58

Анонимен

преди 12 години

То е ясно, че и той е в кюпа, но възрастта му позволява да каже неща, които друг би премъчал. Всичко което каза, беше горчива истина за българите, които в началото на прехода тръгнаха с доста найвни представи за това което предстоеше.

57

xaxa

преди 12 години

brawo chicho Filchev pak gi prawish na 2 stotinki

56

palechka

преди 12 години

Моля, не забравяйте кой направи Филчев главен прокурор на РБългария. Сега да чувате нещо за връзката на Иван Костов с Филчев. Може и да се прави на луд, но основната вина за назначаването му носи правителството на СДС. Главният прокурор на държавата има най-голям достъп до информацията, касаеща престъпността, олигарсите и политическите игри.

55

един от нас

преди 12 години

След интервюто с г-на по Нова Телевизия ,разбрах за жалост колко е прав .Това ,че политиците се опитват да го представят в черна светлина ,означава само едно -"НЕ Е УДОБЕН ЗА ТЯХ И СЕ МЪЧАТ СЕГА ДА ГО ОМАСКАРЯТ".Погледнете още веднъж записа на предаването и ще се убедите сами .

54

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

VSEKI BIVSCH BOKSIOR STRADA OT TAZI BOLEST...KEVUM SEPTUM PELIKIDUM...

53

bg

преди 12 години

POZDRAvi na vsi4ki priAteli ot bsp....vijdateli zad kakvi goveda zaztavatE ...i ako o6te ne ste se opomnili ,,,gospog da vi e na pomo6T.....dano ne xvanete AMNezia i vie ,,,JAL MI E ZA VAS I DECATA VI ,,,ZASRAMETE SE ,,,NE STE VINOVNI VSI4KI

52

Анонимен

преди 12 години

Голям гавър си направи Филката. След като каза добри думи за Б.Б, разказа за Сенека, как се е мазнел на Нерон , за да не му резнат главата. Брутален е.

51

Анонимен

преди 12 години

Нищо не знам, а и каквото знам, го забравям. Веднага".Рулз! :))) Чка ме кефи как си прави смешки с всички. Евала на дядката : )

50

Филчев

преди 12 години

Мижитурки, мравки бедни нещастни! Колко сте смешни в опитите си да разгадете ребуса. О, плиткоумни бедни мизерни наивни скотове, що не изгледате един филм на Скорсезе например? Бих се поласкал от вниманието и респекта Ви, но е под достойноството ми..Простосмъртни, слепи овце да ми ръкопляскат..Все пак благодаря, овце, блеете в ритъм!

49

ПЕТЕЛ

преди 12 години

БОЖЕ! АКО СЪВЕСТТА МУ ПРОГОВОРИ...... И ЗА ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ГО ОСЪДЯТ??? СИГУРНО ЩЕ ВЛЕЗЕ В РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС ЗА НАЙ ВИСОКА ПРИСЪДА .... НАД 1000 ГОДИНИ!!! СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА МУ Я ДАДЕ!!!

48

Сашо

преди 12 години

Това не са думи на нормален човек. Този явно не е нормален.

47

breneke

преди 12 години

Филчев или е много хитър,че да не бъде'" изпръскан" се помазни на Бойко,като го похвали,или е затънал в екстрементите до шия.Но...след като знае много неща за прехода и за "Балканската" приватизация,а определено знае,той е длъжен да съдейства на разследващите.Ако го бяха привлекли като обвиняем,има право да мълчи.Но сега като свидетел трабва да пее,защото е един от съучастниците на прехода.Според мен трябва да бъде защитен свидетел , за да не го потопят целия във WC...

46

поля до 63

преди 12 години

И ти си един сляп,..дано до ракията си стигаш поне

45

Анонимен

преди 12 години

GLEDAH GO DARJA SE V NEGOVIQ SI STIL IMA MNOGO V GLAVATA SI HI4 NE E ....NO TOI SI ZNAE

44

поля

преди 12 години

Филчо е един от главните клоуни на онова за което реват противниците на сегашната власт. Прави са, мнооооого е дОбър..сега настава скука..Мам'ка му, тия ли хора са били наша власт, справедливост и гаранция за нормален живот??? Каква гавра, разстрел за наглите безочливи клоуни!

43

Анонимен

преди 12 години

Беше готино тази вечер! Сега чакаме отговора на мафията, която е на власт!

42

Анонимен

преди 12 години

Безскрупулен мафиот без никакви задръжки е тоя нагъл ***!

41

Анонимен

преди 12 години

Ха, ха, ха, това са кадрите на ЦК на БКП, от номенклатурната листа - там са Филчев, Станишев и баща му, Първанов и много други недоразумения на природата.

40

ТТТ

преди 12 години

Само мога да кажа,че Филчев мина като валяк през Ризова,тая дори не се усети как я унижава-евала!

39

Анонимен

преди 12 години

Филчев направи на пух и прах цялата пасмина и най-вече мафията ГЕРБ!