173

Анонимен

преди 12 години

дъщеря ми беше в първи клас , когато въведоха минаването без оценки в първите 3 класа... на края на учебната година просто заяви "не е честно, аз мога да чета и да пиша, а Цецко не може, но и той мина !" - ха обяснете това на едно 7-8 годишно дете...

172

Анонимен

преди 12 години

Направо закривайте училищата, университетите ..закривайте направо и държавата и да се свършва !!!!

171

Люси

преди 12 години

Чудя се все още, защо искат от децата "добър общ успех", не е ли достатъчно, че са записани на училище. Достатъчно ужасно е, че ги карат дори да го посещават... Аз предлагам нещо много по-удобно и за родителите и за учениците: Учителите да преподават във фейсбук, а всеки ученик, който е добавил повече от 50% от учителите си като приятели, да минава в по-горен клас. Учениците добавили 80% ще завършват с 5, а тези които понякога пишат на кирилица (дори и неправилно) ще получават "отличен".

170

дордата

преди 12 години

В САЩ за едно неизвинено отсъствие се молиш да не те изключат от училището/колежа - в България минаваш в горен клас с 5 двойки и 150 неизвинени!

169

Анонимен

преди 12 години

ми бат Бойко им каза на ромите, че ще им дава социални, ако децата им ходят на училище, ето сега им създават и условия да ходят, няма значение че няма да учат и ще действат зле на останалите деца, щото кой е луд да си учи уроците, като няма да има значение какво знаеш

168

Анонимен

преди 12 години

190, това единствено ще доведе до демотивиране и на останалите деца, което е и крайната цел

167

Позор

преди 12 години

Ужасна грешка, и сега сме последни в Европа и сред последните в света по качество на образование. Пускайте ги с двойки и може спокойно да отпишем България след 20г., ***!

166

vevei

преди 12 години

Затрогващо невежество цари във всички минСТЕРстВА ! Трагедията обаче тепърва предстои. Днешните а и по-предишни самозвани политици искат да превърнат БГ нацията и най-вече младите хора в прислужници и чистачи на Европа... масово завършват с Дипломи от училища и университети... Масово излизат невежи с дипломи.Кой контролира как се изразходва държавнта субсидия ( парите на данакоплатеца) в университетите.Там даскалите направо са з***еб***ли студентите.Последните пък смятат, че трябва да ПОЛУЧАТ дипл.

165

Анонимен

преди 12 години

То и сега учителите им обещават 3-ки само и само да не са чак такива *** в часовете.Е с това и малкото контрол ще замине.И значи 12 години някой *** може да има 2-ки по БЕЛ обаче накрая да му дадат диплома? Или пък с математика.Ако беше нещо за История, Философия добре. Ама за гръбнака на образованието ?!

164

до 192

преди 12 години

От такова бягане от проблемите стигнахме до тук.Виж какво ще ти кажа.Аз съм имал съученици ***.Те покрай нас почнаха да слушат рап и да играят брейк,каквато беше модата на времето когато нямаше компютри и децата не се гърмяха и убиваха на кънтарстрайк.Тия същите сега ходят на работа и не крадат.Ако нямаш пряко наблюдение по добре не взимай отношение по въпроси от които явно и понятие си нямаш.

163

horus

преди 12 години

Аз имам допълнително предложение към министъра на затъпяването - учениците да могат да се дипломират и със Слаб 2 за да има бройка за университетите! Вузовете от своя страна също да излязат с решение че студентите ще могат да се дипломират дори и да са изкарали на държавните изпити двойка ! И въобще що са ни тия изпити и това образование - на всяко новородено още с акта за раждане да му издаваме и по една дипломка и хайде - със здраве !

162

Анонимен

преди 12 години

Това е прикрит удар по делото на всички народни будители. Вместо другите около нас да повишат образованието си, ние ще се върнем стотици години назад. Ние българите сме виновни, че не използваме знанията си в правилната посока, защото както знаем напоследък по-големия процент написан "материал" са чалга песни, вулгарни скечове, халтура и т.н. Ако ние не уважаваме себе си, другите направо ще искат да ни затрият. Това си е просто реалността.

161

до 193

преди 12 години

...с други думи нищо не си разбра(а) :)

160

до 191

преди 12 години

Аз пък мисля,че като се избягва решаването на един проблем,то той става още по голям.Извадете си главите от задниците и ще видите ,че интегрираните циганя нямат по двайсет деца.Точно най неграмотните,на които мозъка и е развит точно толкова колкото на домашния ви любимец се чивтосват без грам да се замислят какво ще стане с тези деца после.

159

до 191

преди 12 години

Във входа ми живеят две учителки в "нормални платени училища" . Работят в различни училища ,но по един въпрос са единодушни. Няма начин да плащаш и детето ти да получи ниска оценка. С други думи и там обучението не е както трябва.

158

до 190

преди 12 години

Това е начина да се досъсипят българчетата! Да си чувал за " първите седем години" ??? никое *** ги няма! Да пречат в клас и да тормозят останалите не е начин на интеграция! Когато имаш твое дете ,дай го да учи с *** ,след като имаш такова мислене!

157

Анонимен

преди 12 години

Спокойно, новината се отнася за училищата на простолюдието! В нормалните платени училища това няма как да се случи! Едно време това нямаше как да се случи и в държавните училища, но сега управляват други хора - тези хора са избрани от мнозинството българи с малко умствен багаж и точно на тях аз казвам ПРОСТОЛЮДИЕ! Някой ще каже, че няма възможност да си прати детето в частно училище - а този някой излизал ли е на улицата да протестира срещу тези, които го направиха бедняк?

156

186 до 188

преди 12 години

Аз мисля че това е начина на интеграция.Циганчетата се движат сред Българчета и покрай тях се научават как да се обличат,как да се държат и т.н.Някой ще научат ,че има и други изпълнители освен азис и тони стораро,които са свикнали да слушат в гетата.и така лека полека ще почнат да влизат в час буквално от интерес към новото и модерното.

155

tosh

преди 12 години

като че ли вече на всички е ясно, че българското образование нарочно беше докарано до това пародийно ниво, за да може българският народ да бъде по-лесно манипулиран.Въпросът е защо учителите търпяха толкова време да работят за 400 лева и продължават да търпят, вместо да се организират и да тропнат по масата. ама ги е страх естествено, защото всички в тази държава са страхливци.

154

186

преди 12 години

и от какъв зор да търпим ? ми направо да им раздадат по една диплома...пък един ден ще се питаме после що дете, дето е учило сума години, не са го взели на работа, а *** с готовата дипломка са го взели, понеже трябвало да е интегрирано