, но 100 пъти предпочитам някоя партия да си дари субсидията на бедстващите, отколкото да чества стоинамколко си годишния си юбилей с кюфтета на БузлуджаАко искаш скандал с дарения, виж Цеко Минев и ски федерацията със якенцата

50

аз

преди 12 години

Въпросният язовир е отговорност на министерски съвет, който е Гербав, така че сега и 20 милиона да дарят , хората си отидоха ... Да не говорим, че от този милион хората от селото я видят еднни 100-200 хиляди, я не ... ***, и ми ги хвалите. Напълно заслужавате такива да ви управляват.

49

Анонимен

преди 12 години

много моля, да коментират само тези, които са дарили някакви пари. Тези, които са "на заплата" към партиите, даже и да са дарили да не коментират!

48

49 до 53

преди 12 години

Както казах и в по-ранен пост, вие фанатизираните гербери мислите точно като комунисти. Щом не са с нас, значи са срещу нас. Пич, не съм привърженик или член на никоя партия, защото имам глава и мисля сам за себе си вместо да следвам продажните партийни лидери. Просто това, което твоя "велик вожд" Бойко Борисов прави, е грешно и лицемерно и в този случай съм съгласен с това, което казва Иван Костов.

47

palamud

преди 12 години

Ей изтънчения, И Евгени минчев се праска че дава само за закуска 150 кинта, щото му бил изтънчен вкуса, пък всеки ден спира близо до нас да си купи Баничка с кисело мляко. А мъжките ти любовници как са? Изтънчено ли подхождат или обичаш да са по-грубички? :)