70

Анонимен

преди 12 години

е не гонете цецко той толкова си може

69

Анонимен

преди 12 години

Значи като има успехи - Цуцо обира лаврите, като се издънят тъпите милиционери генсек-а (Калин) е виновен... Стар начин на работа в милицията... явно стар милиционер нищо ново не може да научи..

68

Луцифер

преди 12 години

,,И така щяхте да стигнете до този сайт,,.Не сме ***.То от сайта започна и го знаете прекрасно. А Наказанията са малки,защото вината на наказаните е само тази,че са изпълнили заповедта на Големият ЦЦ. Има едно предаване ,,Говорещият глупости,,. /май беше ,,с кучета,все тая/.

67

реален

преди 12 години

Трябва да се раследват взамотношенията на Иса бесоолу с окръжния директор на " РУК СТАРА ЗАГОРА"ЗАЕКОВ, също така и всеки месец внасяше по 100 000 хиляди лева в централата на ДПС,мародерстваше спрямо месното население в село АЛЕКСАНДРОВО ОБЩИНА Павел Баня, и повторна раследване в селата Осетеново, и Алексанрово за незаконната сеч на горине там, както се шегуват месните хора че фирмите на Иса Бесоолу, са се специалезирали в правенето на самолетни писти в гората която секат и незаконната мудипло

66

Анонимен

преди 12 години

Докато беше Главен секретар на МВР станаха над 130 поръчкови убийства и нито едно не беше разкрито.Голяма отговорност ,

65

иван

преди 12 години

На тоя само кофражи му се мотаят в главата празна.

64

Анонимен

преди 12 години

Като пипат здраво да не подбират ами то какво през последната година сме свидетели на много случай в които гледат отстрани явни престъпления и не се намесват защо има двоен аршин .Защо някои хора с по тъмен цвят на кожата не ги пипат въобще каквото и да направят .Народа е пропищял от престъпленията им и нищо не се прави по въпроса .

63

БАНАК

преди 12 години

МНОГО Е ПРАВ ПРЕМИЕРА, ЗА ДОБРА РАБОТА ГОЛЯМА ПОХВАЛА ЗА ЛОША ГОЛЯМО НАКАЗАНИЕ.

62

гербер-дс

преди 12 години

сега цялата власт е у нас герб а ние сме бившите комунисти,партиини и комсомолски секретари,агенти на държавна сигурност,мутри и мафиоти от вис и сик,или живковото цк на бкп.бойко е агент нае държавна сигурност с псевдоним буда.тои смело върви по стъпките на своя вожд и учител тодор живков.ние от герб щте построиме живковия коамунизъм.ние само заблуждаваме запада,че сме с тях а в деиствителност работиме с русия и руската мафия.герб е живковото цк на бкп и ние сме комунисти и агенти на дс-буда...

61

Анонимен

преди 12 години

Ами те могат да продават цигарите по Интернет. И тогава щяхте да стигнете... до това, че това момиче има такъв сайт. Щяхте да докладвате на министъра и щяхте да бъдете сто пъти по-внимателни, защото знаете, че това ще доведе веднага до политически отзвук, ако са такива хората" - Хайде бе не са ги проверили и не знаели за сайта !

60

ambrilo

преди 12 години

От вола до последният селски милиционер - всички са за панделата?***, дембели и рекетьори!

59

гацо.

преди 12 години

Когато бил главен секретар поемал отговорноста за всичко.А сега г-н Борисов ще поемете ли отговорността за това което говорите и правите.

58

Темерут

преди 12 години

Е, браво, бе Бойко! Чак сега ли ти лъсна цялата некадърност на родната полиция? До сега, къде бля, бе? Всъщност Цецо, да го *** е за... а, бе за уволнение си е! Не знам, как още е министър тоя!

57

Nobody

преди 12 години

Значи, за да не ви млатят при задържане - правете си сайтове, тогава ще са по-внимателни.

56

do Kalin !

преди 12 години

kALINE BADI MAJ I OSTAVI TIKVATA DA SE OPRAVQ SAM S NEGOVITE GLUPOSTI !!!

55

molq?

преди 12 години

togava kogato ti be6e sekretar ti be6e vinoven ministara ili zabravi tazi podrobnost?

54

pege

преди 12 години

Дилемата е голема кой ше е изкупителната овца цвъц или калинчо. Май оня несретник заспал облечен като манекен без мнение ше го отнесе

53

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ТУКА БОЙКО СЕ ИЗХВЪРЛЯ. ЗАВИЖДА НА КАЛИН ГЕОРГИЕВ. ЩОТО Е ПО ДОБЪР ОТ НЕГО. И КАЛИН СПАСИ *** НА БОЙКО ПРИ КАТУНИЦА. ЩОТО И ЕДНО МОМЧЕ ОТ АГИТКАТА ДА БЕШЕ УДАРИЛ И С ПРАВИТЕЛСТВОТО БЕШЕ СВЪРШЕНО. ПРОБЛЕМА НА КАЛИН Е ,ЧЕ Е ПО ДОБЪР КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ОТ БОЙКО.МНОГО ПО ДОБЪР.ПЪК И БОЙКО ТИ ВЕЧЕ НЕ СИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ,ГЛЕДАЙ СИ ПОЛИТИКАТА КЪДЕТО НАИСТИНА СИ ДОБЪР.

52

възмутен

преди 12 години

Калинчо, бягай от тази система! Не уронвай авторитета си! Подай оставката си и *** там, където мислиш, че ще си вършеш, както трябва работата! Тези управляващи не заслужават такива като теб да поемат отговорност за неща, за които лично те трябваше да го направят!

51

ай

преди 12 години

До 35:Прав си но отчасти.Беше стратегия на Борисов за политическа си кариера.Снемаше се придружаван от екип-телевизии,***, след успешна операция на детективите от екипи на РДВР и ОСС извършили гледите,претъпсванията.Всичко си преписваваще на мъдрата си оперативна работа.Опука един психопад с гранномет,РПГ,че чак Петканов се видя в чудо,какво да казва на партньоорите си от ЕС.Но на мутренските убийства не се явяваше.Типично по пожарникарски ,което и сега продължава като Премиер.