73

Анонимен

преди 12 години

Браво на съдиите! Скоро, много скоро ГЕРБ ще плаче, а техните *** фенове, ще се скитат пак като гладни кучета!

72

ФЪФ--Бг---

преди 12 години

ФЪФ Бг ще има правосъдие ,когато и потърпевшите започнат да ----"ДАВАТ",КОЛКОТО ----ОБВИНЯЕМИТЕ !

71

КУКУРУКУКУУ

преди 12 години

СЛЕДВАЩАТА АКЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА Мирослава Тодорова, ЗАЩОТО, ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА НА ВСИЧКИ ТЯ УСПЯ ДА ПУСНЕ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, ЛИЦЕ ОБЯВЕНО ЗА ИЗДИРВАНЕ С МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ПРИ ТОВА ОТ ДРУГА ДЪРЖАВА! СТРАННОТО Е ЧЕ ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ Е ОТДАВНА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНО, И ОЩЕ ПО СТРАННОТО Е ЧЕ АДРЕСА НА КОЙТО Е ПОСОЧЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ВЪПРОСНИЯ ДОМАШЕНВ АРЕСТ Е ВСЪЩНОСТ ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ, КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО!

70

Старшина Ушев

преди 12 години

Готвим се за акция М.И.Р.О.С.Л.А.В.А

69

БГ Съдия

преди 12 години

Да заличим герберите ! България на съдиите !

68

....?

преди 12 години

Защо се правим ,че не се отнася за нас ....?Всичко в една държава ,зависи от самия народ!Това е единствената истина !

67

Анонимен

преди 12 години

Бандитчета начело с Трактора,агент Гоце,Марин и други видни лидери са поели пътя на дескредитиране на правителството...23 юли 2008 г.сряда Европа за първи път спира 560 000 000 евро по САПАРТ-/пътна мрежа и инфраструктурни проекти/мотиви корупция и отклоняване на данъците на Евроданъклоплатеца за финансиране на кампанията на агент Гоце,не справяне с организираната престъпност и корупция..На Герб разблокира субсидиите и до 2013 год усвояваме 13 милиарда,а до 2020 г.още 16 милиарда..

66

прасчо

преди 12 години

Ми да скачат.....А най-добре е да скочат срещу себе си и да разкарат,мършата в стадото си......че то не остана читав съд !!!! Навсякъде те гледат в ръцете и джоба....пък и кантарите им все по-тежко теглят справедливостта

65

Анонимен

преди 12 години

Кога ще има акция М.И.Р.О.С.Л.А.В.А.! ДИКОВ ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ БГ,СЪД?

64

Анонимен

преди 12 години

БРАВО ЦЕЦО! Мачкай престъпниците и техните ортаци в червени тоги, които за това, че постоянно пускат престъпници, изнасилвачи, убийци и всякаква *** взеха 13-та заплата, щото Лазар Груев орева орталъка, че съда заслужавал тези пари виждаме колко ги заслужава. По-скоро заслужават да лежат в една килия с дружките си престъпници, защото реално и те са такива, щом като по време на процеса вземат страната на престъпниците и ги оневиняват! И какви са тия условни присъди, на Запад мисля че такова

63

GAZ

преди 12 години

ХА ХА ХА много са докачливи нашите съдий но и много имотни МАЙ

62

....?

преди 12 години

До като в Съд. система ,съществуват термини ,като:"Споразумение",......ще духаме супата !

61

Анонимен

преди 12 години

69-ти като теб лопатари много.*** пъпчивко такъв.Няма да разбираш от право като гледаш филмчета.*** на някое от знаковите дела и погледай, послушай пък тогава се изказвай толкова компетентно.

60

до 65

преди 12 години

Искаш ,ама няма ,....пострадалите не "ДАВАТ"---НИЩО!

59

Анонимен

преди 12 години

Като излезете от форумите и потърсите сметка пред парламента,пред съда,не един или двама,не 100 000 хиляди,когато се съберете всички.Тогава ще дойде и времето на България гражданите да взимат решенията.Иначе ще си седите още 100 години тук и пак ще ревете,а те пак ще ядът кюфтета!

58

5

преди 12 години

Тая дето се чуди дали иска да съди Цветанов за клевета,щото и каза че е обслужвала организираната престъпност....Забавила 58 дела...не едно,не две ,не три,не 10...а 58.И с цялата си наглост излиза и говори че щяла да съди.......Еми аз ако закъснея 58 пъти за работа и отида и недоволствам ,че искат да ме уволянт или ме клеветят,това не е ли НАГЛОСТ в безумни размери??????

57

Филчев

преди 12 години

В българскит съд по знакови дела,който не спазва закона на мафията -разстрел.Омертата повелява -не чух,не видях и ....забравих...

56

Анонимен

преди 12 години

В България съд НЯМА! Има една сбирщина ненаядени ***!

55

Анонимен

преди 12 години

Искаме справедливи присъди за бандитите,а не съдийките,като ги лепната *** по челото да спазват закона на мафията-не чух,не видях,не разбрах...

54

2

преди 12 години

По времето на Станишев МВР значеше Маджо вика Румен,и оня кавал излизаше да се обеснява ,че не се бил срещал с Маджо във Виена,или пък др.случая защо му е на куйович да лъже че са го вкарали в затвора като в спрял да плаща на Петков ? Или пък др.случай дето тоя царвул Р.Петков обясняваше ,че се срещал с братя Галеви щото нямал навик да сяда на една маса с *** и пульо.....Не искам това недоразумение Р.Петков да влиза в власта,ще гласувам за ГЕРБ..