42

Анонимен

преди 12 години

Спасяваме чуждите банки01.02.2012, 01:14 Чуждите банки теглят пари от дъщерните си дружества у нас.През третото тримесечие на 2011 г. общото намаление на външните банкови експозиции в България се равнява на близо 3.5 млрд. лв., показват предварителни данни на Банката за международни разплащания.Почти половината от тази сума - 1 млрд. долара, е била издърпана от гръцки банки.

41

Анонимен

преди 12 години

И каква е ползата от тъпия газ?Та той пак ще бъде продаван в България на цени не по-ниски отколкото всички останали го правят.Таксите върху парниковите емисии допълнително ще обезмислят евентуалната минимална изгода.А замърсената природа?Кво става с тези силно канцерогенни вещества които ги помпат със стотици тонове под високо налягане в подземните води на страната?Или викате те като се омешат с земята и водата вече не убиват толкова много..И без това скоро ще откриват нов вид АЕЦ.Ние за газа ..

40

Анонимен

преди 12 години

колко трябва да си *** за да подкрепяш герб. отг.: много

39

Анонимен

преди 12 години

Скандални разкрития за това как държавни пари се влагат в частни банки направи бившият главен счетоводител на Инвестбанк Петър Маринов.По време на пресконференция в БТА той разказа как от сметките на вложители - физически и юридически лица, по нареждане на шефката на банката Петя Славова са теглени определени суми пари. С тези суми след това са увеличавани капиталите на Инвестбанк, изисквани от БНБ, купувани са имоти; инвестирани са в други бизнеси; купувани са гори в община Дулово със съдействието на кмета Митхад Табаков и други.Маринов разкри схемата, по която ставали кражбите - след като парите бъдат изтеглени от сметките, се открива ново търговско дружество с приближени на Славова, а в последствие се извършват предварително съгласувани търговски сделки. Ако даден клиент поиска да си види "как вървят" депозираните от него пари, софтуерът позволявал да се манипулират крайните салда, така че да не се забелязват разликите.По въпроса за това как държавата избира частната банка, в която да съхранява парите Маринов поясни, че всичко е въпрос на договорка. Идва протеже на даден министър, кмет или друга институция и се договарят. В замяна на това съответното лице получава определена сума пари.Близо един час Маринов отказваше да говори с конкретни имена, изтъквайки че всеки лесно може да научи имената на "прегрешилите", ако провери през 2008-2009 година кой е оглавявал ведомства като Министерство на отбраната, правосъдното министерство, социалното министерство с всичките му подразделения, НЕК, АЕЦ Козлодуй, Летище София.

38

Анонимен

преди 12 години

Тук казвате,че всички били комунисти и т.н.,а какви са ГЕРБ,пребоядисани комунисти и седесари...всички си гледат интереса,и гледат да са добре,а за народа никой не мисли.Крадат ни,лъжат ни и ни мачкат,това е истината

37

оП

преди 12 години

България е на последно място по платежоспособност в Европа,някои страни от третия свят са по-добре от нас!!! Намирисва ми на 97-*** година...:)

36

PENE

преди 12 години

Мили , неграмотни герберчета !Веднага сдайте властта и никой няма да ви атакува !Даже ще ви поздравим , че ни спасявате от присъствието си !Прости хора - не ви ли е ясно , че когато от вас зависят съдбите на всички ни , все ще има недоволни !? И че по начина по който управлявате , ще ни е трудно да ви похвалим за нещо !

35

мами

преди 12 години

Измисляте сямо глупости Не гледате хората да работат навсякъде спирачки Сега гаражите са виновни Работим за едно парче хляб

34

оП

преди 12 години

Това какво говори??? Народа е гладен! Караме е на хляб и боб и да се разсейваме си пускаме по някое филмче,слушаме си музика,а сега и това ще ни отнемете...

33

wiktor

преди 12 години

Опозицията е съставена от комунисти и национални предатели. ГЕРБ трябва да са железни и непоколебими срещу тях!

32

Анонимен

преди 12 години

Ще ви плюят направете един референдум за Костов дали да бъде в парламента изобщо.

31

Ромпетрол

преди 12 години

Бензин и дизел с нови цени от днес.Хора нама ли да има протести вече?

30

Roni

преди 12 години

Айде кажете, колко процента от БРУТНИЯТ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ формират банките в държавата ни? Нищо не формират ами само грабят грешния глупав избирател за да му е топло на ГЕРБ. Защото всъщност бившите социалисти, царисти и ДЕПЕСАРИ сега са ГЕРБ и защитават банковото лоби грабителство чрез Дянков и Борисов.

29

Анонимен

преди 12 години

Махнете некадърника Трайчев и няма да ви плюят.

28

стига

преди 12 години

22 ГОДИНИ МАФИОТСКО РОБСТВО,СТИГА!!!!

27

Анонимен

преди 12 години

Костов да си спомни и Сапио!

26

до 19

преди 12 години

Ще я въртия, 7млн. държава е едно американско село бе. Ти с тях ли ще се мериш. Другите като въртят опашката пред Путин видяхме до къде я докарахме.

25

Анонимен

преди 12 години

Костов да си спомни Балкан, Кремиковци, Гад Зееви и тогава да приказва! По - продажен политик няма! И Доган е цвете пред него!

24

:)

преди 12 години

Ами защото навсякъде се дъните - логично... :D

23

gtf

преди 12 години

до 15човек трябва да се учи от грешките си - не да ги повтаря... ***