155

Анонимен

преди 12 години

О, Ужас! Искат от пушчачите да направят по-нормални хора. То по-лесно е да научат *** да работят.

154

до 156

преди 12 години

Хаха, и като те убие пушача, ще те изпуши ли какво? Защо да те убива? Вие сте наркомани - от най-страшните, тези които не признават нищо друго освен блужденията на болните им мозъци. От тези, които искат всичко да им е наред на тях, без значение какво искат или как се чувстват другите.

153

Анонимен

преди 12 години

Значи аз съм съгласен пушачите да си пушат където си искат и колкото си искат с едно единствено условие - дима от цигарите им да не стига до хората.

152

Анонимен

преди 12 години

Според пушачите излиза, че всеки има право да си пърди колкото си иска и където си иска, защото така му се искало. Пак според пушачите всеки може да прави всичко, защото така му се иска - примерно да убива, да бие, да изнасилва, да педофилства и т.н. Такава в логиката ви пушачи.

151

Анонимен

преди 12 години

на това му се вика лицемерие като толкова е вредно да забранят цигарите въобще да се произвеждат и продават , да ама не милиционерската *** ще загуни много от акциза !!!

150

Анонимен

преди 12 години

В Чехия е забранено да се пуши почти навсякъде където се събират хора. На автобусните спирки също. Но като погледнеш ЗАД спирката - ужас. Два пръста фасове. Единственото безопасно място /дето няма да те глоби полицията/ е пред заведенията. Нали вътре е забранено да се пуши и отпред са поставили големи пепелници на масичка или метално кошче за фасове. Там може. При това положение и при цените на цигарите, най-добре е да ги отказваш.

149

ДО 158

преди 12 години

Е, то какво им е нормалното на ЕС? И защо смяташ, че един съюз или съкращение определя кое е нормално и кое не.

148

До 151

преди 12 години

И как точно ти навлизам в "собственото" пространство, когато съм в градинката?!

147

възпитан пушач

преди 12 години

Възпитан пушач няма!те го на ловът на вещици в действие - заклеймявай и унищожавай, докато останеш сам.

146

пушач

преди 12 години

до 151 прав си но и пушача има право на лично пространство на пръв поглед въпроса които е поставен изглежда лесно разрешим но не е така трудно може да се намери компромисен вариант за да може и едните и другите да са доволни единственото решение е абсолютна забрана на цигарите докато искат пари от акциза върху тютюна някак си не върви да ограничават потреблението няма как да стане хем вълка сит хем овците цели

145

marsi

преди 12 години

Разделяй и владей! - това е тактиката на управляващите и коментарите във форума доказват, че целта е постигната. Що се отнася до "статистиката", цитирана от 145, аз като пушач вече е трябвало да съм умряла. Само ще спомена, че дядо ми, пушейки от 16-годишна възраст доживя до 91, а дядото на съпруга ми (горе-долу със същия пушачески стаж) - до 94 години.

144

Анонимен

преди 12 години

Откакто сме в ЕС, толкова усилия се полагат да станем нормална държава, но пуста *** не ни пуска.

143

Анонимен

преди 12 години

Възпитан пушач няма!

142

Анонимен

преди 12 години

Един пристрастен към хероина, действа по същия начин, както и пристрастения към цигарите. Наркоманът може да те убие или най-малкото ограби, за да задоволи зависимостта си. Пушачите правят същото, макар че не ги наричаме наркомани, каквито всъщност са.

141

възпитан пушач

преди 12 години

слабо изпълнение, "обективен". разочарован съм.

140

Анонимен

преди 12 години

Много са замърсителите, но е тъпо да се оправдава един замърсител, с факта че има и други замърсители. Хората го разбират, но пушачите не.

139

!!!

преди 12 години

А кой не спазва забраната, и нелегално си пувка, пращаме му качулките те и без това освен за биячи за друго не стават и бой, бой, бой....

138

Анонимен

преди 12 години

Както е написал номер 146, Всеки има право на собствено пространство. Това включва и собствено пространство без цигарен дим. Пушачът обаче дотолкова се е втренчил в своята наркотична зависимост към цигарите, че даже не разбира, че навлиза в собственото пространство на околните хора.

137

!!!

преди 12 години

Абе най-добре забранете цигарите и проблема е решен!!!

136

Обективен

преди 12 години

По-нахално, кресливо, нетолерантно и самомнително същество от пушача няма. Форумът тук го доказва.На бас, че ако се направи изследване за общото ниво на толерантност, непушачите ще са с много по-добри резултати от пушачите, но и на непушача му идва в един момент до гуша