94

Ястреб

преди 12 години

До 112 - Кои са тия неверници аджеба? Християните и евреите дали са неверници, аджеба? Без да сте прочели Корана, защо ли само ми правите копи-пейст на глупости от други сайтове аджеба? Защо ако Коранът заповядва християните и евреите да бъдат избивани, защо ли султанът на Османската империя спасява над 30,000 евреи от кланетата в Пиренейският полуостров в края на 1400 година, аджеба?

93

Анонимен

преди 12 години

СУРА 4.- "Онези, които не вярват в Нашите знамения, ще ги изгаряме в Огъня. Всякога, щом кожата им се опече, я сменяваме с друга кожа, за да вкусят мъчението. Аллах е всемогъщ, премъдър." 56.- "Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте и ги убивайте, където ги заварите * и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник *..." 89.Много хуманна религия, а?

92

Мери

преди 12 години

***!!! Махнете това турско знаме, че е гнусна гледка, символ на античовешка държава и геноцид. Като израиля

91

VDCH до 101

преди 12 години

Съгласен съм разбира се за това, което пишеш за Ленин, Салин, Берия, но не мога да разбера защо вярваш в историята за Брейвик. И тя както тази за Бен Ладен и 11 септември е съшита с бели конци. За атентата на 22 август в Осло също има повече въпроси отколкото отговори. Виждал ли си снимката, на която е показан горящият горен етаж на сграда в центъра на Осло. В профила на Брейвик във Facebook също има много противоречия и съмнителни факти.

90

Петьо-Евреи

преди 12 години

Братко турчино гледаи филмчето и се наслаждавай там се говори за всички свещени мюсюлмански книги и говорят много добре запознати хора професори които са били мюсюлмани но са се покръстили защото във ислама може да се намери само омраза и зло приятно гледане :)

89

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да говорите, свят без семити би бил толкова по-различен! И нямам предвид да измрат, а просто да не бяха създавани юдейството и исляма. Или поне да не бяха унищожили откритията на Тесла... А сега какво? Всички сме заложници на банкери-юдеи, алчни и войнствени петролни шейхове и отчайващо *** американци-марионетки на първите. А как можехме да си живеем...

88

Ястреб

преди 12 години

До 107 - Колкото е твоя, толкоз е и моя! Или живей в мир, или се разкарай!

87

До 104

преди 12 години

"СВЕЩЕН КОРАН" :СУРА 3.АЛ ИМРАН /РОДЪТ НА ИМРАН/- "За онези, които не вярват в знаменията на Аллах, наистина има сурово мъчение. Аллах е всемогъщ, въздаващ отмъщение." 4.- " Онези, които не вярват, с нищо не ще ги избавят от Аллах нито имотите, нито децата им. Те са горивото на Огъня." 10.- " [О, Мухаммад] кажи на онези, които не повярват: Ще бъдете поразени и събрани в Ада. И колко лоша постеля е той!" 12.Май само насилие има в Корана, аз поне така мисля,а?

86

Ястреб

преди 12 години

До 100 - Аз понеже учих в България, и след това в една друга държава, и след това още в една друга държава, и след това в още една друга, та сравнявам историческия материал в книгите и.... Едно мога да ти кажа относно историята, дето я учихме в България - бабини деветини, смесени с обилни лъжи, приказки и митове! Особено периодът на Османското управление..

85

Петър Николов

преди 12 години

до 96. Всеки учил, недоучил започна да привежда цитати от Евангелието без да е чел преданието на Църквата, а именно - св. Отци. Безспорно Христос донася нож. Нож, с който, заради истината измират хиляди и милиони. Хиляди мъченици са избити, заради своята вяра в Христос. Тези хиляди са сметнали, че дължат на Бога повече от живота си. Милиони измират като полагат живота си, за свободата на родината си (няма по-голяма жертва от тази, според Христос). А относно ножа, прочетете какво казва на Петър!

