176

Съгласен

преди 12 години

Прав си, тези ЦИРКАДЖИИ са наистина последната надежда за България.По-неграмотно правителство никога не сме имали!!!

175

До 224

преди 12 години

Последната надежда за България е тези двамата да си подадат оставката.

174

Спонги

преди 12 години

Проблемите с язовирите започнаха преди 10-12 години, т.е. при управлението на НДСВ. Те бяха тези които раздадоха всички язовири за да се отглежда риба. От тогава няма поливно земеделие. За да не се наруши рахатлъка на мутрите заграбили язовирите, Кунева-Пръмова договори безумни субсидии за аквакултури и никакви за поливно земеделие. Поливните съоръжения се разграбиха и каналите се затлачиха. Найденов пък наряза тръбите. За съд са Пръмова, Найденов, Трайков и Караджова. Оставка на правителството.

173

Анонимен

преди 12 години

Оператор от телевизията беше хванал нашия премиер в Поморие как ходи,говори с хората и си пипа....

172

Хехе

преди 12 години

" Представете си ние да сме не на 5-6 години партия, а да сме на 50 години партия, ще ги знаем тези проблеми"Е на това му се вика супер наглост!!! Някой дето не си връща партийната книжка от БКП- БСП и който чудесно знае как стоят нещата ,защото е и част от мафията ,да се изкарва по -чист от снега...

171

Анонимен

преди 12 години

Оная вечер го даваха наш Бойко по новините,беше в Поморие. Тоя пък оператор го хванал в крачка как ходи, говори с хората и си пипа . Ужас , все едно някой дангалак по стъргалото.

170

Анонимен

преди 12 години

Бойко, *** си с мир! НЕ СТАВАШ, това е истината, и колкото по-бързо го проумееш ще бъде добре не за теб, а за нас, гражданите на РБ.

169

Анонимен

преди 12 години

От нашите управници,нищо добро не очаквам !!!!Уволняваме всичките 240 паразита от парламента,министерският съвет и магистратите.Наемаме ГЕРМАНЦИ да ни управляват и народът ще заживее....не да живурка!!!!!!

168

Анонимен

преди 12 години

Когато река Искър преля Бойко беше кмет.Нищо не им възстанови на хората.Кой ще му повярва,че сега ще им помогне?Или заради смъртните случаи да направи нещо?и това не го вярвам.Умрел се помни до 40 дни,след това край.

167

Анонимен

преди 12 години

"Похвалих кметовете, похвалих всички..." За какво ги похвали бе, Борисов?!... За добре несвършената работа?... Премии ще дадеш ли... ***!

166

Анонимен

преди 12 години

За виновните има затвор! И Бойко и ресорните министри и Областния имаха 2.5 години да предотжратят, сега 25 години затвор ще са им таман! Само дето нито прокуратурата ще се самосезира нито нашият неКОРУМПИРАН съд е адекватен

