15

Анонимен

преди 12 години

Имате майки, сестри и дъщери. Не пишете глупости.

14

Алов

преди 12 години

Ами така . Каквото повикало, такова се обадило. Бас държа , че се е държала предузвукателно и му е хвърляла нишани момата , а после другите и виновни.

13

Алов мухльо!

преди 12 години

Имаш ли деца ***, да те изнасилят в някоя тъмна уличка стадо *** и тогава пускай коментари за десетте левав. На това момиче целият му живот ще мине под сянката на този ***. Смърт за такива гадове, те убиват душата ...., ако познаваш жертви на изнасилване тогава ще знаеш, за какво става въпрос.

12

от 12 до 13

преди 12 години

Кви 5 лева бе, не съм писала за никакви 5 лева.Изобщо не говоря за пари!Питах какво са тези "късни лекции"

11

:)

преди 12 години

Един мъж разказва:Прибирам се през парка и гледам как една жена пред мен , ускори крачка.Ускорих и аз.Тя започна да тича, и аз започнах да тичам.Тя закрещя, и аз закрещях.Дори не успях да видя от какво бягаме?

10

гра

преди 12 години

12: A като дойде един 150 кг *** да ти *** халката 2 часа, сигурно много ще се зарадваш на 5те лева. Хормони..***.

9

Анонимен

преди 12 години

Какви са тези "късни лекции"? 2 това голямо "геройство " бе...да се похвалиш с изнасилване!?

8

Алов

преди 12 години

Какво толкова е станало? Искало му се е на момчетои кво да прави. Хормони са това. Значи ако момичето иска е доброволно , а ако момчето си поиска е изнасилване. Няма справедливост.Само , че поне кавалерски след като я е насилил трябваше да и даде 5-10 лева да се почерпи момичето.

7

Анонимен

преди 12 години

до *** 6Безсилието на полицията и правителството постоянно се оправдава с предишните, виждаш ли те им пречили, даже и изнасилват момичетата по улиците. Докога така, престъпления имаше и по тяхно време, но такова некадърно правителство България не помни. И ПАК ВЗЕЛИ ДА БЪРКАТ ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ !

6

Дражко

преди 12 години

В другите Държави не пускат такива!За това предлагам-тук да ги задържат а там да ги осъждат!

5

снегурачка

преди 12 години

Студенките поискаха насилника да не бъде разкрит

4

Анонимен

преди 12 години

ЦЕЛИЯ ПРЕСТЪПЕН СВЯТ В БЪЛГАРИЯ ПОД ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ГОЦЕ И ТРАКТОРА СЕ ОПИТВА ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ ДА СВАЛИ ГЕРБ.А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ БОЙКО И ЦЕЦО РАБОТЯТ ЗДРАВО И СА СЛОЖИЛИ СКОБИТЕ НА ТРАКТОРА.И ТОЯ ПУНДЬО СЕРГЕЯ И ТОЙ НАРЕДЕН ..БАРАБАР ПЕТКО С ...ЖЕНИТЕ А ПЪК ЖЕНА МУ-С МЪЖЕТЕ....ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ НАПЪНИ НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ НАЧЕЛО С ГОЦЕ И ТРАКТОРА.

3

Анонимен

преди 12 години

Какъвто и да е, докаже ли се престъплението, трябва да се издаде най-строгата присъда. Съдиите се оправдават с какво ли не, но почти винаги дават най-леките или средни по тежест присъди. Толкова ли е трудно да се приеме, че България ще стане една нормална страна със спазващи се закони, ред и чувство за сигурност в населението, само ако има СТРАХ от наказанието? И К.Рашков не осъдиха, както се очакваше. Малко ли им се видяха престъпленията на този човек? Цяла Катуница ли трябва да се изсели?

2

РРР

преди 12 години

Евала на момичето, че е дала гласност и не се срамува, че я е изнасилил някакъв арабин или ***. Повечето си замълчават заради родителите си или "какво ще кажат сега за мен в ун иверситета..." А ако са го задържали верно този арабин да го върнат в неговата страна с присъда за изнасилване. Нали се водел "бежанец"

1

Анонимен

преди 12 години

И последно арабин ли е , албанска *** или обикновен *** ?