98

До 92

преди 12 години

По-голяма простотия не бях чел! Ти си завършен егоист, търтей, готованец, не виждаш по далече от *** в които смяташ да "инвестираш" предложения от теб заем! Значи сега да ядем и пием, а нашите деца да плащат сметката!? Ти въобще деца имаш ли? Невероятно е че има хора които одобряват написаното от теб, очевидно българина е деградирал тотално - той иска и смята, че това е негово право някой да го храни, облича, да му дава пари за лукс и джобни докато той се излежава пред телевизора!

97

Анонимен

преди 12 години

Каузата на Плевнелиев също така включва *** и гетоизация на българите, диктатура и експлоатация на труда ви от монополисти, отворен единствено за мутро-бизнесмени Шенген, държавно спонсориран култ към жените-носорози, който да се конкурира с ДС-православието. Обединете се около каузата му и ще забравите за кризата!

96

Анонимен

преди 12 години

Какво се вживява тоя...Ще направи толкова,колкото всеки друг - тоест нищо!

95

nana

преди 12 години

Слушах речта на новия президент след клетвата. Честно да Ви кажа в мен се породиха много съмнения. Имаше част от клетвата в която той се закле, че ще се води от интересите на народа.Но след това в речта все едно се закле в послушание към правителството.

94

Селянчето 2

преди 12 години

.... Ни го знам тоз кой бре?!?... У наше село не е идвал....

93

До 92

преди 12 години

ЕВАЛА БРАВО Кирили БРАТЕ най после някои които вижда действителността форума е окупиран от 9-17 от охранени ДС които вземаг големи заплати не плащат осигуровки ходят в почивни станции за без пари дават им за дрехи пенсионират се рано абе СОЦИАЛНО си Живеят Живота като при СОЦИАЛИЗАМА

92

без семейство ли е?

преди 12 години

Аз гласувах за Плевнелиев, имайки предвид, че е женен мъж с деца.Тоест човек справил се с живота на всички нива.А сега го гледам самотен.Много странно наистина.Защо жена му не се появява?Така ми прилича на някогашните диктатори от съветската империя - Брежнев и прочее все движеха без жените си.Да не би всъщност да не се разбират и семейството им да е само за пред хората?Ако бяхме избрали Цветан Цветанов той щеше да е с жена си навсякъде. Което си е редно и правилно.

91

Селянчето

преди 12 години

.... Кой тоз на снимката бре?!?!....

90

познай

преди 12 години

Лелееееее, какво благоденствие ни чака след 8 години!На оня свят!

89

BIG AL ::)))))

преди 12 години

На фона на тримата, Петър Стоянов си е просто класика ...))По-важното тук е друго ..22 години след 1989 дъртите червени мутри ви пласират 'новите" млади, "новите" надежди, "новите " , които заслужено да ви управляват: Те стоят отзад и се усмихват, за пълния им успех , досега...Най-отгоре ви инсталираха една нефелна мутра..Под него един *** - естествено комсомолска мижитурка, кукла на конци ..Този ли е "олицетворение " на "бъдещите" строители на съвременна България !!???По- надолу- една рабфак- цецка, с вид и ум - на продавачка на банички- но техен висш кадър ..После доста ДС- фуражки, пенсионирани или не - МВР, МНО и т.н. ДС-мутанти.. ..И цяла кохорта , от анонимници след тях - напъващи се да обединяват България- на "нивото" на мухлясали БКП- кадри ..Отзад са кукловодите-от правец, от Варна, от Бояна , все видни крими червени водачи на прехода ...))И цялата тази сбирщина ви представя пред света , води ви към 2020 година , получи правото да ви будалка още дълго ..Какъв "просперитет" ,само, очаква България в близките години ...Каква 'добра" пасмина ви монтираха начело :))

88

Анонимен

преди 12 години

Предлагам на управляващите да следят IP на коментарите ТУК и да УВОЛНЯТ държавните служители които не работят а пишат коментари .Това няма да стане никога защото ТЕ са ги накарали да го правят вместо да си чоплят носа

87

Анонимен

преди 12 години

Гербераст ли е, не ми го хвали!

86

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев говори за неща, които не са в правомощията на президента, но той едва ли ги знае.

85

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми форумци подкрепата за новия президент ще нараства всеки ден от 9 -17 часаХайде слагайте минуси гда Държавни Служители изедници на народа Български

84

До 87

преди 12 години

А кой ти каза,че не може?

83

Анонимен

преди 12 години

Ако можеше да се видят IP на служебните компютри от които драскате коментарчета

82

До 74

преди 12 години

В google няма такава класация! Има само за минималната работна заплата, като данните са заети от eurostat. А средна работна заплата в България не е 170 евро, а над 2 пъти повече по официални данни!

81

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 12 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ е Бойковото ***,а Бойко е мекерето на Уорлик.България ще продължява да бъде поробена страна, а от кого -- е въпрос с понижена трудност.

80

Анонимен

преди 12 години

"Сега доходът на българския гражданин е 43% от средния за ЕС, през 2020 г. да е не по-малко от 70%. Сега българската икономика е пет пъти по-енергоемка от средната за ЕС, през 2020 до два пъти. Производителността на един работник в България е 42% от средното за ЕС, през 2020 да достигне 60% от производителността в ЕС", очерта още Плевнелиев. Я дай данни от преди да дойде на власт и ГЕРБ и сега след близо 3 г. управление.Я изкарай обещанията да видим ако ги изпълняват как трябваше да бъдем.

79

полудевам полечка

преди 12 години

До 61Понеже следя борсите от близо и в частност петрола виж какво забелязах:барел 80$ - цена бензин около 2,15 лева, декември 2010барел -130$ - цена бензин около 2,50 лева, март 2011барел -80$ - цена бензин около 2,45 лева, октомври 2011в момента барел е 100 $ а цената дизела е на рекордна стойност от 2,66.петрола се купува на цена един месец напред.Какво излиза, в момента горивата са по скъпи при закупен барел на 80$ от колкото при закупен барел на 130$.данните са приблизителни