399

No Name

преди 12 години

Продадоха ни живи на парче и на парцел. След това ще започнат и експериментите.

398

Атака

преди 12 години

За пореден път се убеждаваме, че американско-еврейските интереси са идела на САЩ. А самата държава знаете се е създала, след като е изтребила местното население, като тук таме останалото такова е настанено в РЕЗЕРВАТИ, а освен това и от робски труд!Тия май искат и ние да останем по-резервати или да сме роби!

397

Анонимен

преди 12 години

Човекът Уорлик е яко *** ! Колко пъти да ви казваме че сте излишни american jerk ?

396

един от вариантите

преди 12 години

Щом се намеси Уорлик значи проблема е политически.Сега американците ще започнат да извиват ръце използвайки политически лостове. Казано на български някак си ще 'убедят' управляващите да не налагат мораториум над сондажите и добива. Всички знаем как става това.За публиката обаче нещата ще бъдат представени идеалистично розово и успиващо успокоително за да се намали мнителността, а след време пак ще се поднови цялата офанзива намирайки юридически вратички за пред обществото.Жалко, нали?

395

АНОНИМЕН

преди 12 години

При тази слаба американска администрация начело с един провалил се президвнт (Обама) цяла Европа и в частност България много ще патят от Русия.

394

Анонимен

преди 12 години

Посланик на Шеврон.

393

Анонимен

преди 12 години

Щом искате оценка, ще ви направят една оценка за безопасност и пак ще си сондират.

392

йес

преди 12 години

Аха,казахме го вече,Уорлик,не щем шистов газ,не щем Шеврон! А,не забравяй още ,че сме суверенна държава,а не щат,кандърми не искаме!

391

Анонимен

преди 12 години

Посланик на страна бомбандирала София не би трябвало изобщо да има думата.

390

Леле

преди 12 години

Кой и кога му е поискал мнението на тоя ***????! Що за приказки кое е за нас и кое не? Що за реклама на фирмата "Шеврон" ,да не му е бащиния? Няма ли си някакви определени задължения ,ами се бута на "всяка манджа - мерудия" ?

389

bg

преди 12 години

XAIDE GOLEM PRAZ,,,KATO PRODAVAME TOK 6TO NE NAMALIXME KATO ARABITE ZA NAS SI CENATA A TYRCITE PLA5TAT PO EVTINO A GO KOPYVAT,,,,,ZA6TOTO SME SI DOLNO KRADLIVO PLEME I SI GO TARSIM

388

Анонимен

преди 12 години

Лилииии, тоя е спец по всичко: кат нашия Жорж Ганчев.

387

БАЧКАТОР

преди 12 години

Не щем ви помощта мазна американска гадино ! От вас добро не сме видели, няма и да видим !Сондирайте си в Америка. И да не забравите да си платите 17-те милиарда глоби на Еквадор за изтровената околна среда.

386

реалист

преди 12 години

Този Уорлик още ли е тук. Ако бил българин... Отвратително. Защо САЩ допускат такива *** да ги представляват? На тези, които коленичат пред Щатите, ще кажа, че тях не ги интересува нищо освен пазарите и парите - гледайте филмите на Майкъл Мур, много неща ще ви станат ясни.

385

Детектифф

преди 12 години

Уорлик,я по-добре не се меси във въпроси от изключително вътрешнодържавен характер. Ти посланик ли си на САЩ в Бг в крайна сметка, или адвокат и мениджър на Шеврон?Независимо от провежданата политика, смятам, че България е все още суверенна страна, а не поредният североамерикански щат?!

384

Анонимен

преди 12 години

Според мен ще стане следния фокус - Шеврон ще си добиват каквото искат, защото са платили достатъчно пари на нашите ***, а разните гласувания са само прах в очите на хората. След като забраната е само за шистов газ, а не важи за природен, а познайте какво ще стане и дали някой ще ги наблюдава какво правят.

383

капо

преди 12 години

На ти сега Уорлик! Нали се кефеше колко много те слушат пуделчетата Цвъцко и Бочко?То не беше подкрепа за всяка тяхна глупост - в Белия дом даже и "допълнително" му дадоха на Бочко, като беше там да яде и лиже...и ся кво стана? "Храни куче да те лае..."

382

gsdgd

преди 12 години

Вън тия *** от БГ, вън Уорлик!

381

кики

преди 12 години

Срам за тебе 406 ей този ламтеж за парички ,марички имах впредвид,нямате наяждане и дано ви приседне1Всеки жив човек иска пари и добър живот но не на всяка цена!

380

Анонимен

преди 12 години

*** аз мислех, че вече сме им казали "не". Или?!