175

Анонимен

преди 12 години

Лиляна Димитров са я застреляли нейните другари защото е правила ревизия на партийната каса

174

Обичащ комуните

преди 12 години

ах, защо нямаше закон за лустрацията, щяха да псуват сега мръсните *** ***, ама де тоз късмет не го направиха нали за тяхна изгода, да да могат сега свободно да плюят, че макар и с голямо закъснение все пак се отдава почит на когото трябва, защото гоцето и това не направи, нарочно го изписвам с малка буква, като за малък човек.

173

Анонимен

преди 12 години

по време на НъРъБъ хората бягаха през границата през телени ограждения с високо напрежение, минни полета, преследвани от кучета и застрелвани като кучетащо не ходите да разправяте за хубавото време на соц-а в някой гей бар където ще ви изслушат преди да се позабавляват с вас

172

сд

преди 12 години

Аама аз какво ви казвам те тия *** с кръв са я взели тази власт през 1944г и от тогава са си на власт,това СДС ДПС ГЕРБ ала бала театрални постановки никога не са пускали власта червените престъпници нали видяхте досиетата 90% от депутатите са били членове на партията а повечето са били и доносници и агенти

171

До № 215

преди 12 години

А паметниците на загиналите *** 1923-1925година и по време на т.н "съпротива", нали пак са на жертви, на хора подведени от съветската, коминтерновска пропаганда или откровени крадци, изгонени от домовете си и станали шумкари! Все жертви, не герой, защото не можеш да вдигнеш оръжие срещу законно избрана власт. Това е престъпление.

170

до № 213

преди 12 години

..."Комунизма е най-добрия и справедлив строй"... Кое му е доброто, че всички средства за производство са във властта на шепа хора? Преди на Политбюро на ЦК на БКП, сега в техните деца и внуци? Кое е спрамедливото? За Станишеви и сие над 136 кв.м. апартамент, с два гаража, на пъпа на София, а за другите? Тава ли е твоята справедливост? Едните с права, малцинството, а мнозинството само със задължения и преди и сега! И сега е комунизъм, не е хубаво сега, както и преди!

169

какъв народен съд,бе

преди 12 години

....СБОР ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***, ПИЯНИЦИ И ПРОЙДОХИ---ПОД ЗАЩКИТАТА НВА РУСКИТЕ ВОЙСКИ .....ПРАВЕХА МИТИНГИ И СЪДЕХА ОТ БАЛКОНИТЕ НА СЪВЕТА../общината/....а , пияната тълпата отдолу ......реве, на всяко прочетено име :..."СМЪЪЪЪЪРТ"....ТОВА ЛИ Е , ТВОЯТ "НАРОДЕН СЪД", БЕ.................... ПРЕСТЪПНИК, комунистически...???!!!

168

Димитрова до 202

преди 12 години

Исках да подчертая, че няма "наши спомени"! И не ми харесва да се опитват да ми ги вменяват за отвличане на вниманието от реалността. Всеки има свои спомени! Както има и огромна разлика от "комунист" до "комунист".А мозъкът ми не е промит, защото разумната част от живота ми протича в пост-социалистическия период. Няма ли да отмине най-сетне модата на платеното нагрубяване в новинарските сайтове?! Все се надявам на разумна дискусия с учтив тон...

167

сд

преди 12 години

Е тука ви видях колко е червясал този сайт с комунисти,я ми кажете вие срам нямате ли бе

166

най-известната жертв

преди 12 години

Плевнелиев почете жертвите на комунизма, в това число и най-известната - Адолф Хитлер.

165

откраднатия кръст

преди 12 години

На снимката: плевелът на фона на откраднатия от Антоан Николов кръст от гробището в Гинци! И откраднатия кръст ли е жертва на комунизма?

164

Крис

преди 12 години

До всички , които наричат избитите от народния съд- интелектуалци. Това ли са интелектуалците, които ни вкараха в 3 национални катастрофи?! Това ли са интелектуалците, които без съд и присъда са разстрелвали деца и младежи?! Това ли са интелектуалците, по времето на които народа е умирал от глад , заврян във фабрики , работел по 16 часа на ден , без оглед от възраст и пол , дори 6-7г. деца са работили?! Това ли са интелектуалците, които в тези моменти на глад са правили балове и оргии в София?!

163

хамелеон

преди 12 години

Когато пожарникарят беше член на БКП, псуваше империалистите, а сега, като новоизпечен антикомунист, псува комунистите.

162

ANONIMEN

преди 12 години

Изкам да знам като сме толкоз пишман демократи, защо в САЩ няма затвор за геноцида и избиването на индианците? Защо няма наказани за расизма и дескриминациятя над ***? А да, забравех те са на по-ниско стъпало в развитието си е а тяхното не се вижда. А уж се учиме от тях. а 185-Димитрова, е права. Не знам какво хубаво сме видели от 23 години насам-не броя депутати, министри и техните колеги крадци и мошеници.

161

за 184....

преди 12 години

....такива комунистически *** и открити мекерета и продажници на Москва/като тебе/ , моите родители са ги избивали в името на МАЙКА БЪЛГАРИЯ...без да им мигне окото, дори!НИКОЙ НЕ ОБИЧА ,ПРЕДАТЕЛИТЕ ----ДОРИ И ТЕЗИ НА КОИТО ...ПРЕДАВАТ!Гордея се разбира се, с моите родители ....готов съм да им продължа делото ,ако се наложи!ОЩЕ С ИДВАНЕТО СИ НА ВЛАСТ---КОМУНИСТИТЕ ИЗБИХА БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ..237хил.човека!ИСКАШ ДА ИЗБИЕШ...300х., нали...???Аз съм скромен---само ще си отмъстя за родата!

160

квадратен комитет

преди 12 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Плевелът е бил член на БКП. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито С2 (Симеон втори), нито Доган са били членове на БКП!

159

240

преди 12 години

да де, тъкмо като избухна демокрацията и почна драстично да намалява населението ...и за 20 г. намаляхме дето казваш с 2 млн, а в следвашите 10, с още 1 ще намалеем, от демокрация пак - а твоето поколение ще си жени децата за ромчета, щото няма да има българчета

158

сд

преди 12 години

Абе червена *** не се правете че до 89 било добре после демокрацията видиш ли станало зле от 1944 г досега не сте пускали власта заради вас България намаля с 2 милиона Българи,вие сте за трепане всичките до един,много правилно са ви преследвали по времето на царя само трепане за вас гадове мръсни

157

Анонимен

преди 12 години

жертвите на демокрацията в последните 22 г. са многократно повече, и се увеличават лавинообразно, тях няма ли да ги почете също ?

156

Анонимен

преди 12 години

дядо му сигурно се е обърнал поне 5 пъти в гроба си