58

Bubbles

преди 12 години

Дими е страхотен човек, а тези дето сипете обиди по негов адрес очевидно не го познавате, така че по добре си запазете злобата за вас!Пожелавам му да се оправи бързо, защото добрите хора като него стават все по малко за голямо съжаление.

57

Крачун Шопа

преди 12 години

Божеее,Божеее,тук е пълно с *** бе...!

56

Анонимен

преди 12 години

Не съм ***, не съм и гербер. Макар, че тези, които мразите герб, или не ви е чиста работата, или сте неудачници, мечатещи бай Тошо пак да се върне. Или пък си мечтаете някой да ви обърне на задна, ама ви е страх да не посрамите родата, затова превръщате нагона в злоба. Когато на човек му се прави секс, а не прави, започва да злобее.

55

до 77

преди 12 години

Значи си скрит ******* и явен ГЕРБ****...Цъкай,цъкай.Вие мутро-милиционероте друго и не можете.

54

Анонимен

преди 12 години

Всички, които го обиждате сте душевни мъртъвци!

53

до 60

преди 12 години

Астрологът Иван имаше съпруга и дете! Баташов пък имаше други проблеми, но не и СПИН. Августин не го знам. Бъркате простите гейове, с тези, които са големи хора! Големите хора знаят как да се пазят. А такива селяни като вас можете само да им дишате прахта на тези хора! Цял живот ви е яд за това, нека ви е яд и за в бъдеще! Кефи ме да ви гледам злобни и побеснели мишоци.

52

дo 74

преди 12 години

Аз цъкам минуси и не съм ***. И са кво правиме?

51

У Р А А А А А ! ! !

преди 12 години

Един чист ГЕРБераст по-малко !!!

50

Георги Йовков

преди 12 години

Отец, желая ти да се възстановиш бързо и безпроблемно!! Дано Господ е с теб!! От приятелите!!!

49

Анонимен

преди 12 години

Ам'че кво-един *** по-малко,голям праз!Сакън да не умре някакъв хормонален сбърканяк!Прави ми впечатление,че тук е пълно с *** дето само цъкат минуси на тия дето пишат и се изказват против ***!ДОЛУ ***!

48

за 72

преди 12 години

Ти ли си хамстера ? Виждам че нещо се кефиш...

47

chicago

преди 12 години

Цял живот го кара на командно дишане.

46

БРАВУС

преди 12 години

И тоя се одрищи,както може да се одриши само един голем ГЕРБераст.Кой ли ще е следващия...мъж ?

45

да-да,ама не

преди 12 години

Като истински мъж и ГЕРБераст другаря Дим Дуков е с широко отворена уста и с още повече отворено дебело черво...Господ здраве да му дава.Да живеят ГЕРБерастите.Бъдещото на човечеството минава през тикви,пъпеши,мутри,милиционери и истински мъже...Да живее БОКОВИЗЪМА-МОМУНИЗЪМА ! ГЕРБ=БКП !!!! Ура другари,ура ! БКП/ГЕРБ/ е на всеки километър...

44

до 53

преди 12 години

".... Когато става въпрос за здравето, е излишно да се коментира сексуалната ориентация на човека...."---------А когато сексуалната ориентация уврежда здравето, тогава какво правим???

43

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Къде е апендиксът на дим дуков?Като влезеш в дясно...

42

LZ1DJ

преди 12 години

Напишете в гугъла : доц. Николай Недков хирург. Загубих му номера на ГСМ-а. През 2005 и 2006 г. на два пъти ми спаси живота. Намираше се Ямбол. Сега не знам къде е, но е голям специялист по коремна хирургия.

41

Доктора Ох-боли,боли

преди 12 години

МЕДИЦИНСКА ЕПИКРИЗА:На пациента явно са му разкъсали дебелото черво(***)вследствие на жестока анална пенитрация(проникване) с голям и обемист предмет-обикновено е член(penis).Възможна е и анална пенитрация с чуждо тяло-много дебел вибратор,предизвикващ разкъсвания в коремната кухина и червата.Възможно е и дълбочинно проникване на вибратора с невъзможност за изваждането му.Такова изваждане се извършва само по оперативен път.Ренгеновите изследвания ще покажат...

40

до 62

преди 12 години

Не така ! Въпреки всичко това е жив ЧОВЕК. Не се живее със злоба.

39

Hitler

преди 12 години

Един *** по-малко на този свят !!! Ред е на Евгени