84

Анонимен

преди 12 години

"СВЕЩЕН КОРАН" :- "За неверниците има болезнено мъчение." 104.- "А който е неверник, ще го оставя малко да се понаслаждава, после ще го подкарам към мъчението на Ада. И колко лоша е тази участ!" 126.- "А които от вас отстъпят от религията си и умрат неверници, на такива пропадат делата и в земния живот, и в отвъдния, и те са обитателите на Огъня, там ще пребивават вечно." 217.

83

Мери

преди 12 години

А ти що не си ходиш в Турция? Върви другаде, чакай бе бабаит, това е моя земя и ако тей ми речеш во очи ше ти нагърмя тиквата.

82

Анонимен

преди 12 години

"СВЕЩЕН КОРАН" :СУРА 2.АЛ-БАКАРА. /КРАВАТА/- "...бойте се от Огъня, горивото на който са хората и камъните! Подготвен е той за неверниците." 24.- "Проклятието на Аллах е над неверниците." 89.- "И заслужиха гняв върху гняв. За неверниците има унизително мъчение." 90.- "...Аллах е враг на неверниците." 98.- "За неверниците има болезнено мъчение." 104.- "А който е неверник, ще го оставя малко да се понаслаждава, после ще го подкарам към мъчението на Ада. И колко лоша е

81

Проповедник

преди 12 години

И християните могат да са терористи:Марко 8:35 Защото, който иска да спаси живота си, ще го изгуби; а който изгуби живота си заради Мен и за благовестието, ще го спаси.Лука 9:24 Защото, който иска да спаси живота си, ще го изгуби; а който изгуби живота си заради Мене, той ще го спаси.Лука 17:33 Който иска да спечели живота си, ще го изгуби; а който го изгуби, ще го запази.Йоан 12:25 Който обича живота си, ще го изгуби; а който мрази живота си на този свят, ще го запази за вечен живот

80

Ястреб

преди 12 години

Мери, що така? Ако не ти харесва, че в България има и турци, и евреи, защо не се махнеш някъде другаде!? Само питам де.

79

Ястреб

преди 12 години

До 99 - Е, евреино, като ме обвиняваш в лъжа, не става ли малко....иронично. И, в коя свещена мюсулманска книга викаш се проповядва евреите и християните да се избиват!? Само да не ми увърташ!

78

Мери

преди 12 години

Знаете ли какво, турци и евреи - махайте се от България, не искам да виждам гадните ви мутри! Вървете да стреляте по юдейско-мохамеданско-свинските си *** и се карайте на друго място, ***.

77

До 94

преди 12 години

Извърташ нещата. Изброените от теб не са избивали на религиозна основа. По-голямата част от тях дори не са били християни. Ленин, Сталин, Берия са убивали за принадлежност към християнството.И не ми давай за пример Хасан и Брейвик, защото Брейвик е първо един, второ е доказан психопат, трето ще си изтърпи наказанието за това, което е направил.В същото време ислямските терористи са много, второ ги смятат за герои и трето със статут на герои техните семейства ползват куп привилегии. Кое е общото

76

ALLIGATOR

преди 12 години

Ястреб е тук вече не мога да се съглася с тебе за злодеите , лично по големи злодеи от турските еничари не знам , но и още нещо , имат си яка конкуренция , от самото си съществуване и създаване САЩ са избили толкоз народ колкото тия където ги изреди са хуманисти направо , така че по- полека с определенията , нито Сталин нито Ленин е хвърлил да си пробва атомна бомбо за кеф да види как се изпаряват човешки същества

75

Петьо-Евреи

преди 12 години

Е извиняваи турчино но ти пак лъжеш аз такова нещо не съм говорил никога че трябва да бъдат избити всички мюсюлмани това че исламът трябва да бъде забранен и мюсюлманите да бъдадт покръстени ако искаме да има мир във светъ си е неоспоримо а това че трябва да бъдат избити всички евреи и християни си е чисто мюсюлманска риторика която се проповядва от свещените мюсюлмански книги и мюсюлманските свещеници във джамийте!!