39

Google

преди 12 години

Джордж Лукас се обяви срещу цензурата в интернет------------------------------------------------------------------------------"В интервю, дадено пред изданието Hollywood Reporter, Джордж Лукас заклейми проектозаконите SOPA и PIPA.Великият режисьор смята, че SOPA и PIPA са пълен ***, който е бил обречен да се провали още в зародиша си."

38

askhole

преди 12 години

Брей няколко компании успяха да си прокарат и споразумение и да започнат да принуждават страните да го превърнат в закон...че и заплашват...цял свят заложник на интересите на няколко компании

37

;)

преди 12 години

Ако махнат Замунда и Арена 80% от населението (включително и аз) новите филми от 2012.. ще ги гледаме 2020... и ще си викаме *** ТИЯ КОЛКО СА НАПРЕДЕ!!!

36

До 34 и други лакеи

преди 12 години

Прочетете тези книги:Кафка: ПроцесътОруел: 1984Бредбъри: 451 градуса по ФаренхайтИзгледайте тези филми:V for Vendetta 2005Brazil 1985Delicatessen 1991Animal Farm 1999Catch-22 1970Мисловният процес оставям на Вас, както и съжденията и изводите.

35

До 34

преди 12 години

Грешиш, защото ако ми видиш библиотеката, фонотеката и на концерти и кино - всичко, което е стойностно и ценно е платено, не е изтеглено. Изтеглям бозички от време на време за да преценя дали си струва, а не такива лакеи, като теб да ми го представят лъскава опаковка и после да се чудя за какво съм си дал парите.Парите си давам за стойностни неща в културата, които даже в България не ги разпространяват, защото искат хората дотам да изпростеят, че да минат подобни скандални изцепки, като АКТА.

34

Анонимен

преди 12 години

Пичаги, в статията пише "Германия засега оттегля подкрепата си за спорното международно търговско споразумение ACTA", нали прочетохте? България също ще отегли подкрепата си и няма да ратификацираме, не се пенявете излишно. Тва дето Трайков го подписа е самото споразумение, не е същинската ратификация.

33

... Do 23

преди 12 години

Shto ne posegnesh na jivota si?

32

do 29

преди 12 години

AБЕ ***, ПО ИНТЕРНЕТ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ИЗНАСИЛИ ДЕФАКТО ! МОЖЕ ДА ТИ НАЕБ*Т ДЕТЕТО ТИ НАЖИВО В ЧАЛГОТЕКАТА ИЛИ СЛЕД ЧАЛГОТЕКАТА , ДОКАТО Е НА ЛЕТЕН ЛАГЕР НА МОРЕТО 8 КЛАС. И НА ТОЗИ ЛАГЕР ТО (ДЕТЕТО ТИ) ЩЕ ОТИДЕ С ПАРИТЕ КОИТО ТИ МУ ДАДЕШ, ПАНИМАЕШ ДРУГАРЮ ?!

31

До 32

преди 12 години

Това за което се бориш не е "свобода" а "свободия"!

30

До 28

преди 12 години

Баце когато инвестираш в нещо не търсиш да си избиеш парите а колкото се може по-голяма печалба! Това което си написал са пълни глупости!

29

Анонимен

преди 12 години

11.02.2012 @ 11:00 в София пред НДК - Ние сме цялото семейство (4 членно) отделно, след като и дядо ми, който технологично не е обременен, за сметка на това е бил винаги за свободата да можеш да говориш и да споделяш идеи свободно ще ходи (евалата деде, обичам те и се радвам, че все още има начетени и свободни хора). Да си свободен,а НЕ роб на система или да си партийно обременен.Просто - БЪЛГАРИЯ КАЗВА ТВЪРДО НЕ НА РАТИФИКАЦИЯ НА АКТА И ПОДОБНИ БЪДЕЩИ СПОРАЗУМЕНИЯ. НИЕ СМЕ СВОБОДЕН НАРОД!

28

анонимусче

преди 12 години

Отсега нататък гласувам само за Анонимус...

27

до 23

преди 12 години

Бате ТУБАТА ще бъде първият затворен сайт в ЕС след АКТА. На никой от висшестоящите не му харесва всяка издънка да излиза мигновенно на показ на целия свят. Това е и една от основните идеи на тоя измисления закон.

26

от 21 до 25

преди 12 години

Всички са такива *** като теб! Просто не знаете какво е да направиш нещо а не да го откраднеш! Ходи и стачкувай! Децата да ги следят педофили по сайтовете за запознанства и всичко да е беззаконно! Явно това искате всички! Едно общество да живее като хората трябва да има закони!

25

do 21

преди 12 години

баце, един филм си избива разходите и реализира печалба още през първите седмици на прожекции в киносалоните, а и в днешно време вече певции тем подобни известности не стават богати директно от продукта който създават, било то песен или филм- това е средството да станат известни. От там нантатък се почват парите от реклами, собствена модна линия, парфюми и т.н. Идеята ми е, че авторските права не с това което бяха-времената се променят..

24

Анонимен

преди 12 години

До колкото разбрах утре са протестите в различни части на страната против това безумно споразумение.Така че хора стягайте се утре да излезем колкото се може повече народ и да покажем на управляващите, че този закон е нежелан от българския редови потребител на и-нет. Стига сме "протестирали" само по форумите никой няма да ни отрази с такъв "протест"Само с реални действия можем да постигнем резултат.

23

тотко

преди 12 години

е тиа сега като тръгнанат да ни проверяват уиндълсите на компирите вече нема да моа да пишеме по форумите

22

До 21

преди 12 години

Гяуров, айде отиди да ревеш някъде другаде. Хората не те купуват защото си бездарен, не защото има торенти. А това че си неграмотен и не знаеш как се пуска филм на компа не те прави по-морално извисен.И почти всички "пирати" ходим на кино и то по-често от непиратите.

21

Тялото

преди 12 години

Може и всички хора да са вложили труд и пари и време и каквото си искаш. Това не означава че това което са направили е по-важно от правата ни.А хората които няма да могат да се лекуват защото генеричните лекарства ще поскъпнат? По-важни ли са корпоциите от тях?И фармацията и развлекателната индустрия процъфтяват. Нямат нужда от нашата помощ. Да не говорим че почти нямаше да има пиратство ако имаше конкурентна услуга. Защо да не са платени тракерите на секция? Като на кабелната. 2-лв на месец

20

21 продължение

преди 12 години

Вие кво си мислите че те не могат да ви следят ли? Всеки може да разбере всичко за вас дори и да няма АСТА! На някой хакер му е все тая дали има или няма! Щом някой е поръчал да ви следи може да направи всичко! Вие вече сте следени! АСТА е за авторските права! Всеки теглещ от торенти краде човешки труд! И да аз НЕ ТЕГЛЯ ФИЛМИ И МУЗИКА! Все още съществуват видеотеки а сайтове като ютюб можеш да слушаш всякаква музика! НО ТОВА ВСИЧКО Е ЗАКОННО! И предпочитам да гледам филм в кино с добро качество!