367

Анонимен

преди 12 години

Отдавна трябваше да се забрани на хора с основно образование и истерици да се месят във взимането на решения. Костов е прав.

366

sopol

преди 12 години

аз помня как костов даде зелена светлина за коридор и бомбандировки над сърбия. *** в резервати

365

ФАШИСТ

преди 12 години

е този *** , винаги е вървял срещу народа , шматка се като луноход в неизвестна посока. В следващият парламент ще бъде изчезнала единица или ОО. Такова мрънкало не се понася.

364

LOL

преди 12 години

Не,само това не,моля ви се. Гледайте филма "Gasland",за да видите за какво става въпрос.Първо Chemtrails,сега само шистовия ни газ липсва. МОЖЕ и да НЕ сте съгласни с мен,но това с шистовия газ за мен (при започване на изследвания) е все едно-изкуствен геноцид.Г-н Костов споменава,че няма да има замърсявания ако не се пробива по-дълбоко от 2500 м.,е водата във Венецуела се е заразила от пробиви на 1600 метра,която е и минималната дълбочина за т.н. "хидравличен удар".

363

До 398

преди 12 години

Много добре го каза, браво! Тук някакви измислени и платени "зелени" само грачат за щяло и нещяло. А манипулативния и ограничен народ подема с охота техните лозунги и всички вкупом реват заедно против шистовия газ! Знаят незнаят - дай да сме против и да ревеме неистов яко! Хахаха Защо пък никой от "ревящите" не извади доводи, че технологията е наистина опасна? Но черно на бяло, а не че е чул от някъде, че било еди-какво си... Седнал някакъв селянин от Добруджа, да коментира технологии... Хахаха

362

Анонимен

преди 12 години

Нагъл,мръсен,грозен,лъжлив,крадлив,продажен,корумпиран,алчен,властолюбив,безсрамен и коварен ***

361

Анонимен

преди 12 години

Група предани американски агенти и купения им слуга (Трайчо) се провалиха. Затва Уорлик пръкна в ръкава си и извади фалшиво Асо (Костов).Когато човек е напълно зависим и за пари е готов и майка си да подаде, може след едно обаждане по телефона, от съответния пръчител, да изпълзи на трибуната на Народноо събрание и ни лук ял, ни лук мирисал, да дрънка глупостите, които изреди Костов.Костов се доказа, като *** и ветропоказател, стига вятърът да духа от американското посолство.

360

outsider

преди 12 години

Предполагам, че американският посланик е инициатор на това връткане. Упълномощили са го да плати и за това, както за спирането на енергийните проекти с Русия.

359

До 407, Добруджанеца

преди 12 години

Кой ще ти трови земята бе? Ти ли направи проучване, за да плямпаш, че някой ще ти замърсява? На 2 км под земята са сондажите и то не във вододоайни райони! Кога пораснахте - кога станахте специалисти по всичко! Всички сондажи се извършват след оценка за околната среда! С този газ може да сме много по-малко независими и с по-ниски цени на газта! Но промитите ви мозъци от един клип в тубата явно чудеса прави!!! Плащайте сега на руснаците по една торба с пари за газта и си трайте поне! Пфуууу...

358

до 416

преди 12 години

Концесия за добивЧл. 34. (Изм. - ДВ, бр. 70 от 2008 г.) Концесията за добив предоставя право на концесионера:1. да придобие право на собственост върху видовете добити подземни богатства, за които е предоставена концесията, в съответствие с условията на сключения договор;

357

1

преди 12 години

Ами той това прави от 1990 г. - постоянно се врътка...Врътне се първи път - ммм интересно, врътне се втори път...хубаво е...и после започва да се врътка професионално - хем приятно, хем доходно.

356

Анонимен

преди 12 години

Кой па му даде на тоя *** труп пари, та реве пак?

355

тцЪ

преди 12 години

г-н Костов, моля Ви не се излагайте повече

354

Българан

преди 12 години

Костов работи активно за да получи някое топло професорско място в някой държавен университет в САЩ, че на следващите избори я влезе в парламента, я не! Я го вижте как Филип Димитров с комунистическото си правно образование преподава в САЩ. Какво преподава? Само той си знае, явно си получава версиите от премиерството си!

353

Анонимен

преди 12 години

413Газта е българска - винаги ! Концесионера получава право да я изкопае, за което му се плаща. Не му се плаща газта,защото не е негова.

352

ДО ШЕФА НА ПАРЛАМЕНТ

преди 12 години

На тази партиина секретарка ,да не му дават думата във Народното събрание . Да му направят заплатата по ниска от на чистачките , от както е ДЕПУТАТ нищо смислено и полезно не е казал или направил . Вреден безполезен *** .Глупав интригант как не разбра че го разкри целият народ ,да вземе да се засрами и да спре със тия евтини чалъми

351

Анонимен

преди 12 години

А Костов е ***, изучил се по времето на бай Тошо и "прогресирал" заради тепегьозлъка и кражбите си.Той и майка си ще продаде ако му дадат добра цена.

350

Анонимен

преди 12 години

Абе ***, нали като дупчат Шеврон газта ще е вече американска.Вие *** ли сте или се правите на такива?Няма българска газ, няма ниски цени. И кой ви каза, че руснаците не дупчат за шистов газ в България? Тези в Рогозина какви са?То бива тъпотия и първосигналност .

349

стефан

преди 12 години

много студ бе,замръзна ми *** от тези бири(то пък един ***)

348

Анонимен

преди 12 години

тоя няма ли жена и деца да го хванат за ръката и да го заведат у дома,да го скрият,да не се излага