10

Анонимен

преди 12 години

6e mi kazvat te na men az ko da praq ,q si *** maikata

9

Анонимен

преди 12 години

Пръво тези дето са приели закона не са никакви депутати, а шайка престъпници които си нямат и представа от политика. Второ отново запълване на работното време с безмислени закони, които нито са измислени както трябва, второ никой не следи за тяхното спазване и трето никой не ги и спазва. Извода какъв е според вас :)?

8

Анонимен

преди 12 години

Който си е произвеждал ,ще продължи да го прави. А доколкото до ограничението ,ще се намерят "лични ползватели на елексира", които ще докажат, че имат много голям брой членове на семейството и ще разреждат,ще продават и ще си плащат на контролиращите органи т.н.Ще "изгорят " пак обикновените хорица. По строг контрол на ментовките

7

Steve

преди 12 години

Не мога да проумея как при свободната пазарна икономика някакви *** евро комисари ще ми забранят да си посея лозе на личната ми земя ! Щели да ми го изкоренят ? Как ще стане ? Ще ме пратят в новия лагер в Белене? Мога ли га им го НАЧУКАМ . До сега всичко съм си осигурил сам . Сигурен съм ,че ще им го НАЧУКАМ ! Да заповядат !

6

Анонимен

преди 12 години

Ако искам и 100 тона вино щe си направя и ще си ги държа да отлежи, некадърна *** като ви се пие вино направете си.

5

Gazibarev

преди 12 години

Що само от грозде? За да изсъхнат сливите по градовете и селата ли бе? Абе вие депутатите сте много прости хора бе! *** ***! Поредното мега кретенско решение. На вас 90% от действията Ви или по-точно БЕЗдействията ви са в ущърб на българското общество!?

4

Анонимен

преди 12 години

А ако си купя 20 тона, 15 да ги хвърля ли нещо много сте се объркали другари герберасти.

3

Анонимен

преди 12 години

1 - всеки с номера си

2

Анонимен

преди 12 години

Защо само до 5 тона аз ако искам20 тона ще имам що за глупост. Оставка нкадърници.

1

Ужас

преди 12 години

Ах какво хубаво грозденце! Направо ми се прииска да си сипя една ракийка или едно винце в тоя студ, ама да му се невиди тъпите антибиотици!!! Пфу! А по темата - ами аз си пия само домашно вино или ракия! Баща ми от както се помня ги прави само от грозде, така че не ме интересува! Домашното си е най-добре! А това ограничение също не ни засяга, не правим вино от 3 тона грозде, не живея в кацата :)