49

Анонимен

преди 12 години

52Па Борисов жена му много го обича, че забегна с детето чак в Америка да не го вижда:)))Плевнята и него първата го разлюбила:)))))) За Лъчо Мозъка няма да говорим! Той пък ги биел като тъпани! Гарантирано от ГЕРБ!

48

Анонимен

преди 12 години

Все още не знам какъв президент ще бъде Плевнелиев защото е рано още,но знам че ще бъде по добър от предишния ,които изкара два мандата и нищо не направи.

47

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

България в ценови шок , икономически колапс и в стачна вълна ! И това откакто Борисов и Герб дойдоха на власт ! 1 пример- за близо 3 години тока с 38 процента увеличение/Тиквата обеща да го намали/. Бензин и дизел гонят 3 лв./ През 2009 г бензин 1.76 ,дизел 1.90 лв./. Хранителните продукти с 60 процента увеличение,услугите с 40 процента. Да ви е честит новия морал. Вие се чудете как да си платите консумативите,а контрабандата и кражбите добиха нечувани измерения. Искахте Герб ааааааааааа

46

Анонимен

преди 12 години

След своето изказване Местан отиде да *** свински пражоли и кебапчета в стола.

45

Анонимен

преди 12 години

Сидеров за президент. Всички други са дупедавци и ***

44

А така !

преди 12 години

Наистина трудно е да се разбере в тази президентска двойка кой е мъжът и кой е жената. Затова и хората често ще се бъркат наричайки ги г-н Попов и г-жа Плевнелиева.Иначе и двамата са ясни като бял ден. Вицето е жената-мъж, провалена министърка на правосъдието по времето, на която България получи най-много критики от Брюксел относно съдебната система.Тя г-жа Плевнелиева е щатна комсомолска секретарка. Напомпана набързо с партийни пари и издигната до нивото на милионерка със съмнителен капитал.

43

АНТИ АТАКА

преди 12 години

Волен съвсем е изперкал, сигурно са му спрели кранчето от съветските служби за които работи и сега е озверял за левчетата, които Бойко му прибра. Смешен и жалък човечец, който дори жена му го заряза!

42

Анонимен

преди 12 години

България ще помага финансово закъсалите европейски държави!!!А сега когато Волен ни отваряше очите за тези индивиди ние спахме,а сега това мушмороче да ни е президент-до тук ли я докарахме???Утре ще ни кажат да си свалим гащите да ни нагласят?_ И ние рабира се....ще си мълчим,нали сме българи!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 12 години

Герберите да се насочат към столовата с пържолите! Днес имат повод да празнуват! Отново МВР обяви човек за издирване, поредният!

40

Анонимен

преди 12 години

До 40 bgПиши на КИРИЛИЦА , ако си българин!

39

Анонимен

преди 12 години

Атака отново показа пълната си непоносимост към...................................... изборни измами.

38

Анонимен

преди 12 години

Доган е законно роден - от двама бащи и една майка!

37

На снимката :

преди 12 години

Ей, мушмурок ! :)

36

Анонимен

преди 12 години

"За първи път от две години и половина от управляващите чухме някакъв опит за платформа нещо, което Бойко Борисов трябваше да направи отдавна. Направи я обаче грешният човек."Абсолютно вярно!Този който беше написал доклада на Р.П. , можеше да го даде на Б.Б. и той да го прочете преди 2,5 години!Тогава щеше да се издигне в очите на хората повече!Явно Р.П. не знае още къде се намира и с какво трябва да се занимава!Колкото до Атака , те казаха това , което всички си мислят , но не казват!

35

bg

преди 12 години

KYTE KUTREV,,,,,,,,,,,TI I LAKEITE PAK NE RAZBRAXTE EZIKA NA PROMENITE KOITO VIZIA PREZIDENTA KOETO VI OSTAVA DA SE MOLITE NEKOI VESNIK DA TI POBLIKYVA GLYPOSTITE ZA KOITO NE SI VERVA6 SAMIA,,,,,,,,,A 4E DOSEGA SAMO KRADOXTE E VE4E IZTARKANA TEMA ....VIE I V ISTORIATA NEMA DA VI SPOMENAT ,,,,,,,MARTVI DY6ICI<

34

Анонимен

преди 12 години

Щом комунистите хленчат, значи България се развива във вярната посока!

33

Schweizer

преди 12 години

Лично за мен най-успешният БГ президент до момента е Петър Стоянов, следван от Желю Желев. Първанов беше толкова сив, некадърен и пропаднал, че по-лош президент от него единствено Волен Сидеров можеше да бъде. Гласувах за Плевнелиев и съм удебеден че той ще бъде най-малкото колкото Петър Стоянов успешен. Успех.

32

Анонимен

преди 12 години

S&P потвърди и най-високият рейтинг на Леман Браъдрс и то само месец преди да фалира, ама някой пак не е чел:))))))

31

Анонимен

преди 12 години

Veche Bulgaria si ima prezident, Pomak-----------tova ne e narod,a marsha

30

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

Прочетете книгата на Григор Лилов за "Проекта Плевнелиев" и ще разберете кого сте избрали за президент на България.