165

скандално-Холандия

преди 12 години

Крайнодесният политик Герт Вилдерс наскоро създаде уебсайт, приканващ холандците да осъждат "безобразията" на поляци, румънци и българи в Холандия. София, Букурещ и Варшава очаквано реагираха с ярост, предаде БГНЕС. Партията на свободата (ПС) на Вилдерс събра хиляди жалби на потребители за едва една седмица. Сайтът подканва холандците да докладват за безобразията, замърсяванията и проблемите на пазара на труда, свързани с европейските граждани от Полша, Румъния и България. ПС е третото по големина политическо движение в Холандия, което е част от кабинета на премиера Марк Руте. То взе дейно участие в приемането на "споразумението за подкрепа" между него и трите коалиционни партии. По изчисления на приближени на Вилдерс, в Холандия понастоящем живеят между 200 и 350 хиляди души от трите бивши комунистически държави. "Носят ли ви проблеми? Загубихте ли работата си заради поляк, българин, румънец или друг централно или източноевропеец? Бихме искали да го чуем от Вас", гласи въведението на скандалния уебсайт. Партията на Вилдерс твърди, че се бори с отварянето на пазара на труда за поляци още от самото начало. Гражданите на Полша имат пълен достъп до пазара на работни места в Холандия, докато тези на по-новите членки Румъния и България, ще получат това право от 1-ви януари 2014 г.. "Имате ли проблеми с граждани на ЕС? Партията на свободата разполага с платформа на уебсайта си, в която можете да докладвате тревогите си. Ще четем жалбите Ви и ще предаваме резултатите от тях на министъра по социалните въпроси и заетостта", се казва още в сайта, чието създаване разбуни духовете в Полша, Румъния и България. В отговор говорителят на полското посолство съобщи, че представата на Вилдерс за поляците е обидна, защото те не "замърсяват холандския пазар на труда". Мисията на Варшава подаде жалба, но холандският омбудсман обяви, че не възнамерява да я разглежда, защото действията на политическите партии не са негова компетенция, отбелязва в коментара си "Юрактив". Външното министерство в Букурещ помоли посолството си в Хага да изрази силно недоволство и несъгласие и да поиска от властите да вземат необходимите мерки "с оглед дискриминационния характер, нарушаващ европейските ценности". Весела Чернева говорителка на българското МВнР, подчерта, че страната й не може да приеме факта, че една от държавите основателки на ЕС толерира насаждането на омраза, дискриминация и ксенофобия. Всичко това е в противовес на Хартата за основните права на ЕС, категорична бе тя. Чернева, освен това помоли холандският кабинет да се разграничи от инициативата на партията и да вземе "необходимите мерки". Припомняме, че Холандия е единствената членка на ЕС, еврозоната и Шенген, която продължава да блокира присъединяването на Румъния и България към безвизовото пространство. По-рано позицията й подкрепяше и Финландия, но в края на миналата година Хелзинки отстъпи и призна, че двете страни покриват изискванията за членство.

164

vaci59perkata

преди 12 години

Не така с лошо, Емел Етем построи една дига в Русе-казва се Чорапена фабрика в местност "Касева чешма" и кой знае още колко диги е построила, но не на правилното място. Старала се е много, но за себе си и приближените й.

163

ББ

преди 12 години

Поздравявам "опозицията" с песента: Sorry Seems To Be The Hardest WordIt's sad (so sad)It's a sad, sad situationAnd it's getting more and more absurd.It's sad (so sad)Why can't we talk it over?Oh it seems to me That sorry seems to be the hardest word.

162

TYKVATA

преди 12 години

ДА ТИ ИМАМ ШАПКАТА И ТИКВАТА НО НЕ И АКЪЛА.ВСЕ ПОВТАРЯШ КОИ СА ВИНОВНИ ,А ТИ ОТНОВО НЕВИНЕН.СТИГА БЕ ,ЗА 3 ГОДИНИ УНИЩОЖИ НАРОДА.

161

trunk

преди 12 години

"като единен юмрук да се стоварят върху проблема с язовирите"- Даа върнахме се в позабравени времена.Тази враза кефи - направо не е изтена.

160

СРАДАЩИТЕ

преди 12 години

Браво Герб,Браво Бойко,комунистите и *** нека си дигат пушилка,не им обръщайте внимание.Бедстващите ви оценяваме с оценка 6(отличен) и на следващите избори ще гласуваме с две ръце за вас Герб...

159

Пиер Карден

преди 12 години

Ама иначе вади стойка и фейс! Да ви имам премиера!

158

Клоуни

преди 12 години

В Пловдив дълго рекламираният ни и натрапен кмет Иван Тотев.Горкият не знае къде се намира.Единственото хубаво,което направи за 3 месеца е да забрани каруците.Областният,който също е от Герб....обаче върна указа!!!На този пък *** му трябвали причини в 21 век да нямало каруци в град претендиращ за Европейска столица на културата!!!! И така се започва цирка,който ще ни храни поне 2-3 години!!!!

157

Анонимен

преди 12 години

Махай се лентяй.